Ana Menü

#7 Ricardo Quaresma

Başlatan Simurg, Haziran 13, 2010, 16:05:20

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

"O'nu özlemiştik"
Portekiz basını iki yıl aradan sonra milli formayı giyen Quaresma'yı 4-4'lük Güney Kıbrıs beraberliğine rağmen övdü, Beşiktaş'ın yıldız oyuncuya iyi geldiğinin altı çizildi.
05 Eylül 2010 , 09:28
Ricardo Quaresma'nın iki yıl aradan sonra tekrar Portekiz Milli Takımı formasıyla sahaya çıkması ülkesinde büyük yankı uyandırdı. Portekiz'in önde gelen gazete ve televizyonları, "Quaresma'nın futbolunu özlemiştik" başlıklarını atarak bu futbolcunun Türkiye'de yeniden doğduğu yorumlarını yaptılar.
Portekiz Milli Takımı'nın Güney Kıbrıs karşısında aldığı 4-4'lük beraberliğe rağmen Quaresma'nın sahada her şeyini veren oyuncuların başında geldiğini vurgulayan Publico gazetesi, bu oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkmasının hocasının ona güvendiğinin bir göstergesi olduğunu vurguladı.
Abola gazetesi, "İki yıllık özlem bitti" başlığını atarak Quaresma'nın en son 15 Haziran 2008 tarihinde bu formayı giydiğini, o tarihten itibaren de yeniden formasına kavuşmak için büyük mücadele verdiğini yazdı.

Sürekli çağrılmalı
Desporta gazetesi yazarlarından Bruno Prata tarafından kaleme alınan bir köşe yazısında da, Quaresma'nın artık milli takımın sürekli oyuncularından biri olması istenerek, buna gerekçe olarak da bu oyuncunun Beşiktaş forması ile ortaya koyduğu futbol gösterildi.
Record gazetesi ise, Quaresma'nın Güney Kıbrıs karşılaşmasında iyi bir futbol ortaya koyduğunu ve bu futbolunu Türkiye'deki Beşiktaş havasına borçlu olduğunu savundu.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Beşiktaş'a geldiği günden beri ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle alkış alan Ricardo Quaresma, 2 yıllık aranın ardından yeniden Portekiz Milli Takımı'na çağrılmıştı. İstanbul'a gelmeden önce esamesi okunmayan, üst üste yaşadığı sakatlıklardan dolayı formdan düşen Q7, Kıbrıs Rum Kesimi ile oynanan karşılaşmada izleyenlere adeta futbol resitali sundu. Portekiz'in, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme ilk maçı 4-4'lük skorla bitmesine rağmen, yıldız futbolcu yaptığı çalımlar, attığı milimetrik paslarla göz doldurdu. Takımının ilk golünde asistin altına imzasını atan, üçüncü ve dördüncü golün hazırlayıcısı olan Quaresma, ayağına aldığı her topta tribünleri ayağa kaldırmayı başardı.

Sonuç kadar şaşırtıcı
Kıbrıs Rum Kesimi karşısında alınan 4-4'lük sonuç, Portekiz basınında şok etkisi yaratsa da, onların şaşırtan bir diğer konuda Ricardo Quaresma'ydı. Maçı izleyen herkesin aklındaki ortak soru ise şuydu: 'Türkiye'de bu adama ne oldu ?'

+18 !

Gururlaniyor insan yahu :)

Butun renklilere girsin attigi goller.

NoPasaran

q7 çok iyi reklam yapacak gibi duruyor. Bu adam başarılı olursa beşiktaş oluyu canlandıran takım diye un yapar. Taraftar yaptı bunu helal olsun
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Mais Futbol Gazetesi: "Ronaldo'nun bu Quaresma'yı kesmesi imkansız. Şu an Ronaldo, bu formdaki Quaresma'nın iyi bir yedeği olabilir.

