Ana Menü

2010/11 transfer haberleri(Kesinleşmiş haberler)

Başlatan CR7, Haziran 06, 2010, 20:19:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Bir yerde gördüm ama nerede hatırlamıyorum abi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Balotelli goooooeeeessss to.....

Manchester City!

Mario Balotelli

and Ramires goooooooeeeeeessss to...

Chelsky!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Balotelli City'e,Adebayor nereye :D

Manchester City, İnter`in 20 yaşındaki yıldız forveti Mario Balotelli`yi renklerine bağladı.

City kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 5 yıllık sözleşme imzalayan Balotelli artık gök mavili formayı terletecek.

Balotelli`nin takıma transfer edilmesiyle, Beşiktaş`ın uzun süredir gündeminde bulunan Adebayor`un takımdaki geleceği ise merak konusu oldu. Beşiktaşlı taraftarlar arasında, Balotelli`nin forvet mevkinde Adebayor`un yerine transfer edildiği ve Togolu futbolcunun takımdan gönderilebileceği konuşulmaya başlandı.

-HABER1903-

CR7

Adebayor'dan çok Robinho ayrılır bu transfer sonrası :)

KeePSaKe

Since 1903

CR7

IL Capitano

CSKA Moskvanin resmi sitesinden aciklama geldi. Krasic Juventusta diye. Bence kesinlesmis bir haber ama Juventus resmi sitesi yazmadikca inanasim gelmiyor.  :)

Krasic signs for Juventus  19.08.2010
   Juventus have signed PFC CSKA midfielder Milos Krasic, who will travel to Turin to sign his personal contract within the next few days.

Buda link; http://www.pfc-cska.com/news/clubnews/?id=4098

CR7

abi evet kesinleşti bu.

İngiliz basını da akşam yazdı :)

RCA

balotellı de ılk macında ılk golunu tımısoara ağlarına gönderdi.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

IL Capitano

saglik kontrolunden gecsin, Juventus resmi sitesi yazsin o zaman tamam derim, bunun transferiyle 3 aydir ugrasiyoruz. bumu dzeko mu arasinda gittiler geldilr. Italyan takimlari artik avrupa toplulugu disindan yilda bir tek oyuncu alabiliyor. resmen irkcilik.  ;D

CR7

Krasic imzaladı
20 Ağustos 2010 13:31 | NTV Spor ve Ajanslar
Juventus, CSKA Moskova'nın Sırp orta saha oyuncusu Milos Krasic ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

İtalya Serie A takımlarından Juventus'un yeni transferi Sırp futbolcu Milos Krasiç, ''Juventus'un yeni Nedved'i olacağım'' dedi.
Juventus'un kadrosuna katmak için uzun süre uğraş verdiği ve zaman zaman Fenerbahçe ile çekiştiği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Krasiç, siyah-beyazlı takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Krasiç, Juventus'un kendisini hızlı bir şekilde ikna ettiğini belirterek, ''Kazananların takımında yer alma, sorumluluk alma fikri benim çok hoşuma gitti. Transferin zor duruma geldiği anlarda dahi Juventus'a inandım. Sonunda da haklı çıktım'' diye konuştu.
Sarı saçları nedeniyle Juventus'un efsanevi oyuncularından Pavel Nedved'e benzetilmesiyle ilgili olarak Krasiç, ''Nedved çok önemli biri. Dünya futbolunda yer alan efsanelerden. Sadece Juventus'ta yaptıklarıyla değil. Nedved ile kıyaslanmak beni gururlandırır. Nedved ile benim aramda fiziksel ve teknik olarak farklılıklar var. Ancak, onun mental yaklaşımlarını beğeniyorum. Şu anda tabii ki Nedved gibi değilim ama bunun için çok çalışıp, onun adımlarını takip edeceğim'' ifadelerini kullandı.
Rus ekibi CSKA Moskova, dün yaptığı resmi açıklamayla Milos Krasiç'in 15 milyon avro bedelle Juventus'a satıldığını duyurmuştu. Sırp futbolcunun Juventus'a 5 yıllık imza attığı bildirildi.
Bu arada Juventus, Krasiç'i transfer ederken, Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen Boşnak golcü Edin Dzeko'nun transferinden de vazgeçmiş oldu. Serie A'da bu sezon uygulamaya konan Avrupa Birliği üyesi olmayan ülkelerden sadece 1 oyuncu alınabilme şartının bu duruma neden olduğu belirtildi.

her zaman her yerde karşı taraf şrfsiz olmadığı sürece(bkz. Hurma) siyah-beyaz!
:D

ilhan mansız_melis

Sevilla, Fransız savunma oyuncusu Sebastien Squillaci'yi Arsenal'e verdi

CR7

Gourcuff 22 milyon € karşılığı Olympique Lyonnais'da.