Ana Menü

Cannavaro: “Kimse beni istemiyor”

Başlatan CR7, Mayıs 26, 2010, 03:24:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Cannavaro: "Kimse beni istemiyor"     

Son Dünya Kupası şampiyonu İtalya'nın kaptanı Fabio Cannavaro   turnuva öncesi takımsız kaldığı için üzgün olduğunu açıkladı.

Dünya Kupası'na kulüpsüz bir   oyuncu olarak gideceğini açıklayan tecrübeli savunma oyuncusu Fabio   Cannavaro, ne Juventus ne de Napoli'nin   kendisini istemediğini sözlerine ekledi.

Geçen sezon Real Madrid'den   Juventus'a transfer olan tecrübeli oyuncunun sözleşmesindeki opsiyon   hakkı kullanılmadı.

Milli Takım kampında basın mensuplarına dert yanan Cannavaro, "Ben   kulübü olmayan bir kaptanım. Juventus opsiyon hakkını kullanmadı.   Napoli'de oynamak istiyorum ama onlar da beni istemiyor" dedi.

Marco Materazzi'nin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu   sırasında Juventus'a yaptığı göndermeye cevap veren tecrübeli oyuncu, "Materazzi   istediği şeyi giyebilir. Benim şampiyonluk madalyalarım evimde duruyor"   dedi.
Castrol World Cup Predictor, İtalya'nın turnuvadaki   şampiyonluk şansını % 3.7 olarak ön görüyor.

Keşke Sivok'u gönderip alsak.
bedava futbolcu :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Bir Cannavaro birde Javier Zannetti adamlar 37 yaşında ama hiç göstermiyorlar oynadıkları futbolla yaşından daha genç gösteriyorlar :)
Since 1903

IL Capitano

bu sene Juvedeki performansindan sonra Lippi seni nasil milli takima aldi ben onu hala anlamiyorum.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....