Ana Menü

2010/11 transfer haberleri(Kesinleşmiş haberler)

Başlatan CR7, Haziran 06, 2010, 20:19:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Adriano: "Roma ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağım"

AS Roma'nın yeni transferi, iddialı açıklamalarda bulundu.

Goal.com Türkiye
06 Haz 2010 19:15:00

AS Roma'nın Brezilya'nın Flamengo takımından kadrosuna kattığı deneyimli yıldız Adriano, yeni takımıyla olan hedefleri hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Il Romanista'ya konuşan Adriano, "Roma'ya gittiğimde tarihin bir parçası olacağım. Kaptan Totti beni dört gözle beklediğini söylüyor. Aynı şey benim için de geçerli. Ben de AS Roma forması giyeceğim günü dört gözle bekliyorum. Takımımla Şampiyonlar Ligi sahnesine çıkacağım. O turnuvayı kazanmak en büyük hayalim" ifadelerini kullandı.

Süper Kupa'da oynayacakları Inter maçına da değinen Brezilyalı yıldız, "Evet, ilk resmi maçımda Inter'in karşısına çıkacağım. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Eski takımımdan intikam almak gibi bir düşüncem yok" diyerek sözlerini noktaladı.

28 yaşındaki Adriano, 2001-2009 yılları arasında Serie A ekiplerinden Inter, Fiorentina ve Parma'da top koşturmuştu.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: L_James_23 - Haziran 03, 2010, 00:33:38
Serie A´da Inter saltanatına bu sezon da son veremeyen Roma, Palermo´nun   orta sahasında görev yapan Fabio Henrique Simplicio´yu renklerine   bağladı.

İtalya´yı gelecek sezon Şampiyonlar Ligi´nde temsil   edecek Roma ilk transferi gerçekleştirdi. Palermo ile sözleşmesi sona   eren Fabio Henrique Simplicio  artık başkent ekibinde forma giyecek.

Roma´nın resmi internet sitesinden duyrulan transferde Brezilyalı   oyuncuyla 2013 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Çiçeği burnunda Romalı Simplicio da yaptığı açıklamada kendisine   inananlara teşekkür ederek, Roma forması giymenin kendisi için bir onur   olduğunu söyledi.

RESMİ SİTE

Fabio   Simplicio:
Per me  un´occasione importantissima. Indossare la   maglia della Roma  un onore. Sono felice di andare a giocare in una   grande Societ e di trovare tanti campioni. E´ un salto di qualit della   mia carriera e devo ringraziare tantissimo tutti coloro che hanno   creduto in me. Sar in Italia ai primi di luglio, per incontrare il   Presidente Sensi. Ho voglia di iniziare a lavorare, per presentarmi    nella miglior condizione fisico-atletico per linizio della preparazione   estiva.

http://www.asroma.it/NewsDoc.aspx?Categoria=ITArchivioNews&Documento=11634           

iyi transfer yapmışlar hem de bedava
Sevdiğim,beğendiğim bir futbolcuydu.
Palermo'da en sevdiğim isimlerden biriydi.

CR7

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Haziran 02, 2010, 17:41:20

•  

İtalya Serie A takımlarından Juventus'ta uzun süredir top koşturan savunma oyuncusu 37 yaşındaki Fabio Cannavaro'nun transfer kararı, takımında tam anlamıyla şok etkisi yarattı. İtalyan futbolcunun, Dubai'nin Al Ahli takımıyla 2 yıllığına sözleşme imzaladığı menajeri Andrea D'Amico tarafından da doğrulandı.
    Cannavaro'nun Güney Afrika'da yapılacak 2010 Dünya Kupası'nın ardından Dubai'ya gideceğini belirten D'Amico, "Juventus'la arada hiç bir sorun yok. İtalya ve Amerika'dan başka teklifler de aldı. Ancak Dubai'yi tercih etti" dedi.
  •  
    İtalya Milli Takımı kaptanlığını da yürüten Cannavaro, son Dünya Kupası'nın kazanılmasında da önemli rol oynamıştı.
  •  

02.06.2010
    Kaynak : DHA

CR7

Arnautovic Werder Bremen´de

,

West Ham United, Thomas Hitzlsperger ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı.

Lazio´lu oyuncuyu bonservis vermeden kadrosuna katan Premier Lig ekibi, bu oyuncuyu isteyen Tottenham Hotspur, Everton, Birmigham ve Stoke gibi ekipleri de atlatmış oldu. Ocak ayında Lazio´ya transfer olan 28 yaşındaki oyuncu, 60 defadan fazla Almanya Milli Takımı forması giydi.

--goal.com--

Udinese´nin başarılı kanat oyuncusu Simone Pepe, Juventus´a transfer olacağı yönündeki söylentilere açıklık getirdi.

Il Corriere Dello Sport´a konuşan Pepe, "Bugün benim için çok önemliydi. İki kulüp her konuda anlaşma sağladı. Ben de Juventus ile yaptığım görüşmelerden olumlu sonuç aldım. Şimdi imza atacağım günü bekliyorum. Bu olay kariyerimdeki en önemli şeylerden biri. Umarım Juventus´u eski günlerine döndürecek kadronun bir elemanı olmayı başarırım" ifadelerini kullandı.

