Ana Menü

Anne Terliği

Başlatan Simurg, Haziran 08, 2010, 22:11:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Anne Terliği

avustralyalıların bumerangının atasıdır, yüksek yüzdeyle hedefi vurur, vuramazsa sahibine geri
döner.

radyoaktif madde icermeyen, kimyasal sonuclar olusturmayan, sadece kisa süreli noktasal fiziki
acilar veren, yerden 50 santim ile 185 santim yüksekliginde ucma kabiliyeti olan, maliyeti ucuz,
satisi-alisi yasal olan, ayaga giyilen ev esyasi görünümlü oldugu icin ayrica ruhsat gerektirmeyen
kullanimi kolay silah. 1400 metre mesafeden nokta atis yapabilen silahlari yaratan insanlarin
gecmislerinde olduklarini düsündügüm ev esyasidır.

isin kilicindan daha hizli cekilir, ehlinin elinde isabet yüzdesi yüksektir; terbiye amacliyken
aksiyon antrenmani halini alir.hayatimda gordugum ilk kirmizi renkteki tomahawk fuzesidir.

anne terligi aslinda q nun 007 icin yaptigi bir silahtir.bu silahin turk annelerinin eline ne zaman
gectigi tam olarak bilinmemekle birlikte annelerin bunu james bonddan daha etkili kullandiklari
asikardir.soyle ki, anne, terligi firlattiktan hemen sonra su sozu sarfeder "getir o terligi
cabuk!".ha ha, eger annenin gercekten o terligi istedigini saniyorsaniz zaten o terligi yemeyi
haketmissiniz demektir.zira bu cumle tamamen kurbani bir ikilemin icine suruklemek icin
söylenmiştir.siz kizgin bir anneye silahini teslim etmekle, istedigini yapmayarak anneyi daha daha
cok kizdirmak arasinda bir secim yapmaya zorlanirken pattt! ikinci terligi yersiniz.ve anne son
psikolojik darbeyi indirir: getir dedim sana o terlikleri!!!.terligin verdigi zarar yasadiginiz
psikolojik cokuntuye oranla bir hictir

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

annelerin genel ihtiyacına binaen hedefini şaşırmayan, fırlatılası akıllı terlik..

çocukken her zaman belime ya da kalçama yediğim lanet olası terlikler...
ne kadar uğraşsam da ayarını bozamazdım. hatta bir keresinde, salondan mutfağa kaçarken inanılmaz bir kavisle gelip tam toşağımdan vurmuştu beni, nasıl böğürdüğümü anlatamam.
şimdi düşünüyorum da, annem okçuluk ya da atıcılık sporunda dünya şampiyonu olacak kadınmış, bu ülkede harcanıp gitmiş zavallıcık...

ucan tekme atabilen uzaktan kumanda bir terlik türü. anneler bunu gözlerini devirerek de yapabilir, etki aynı etkidir.

ilk olarak samuraili yillarda gozlenmis gudumlu saldiri silahi.. terlijtsu olarak egitimleri hala verilmektedir.. karsinizdaki sizden uzaklasirken onu kacamayacak hale getirir. ayaginizin altinda saklarsiniz.. hatta dusman onun silah oldugunu bile anlamaz.. uzerindeki kurdela tipi seylerle sevimli bi hava bile yaratabilir..
(melancholia1, 22.01.2003 13:05)

anne siniri yaptırımlarının üçüncü aşamasıdır. ilki gözleri olabildiğine açmak, ikincisiyse dirdir etmektir. ilk iki aşamada aklınız başınıza gelmediyse gudumlu terliği yersiniz. bir de annenin üç maddeyi birden uygulayacağı durumlar vardır ki iskence diyoruz buna.

EKŞİ SÖZLÜK
altın kapılarımız kan oldu tayfun