Ana Menü

Hido : 'Toronto'ya dönmek istemiyorum'

Başlatan CR7, Mayıs 29, 2010, 16:28:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

NBA'de Toronto Raptors forması giyen milli  basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu NTV SPOR'a konuştu.
NTV SPOR'da  yayınlanan NBA Stüdyo programında Murat Kosova ve Kaan Kural'ın  sorularını yanıtlayan 'Hedo' önemli açıklamalarda bulundu. Toronto'da mutlu  olmadığını her fırsatta dile getiren Türkoğlu "Ben Toronto'ya dönmek  istemiyorum" açıklamasında bulundu. Toronto'daki macerasında yönetimle  büyük sıkıntılar yaşadığını da söyleyen yıldız basketbolcu Amerikan  basınında çıkan "Gece hayatından dolayı maçta oynamak istemedi"  haberlerine açıklık getirdi ve bunu yönetimin ortaya çıkardığını iddia  etti.

"TORONTO'YA  DÖNMEK İSTEMİYORUM"
Hidayet o gece ve daha sonra  yaşananlar hakkında "Zaman zaman yuhlandığımı gördüm seyircim  tarafımdan. Kimsenin başına gelmemesi gerek bir durum bu. Organizasyon  olarak sorunlarım oldu. Utah maçında rahatsızlığım başladı, devrede  bıraktım. Hayatım boyunca kimseye ben oynamayacağım dememişimdir. Hep  çıkıp oynamak istemişimdir. Denver maçı geldi. "Nasıl hissediyorsun?"  dediler. Ben de "Yorgunum, uyuyamadım" dedim. Onlar da "Sen bu maç  oynama" dediler. "Miami, Charlotte maçlarında oynarsın" dediler. Bana  eve git dediler ama ben salonda kaldım. Maç sonrasında eve gittim.  Avrupalı takım arkadaşlarım aradılar. Beni bara çağırdılar. Eve 100  metre belki gittiğim yer. Bara girmemle çıkmam 15 dakika oldu. Tüm  arkadaşlarım oradaydı. Bargani ile çıktık. Daha sonra olaylar büyüdü.  Yönetim ortaya çıkardı bunları. Benim bilerek maçta oynamadığımı iddia  ettiler. Miami maçında cezalandırıldım. Ondan sonra her yerde haberler  çıktı, ben Amerika'daki kariyerimde hiç böyle bir durumla  karşılaşmamıştım. Böyle olaylar nedeniyle de ben soğudum. Ben seyirciyle  iyi ilişkiler içinde olan bir insandım. Olaylar bir anda böyle dönünce  işler büyüdü. Ben dönmek istemiyorum Toronto'ya" şeklinde konuştu.

"TORONTO'YA  GİDERKEN HİÇ MADDİYATI DÜŞÜNMEDİM"
Takas istediği  yolunda yorumlar yapılan Hidayet "Bu gibi durumlarda pek seçme hakkım  olmuyor. Ama umarım takas olursa beni iyi kullanabilecek bir takım olur.  Beklemekten başka yapacak bir durumum yok. Basketbolun dışında  olayların gelişmesi beni yıprattı. Orlando'daki düzen belki hiçbir yerde  olmayacak. Toronto bana cazip gelmişti o dönemde. Hiç maddiyatı  düşünmedim. Hatta eksiye bile düşmüştüm" ifadesini kullanırken  psikolojik olarak kendini kötü hissettiğinde ailesinin kendisine çok  destek olduğunu şu sözlerle açıkladı: Benim en büyük mutluluğum kızımın  olması. Eve gittiğim zaman stresten kurtuluyorum kızımı görünce. Bütün  vaktimi onunla geçiriyorum. Ailem bana çok destek oldu. Her kararımın  arkasında durdu. Kötü günlerimde yanımda oldular"
Toronto'nun yıldızı Chris  Bosh'un takımdan ayrılıp ayrılmayacağı sorusu üzerine ise Türkoğlu  "Toronto'daki düzen tamamen Chris Bosh üzerine kurulu. O tip oyuncular  böyle bir durumu bırakıp başka takıma geçerek ikici adam olmak ister mi?  Ben daha görmedim. Eğer başka takıma giderse amaç iyi bir sezon  geçirmektir. Ama bir takımın en büyük yıldızı olmak istiyorsa Toronto'da  kalacaktır" açıklamasını yaptı.

"SON DÜNYA ŞAMPİYONAM OLACAK"
Bu  yaz Türkiye'de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası hakkında da konuşan  Hidayet Türkoğlu "Benim için son Dünya Şampiyonası olacak. Burada  kazanacğım bir başarı her zaman hatırlanacak. Önemli hatıralarımdan biri  olacak. Burada kazanacağımız bir başarı genç basketbolcularımız  açısından da çok iyi olacak. Tüm Türk halkı da böyle bir başarı  bekliyor. Bizi yalnız bırakacaklarını düşünmüyorum. Bize yakışan bir  basketbol oynayarak istekli, arzulu bir şekilde bir madalya alıp böyle  noktalayabiliriz" açıklamasını yaptı.

İzlemek isteyenlere --> http://video.ntvmsnbc.com/hidayet-turkoglu-nba-studyoda.html  <--

keşke portlanda gitseydin be hido  :(
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)