AS Roma altyapısından yetişen 26 yaşındaki Pepe, 2006 yılından bu yana Udinese´de forma giyiyor.

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Hamburg´un 21 yaşındaki Alman futbolcusu Jerome Boateng ile 5 senelik mukaveleye imza attı.

City menajeri Roberto Mancini kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada, "Manchester City için çok iyi bir anlaşma oldu. Boateng´i ben de transfer etmek istiyordum. Stoperde iyi oynayan birisi. Bizim için takımda önemli rol üstlenecek" diyerek transferdeki memnuniyetini dile getirdi.

21 yaşındaki genç yetenek, Almanya Milli Takımı ile Güney Afrika´daki Dünya Kupası´nda boy gösterecek.

City´nin Alman futbolcuyla 1 Temmuz´da resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Herhangi bir transfer ücreti verilmediği de resmi sitede ifade edildi.

RESMİ SİTE

erome Boateng has agreed the terms of a five-year contract to join Manchester City from German Bundesliga side Hamburg SV.

The German international defender will formally become a City player from July 1st. As this date could still coincide with his World Cup duty with Germany, Boateng conducted a whistlestop tour of Carrington and City of Manchester Stadium in order to finalise the details of his move ahead of the big kick-off in South Africa.

Boateng is a versatile defender who can play at either centre-half or full-back. The 21-year-old is highly rated in Germany, having played 75 times for Hamburg and three times for the German national side.

City boss Roberto Mancini is an admirer of the 6ft 3ins defender, and was delighted to secure his first signing of the summer.

Mancini said: This is a very good signing for Manchester City and I am pleased to bring Jerome to the Club. He is a young player who is already of a very high quality, but I think he can continue to improve at City.

http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/2010/June/Jerome-Boateng-agree s-to-five-year-deal

CR7

Briand, Lyon'da
Rennes'in forvet oyuncusu Jimmy Briand Fransa'nın güçlü takımı Lyon'a transfer oldu.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Lyon, Rennes'in forvet oyuncusu Jimmy Briand ile anlaştı.

Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas, Fransa Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen Briand ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını, futbolcunun 15 Temmuz'da sağlık kontrolünden geçeceğini belirtti. Aulas, ''Sözleşme üzerinde büyük ölçüde anlaştık. Sadece birkaç detay kaldı'' dedi.

24 yaşındaki Briand, Fransa'nın Dünya Kupası için 30 kişilik aday kadrosunda yer almış, ancak ismi son 23 kişi arasında sayılmamıştı.

Geride kalan sezonun başında dizinden sakatlanan Briand, 23 maçta 5 gol kaydetti.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

RESMEN VALENCIA´DA!..
David Villa´yı Barcelona´ya satan Valencia, Getafe´den Roberto Soldado´yu transfer etti. İspanyol golcü ile resmi sözleşmenin altına imza atan Valencia, Soldado için Getafe´ya 10 milyon avro ödedi.

Valencia´nın resmi internet sitesi tarafından yapılan açıklamada, bugün sağlık kontrolünden geçen Soldado ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı ve İspanyol oyuncunun kulübe büyük bir fayda sağlayacağa belirtildi.

Geçtiğimiz sezon 26 lig maçında 13 gol atan başarılı forvet, Soldado, altyapısından yetiştiği Real Madrid ve son takımı Getafe dışında Osasuna´da forma giydi.

Valencia David Villa´yı Barcelona´ya, Nikola Zigiç´i ise İngiltere Premier League takımlarından Birmingham City´e satmıştı. (Reuters)

+18 !

Soldado'yu beğeniyorum ben..

Valencia onun için doğru seçim..

Umarım başarılı olur.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Inter'in yeni Brezilyalısı Philippe Coutinho, amacının yeni takımının Kaka'sı olmak olduğunu belirtti.

Tuttosport'ta yer alan habere göre sağlık kontrolünün ardından teknik direktör Rafael Benitez ile bir görüşme yapacak olan futbolcu bu hafta içinde resmi imzayı atacak.

18 yaşındaki futbolcu, yaptığı açıklamada "Kaka çok iyi bir oyuncu. Topu ayağına aldığında rakibin üzerine gitmekten çekinmiyor. Ben de bu yapıya sahibim. Forvetteki arkadaşlarıma pozisyon hazırlamaktan da hoşlanıyorum" dedi.

Barcelona ve Real Madrid'in de kendisini istemesine rağmen Inter'i seçtiğini belirten genç yetenek, Milano'ya da hayran kaldığını sözlerine ekledi.

ilhan mansız_melis

Manchester City ile yollarını ayıran orta saha oyuncusu Martin Petrov, Bolton Wanderers ile anlaştı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Ballack senelik 6 milyon €'dan Leverkusen'e gitti :D

ilhan mansız_melis

Real Madrid kadrosuna katmak için büyük çabalar harcadığı 22 yaşındaki Benfica'lı oyuncu Angel Di Maria ile resmi olarak anlaşmaya vardı

ilhan mansız_melis

Serie A takımlarından Juventus, Leonardo Bonucci ve Jorge Martinez'i renklerine kattı.

ilhan mansız_melis