Ana Menü

Faslı yıldız Arsenal'de

Başlatan CR7, Mayıs 21, 2010, 21:42:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Faslı yıldız Arsenal'de                    Her transfer sezonunda adı Arsenal ile geçen Faslı yıldız   futbolcu Marouane Chamakh Ada ekibi ile beklenen anlaşmayı yaptı.Uzun   süredir yapılan görüşmelerin ardından bugün Arsenal forması ile kulübün   resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan Faslı yıldız: "Arsenal'e   imza attığım için çok mutluyum. Rüyalarım gerçekleşti diyebilirim.   Çocukluğumdan beri sempati duyduğum bir takıma gelmekten dolayı çok   sevinçliyim. Bir an önce Emirates Stadı'nda taraftarlarımızın karşısına   çıkmak istiyorum." dedi.
Yeni transfer hakkında konuşan menajer   Arsene Wenger ise: "Chamakh çok kuvvetli ve savaşçı bir forvet oyuncusu.   Hava toplarında da takımına katkı sağlayan bir isim. İngiltere'ye uyum   sağlamakta zorlanmayacaktır. Kadromuzu Chamakh ile güçlendirdiğimiz için   memnunuz." açıkalamalarında bulundu.
Chamakh 8 sezondur formasını   giydiği Bordeaux forması ile 283 maçta 79 gol kaydetti. Bu sezon   gösterdiği performans ile Bordeux'u Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final   oynamasına büyük katkıda bulunmuştu.           

21.05.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Arsenal de daha iyi olursa ordan Barça veya Madrid e gider :D
Since 1903

beckyZWICKY

ben Chamakh ı beğeniyorum, gerçekten iyi oyuncu..

İngiltere liginde başarılı olacağını düşünüyor ve inanıyorum..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..