NoPasaran

:muha :muha

Fotospor vari olmuş..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: L_James_23 - Eylül 05, 2010, 14:31:17
Mais Futbol Gazetesi: "Ronaldo'nun bu Quaresma'yı kesmesi imkansız. Şu an Ronaldo, bu formdaki Quaresma'nın iyi bir yedeği olabilir.

:ok
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Ersin Develi

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Eylül 05, 2010, 14:17:45
q7 çok iyi reklam yapacak gibi duruyor. Bu adam başarılı olursa beşiktaş oluyu canlandıran takım diye un yapar. Taraftar yaptı bunu helal olsun
+
Yıldız futbolcular Beşiktaş'a gelirken çekinmez artık

Cem Goren

Quaresma hayata anlam yüklemeye devam ediyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

We-are-football: "Quaresma'da Ronaldo'da varolan kendini beğenmişlik sendromlarının hiçbiri yoktu, takımı için mücadele etti."

erdibatmaz

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Eylül 05, 2010, 14:17:45

ölüyü canlandıran takım diye ün yaparsak gerçekten iyi olur.

bir şekilde şanssız bir dönem geçirerek eski formundan düşmüş oyuncuların kapris yapma gibi bir lüksü olmadığı için başımız çok ağrımaz. taraftar zaten o oyuncuya gereken gazı verir. hem yıldızlarla dolu, dolayısıyla avrupada final turlarına kadar çıkan bir takım kurarız, hem de
Alıntı yapılan: SingahLi - Eylül 05, 2010, 15:39:38

Yıldız futbolcular Beşiktaş'a gelirken çekinmez artık
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

NoPasaran

Quaresma, "Beşiktaş bana, İnter`de kaybettiğim mutluluğu ve sevinci kazandırdı" ifadesini kullandı.

Milli takıma davet edildi
Beşiktaş`ın yeni transferi Quaresma, yeni takımına her açıdan alıştığını açıkladı. Teknik direktör Schuster`in ısrarı sonucunda alınan ve ardından gösterdiği başarılı performans sayesinde yeniden milli takıma çağırılan Portekizli yıldız, önceki gün Güney Kıbrıs Rum kesimi ile oynanan ve 4-4 sonuçlanan maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sahaya da yansıtıyorum
Özellikle ülke basınının yoğun ilgi gösterdiği Portekizli futbolcu, Record gazetesine konuştu: "Beşiktaş`a gelmeden önce çok düşündüm. İlk planım, İnter`den ayrıldıktan sonra, ülkeme geri dönmekti. Ama Beşiktaş`a geldim, Bu camia bana İnter`de kaybettiğim mutluluğu ve sevinci kazandırdı.
Bunu da sahaya yansıtıyorum."

-Fotomaç-
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Bu sezon beklenen büyük transferi yapamayan M.United, Ronaldo'nun boşluğunu bir türlü dolduramadığı için taraftarıyla arasında soğukluk yaşıyor. Bunun bilincinde olan Ferguson'un Ronaldo ayrıldıktan sonra yaptığı transferler ise taraftarın gözünü boyayamadı.

İskoç teknik adamın bu nedenle, takıma adı bilinen, oynadığı futbolla taraftarı heyecanlandıracak bir oyuncu aradığı, bu oyuncunun da daha önce dev takımlarda forma giyen Beşiktaşlı Ricardo Quaresma olduğu iddia edildi. Quaresma'yı milli maçlar ve Beşiktaş'taki formu sonrası takibe alan Ferguson'un aldığı geri dönüşümlerden mutlu olduğu bildirildi. Quaresma ile ilgili sürekli bilgi toplayan Ferguson'un, Kartal'ın yıldızını transfer etmek için Ocak'ta sürpriz bir teklif yapabileceği iddia edildi.

Fotomaç ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

pAscAliAnUmut

Hoştt  :D

Dağılın lan  ;D
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

KeePSaKe

Hadi len daha adam yeni geldi başladınız atıp tutmaya...
Since 1903