Ana Menü

Stoch Fenerbahçe'de

Başlatan NoPasaran, Haziran 10, 2010, 16:19:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Stoch konusuda M.denizli oldu  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

Alıntı yapılan: L_James_23 - Haziran 10, 2010, 23:31:59
Holosko fena keklemiş bunu gel gel adamlar şampiyon oldu diye :ahaha

Holosko`dan olay açıklama: Stoch bana `Hangi takıma gideyim` diye sordu. `Beşiktaş istiyorsa, bize katıl. Yoksa Fenerbahçe`yi seç` dedim.

Kartal'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gerçekleştirdiği Stoch transferinde, bir Beşiktaşlı'nın parmağı var! Slovakya Milli Takımı'nda Stoch'la birlikte top koşturan Filip Holosko'nun, vatandaşını Sarı-Lacivertli kulübe yönlendirdiği ortaya çıktı. FANATİK'e konuşan Holosko, "Stoch bana Galatasaray ve Fenerbahçe hakkında sorular sordu. Ben, kendisini kanıtlaması adına en uygun kulübün Beşiktaş olduğunu söyledim. Ancak bizden teklif almadığı için, Fenerbahçe'yi tercih etmesinin daha iyi olabileceğini dile getirdim. O da beni dinledi ve Fenerbahçe'ye gitti" diye konuştu.

'Yuvada kalacağım'
Ayrılmasının gündemde olmadığını da belirten Holosko, sözlerini şöyle noktaladı: Bana gelen ne bir teklif, ne de bir bilgi var. Kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Beşiktaş ile sözleşmemi uzattım ve bu süre içerisinde takımda kalmak için mücadele edeceğim. İstanbul'da teknik ekip ve yönetimle görüşeceğim ve kalmak istediğimi yenileyeceğim...

Fanatik

biz demiştik ;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.