Ana Menü

Flaş! İsrail Yardım Gemimize Saldırdı !!

Başlatan NoPasaran, Mayıs 31, 2010, 10:26:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile İsrail Sanayi Bakanı Binyamin Ben-Eliezer, Avrupa'da gizlice buluştu, ilişkilerdeki krizi ele aldı. Görüşmenin, İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan bile gizli tutulduğu ortaya çıktı. İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, çok sert bir açıklamaya, Başbakan Binyamin Netanyahu'yu eleştirdi.

Binyamin Ben-Eliezer, İsrail kabinesinde Türkiye'ye en yakın bakan. Görüşme yetkisini, bizzat Başbakan Binyamin Netanyahu verdi.

Netanyahu'nun ofisinden, "görüşme gayriresmiydi" açıklaması yapıldı ama İsrail Dışişleri'nin öfkesi dinmedi.

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, çok sert bir açıklama yayınladı, "bu görüşmenin, Dışişleri Bakanlığı'nın bilgisi olmadan gerçekleşmiş olmasını çok önemsiyoruz. Bu, teamülleri hiçe sayan bir hakarettir. Başbakan ile Dışişleri Bakanı arasındaki güvene yönelik büyük bir darbedir" denildi.

Lieberman, aynı zamanda, Netanyahu'nun koalisyon ortağı "İsrail Evimiz" partisinin lideri.

Gülermisin ağlarmısın  :muha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Kim için kavga ediliyor görülsün artık..

Bunun adı ... neyse..

Arkadaş neyden korkuyorsunuz, gelin görüşün Ankarada..

Ne yaparsanız yapın zaten sizi savunuyorlar ..Korkmanıza gerek yok ki.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Bir dediğiniz diğerini tutmuyor yahu çıktınız yok boykot dediniz yok akıllı olsunlar dediniz yok bilmem ne dediniz şimdi gizli gizli buluşuyorsunuz hey Allah'ım ya ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.