Ana Menü

Kewell artık yok!

Başlatan CR7, Mayıs 21, 2010, 19:03:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Kewell artık yok!                   

Fenerbahçe'ye verilen 2 maç ceza Üstünel'i kızdırdı! Galatasaray   Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, yeni sezon için transfer   politikalarını açıklarken, formasının hakkını verecek oyuncular almak   istediklerini söyledi. Haldun Üstünel, Lig TV'ye yaptığı açıklamada,   teknik direktör Frank Rijkaard'ın kadro yapılanması ve geride kalan   sezonla ilgili raporunu kendilerine ilettiğini, bu doğrultuda da   çalıştıklarını kaydederek, şu an yurt dışında bulunan Hollandalı   çalıştırıcıyla ilerleyen haftalarda görüşmelerinin sıklaşacağını   vurguladı.Transferde önceliklerinin, formasının hakkını   verecek isimler olduğunu anlatan Üstünel, ''Formasının hakkını   veremeyecek hiçbir oyuncu almayacağız. Daha fazla ince eleyip, sık   dokuyacağız. Karakterlerine kadar... Hocamızla bu konuyu defalarca   konuştuk ve hemfikiriz. Bu doğrultuda çalışacağız'' diye konuştu.
-KEWELL   GELECEK SEZON YOK-
Transfer yapılacak mevkilerin belli   olduğunu, ancak bunu paylaşmayacaklarını söyleyen Üstünel, Kewell'ın   durumuna açıklık getirdi. Teknik direktör Rijkaard'ın verdiği rapor   doğrultusunda, Kewell'ın gelecek sezon için düşünülmeyen oyunculardan   olduğunu aktaran Üstünel, ''Sakatlığı ve yaşı itibariyle, gelecek   süreçte Galatasaray formasıyla düşünülmeyen isimlerden biri'' ifadesini   kullandı.
Haldun Üstünel, kaleci Leo Franco'nun menajeri   vasıtasıyla Arjantin ve İspanya'da kulüp aradığını, bir gelişme olması   halinde kendilerine bilgi verileceğini aktarırken, Elano konusunun   sorulması üzerine, üzeri kapalı bir yanıt verdi. Elano'nun gönderilip   gönderilmeyeceği konusunda Üstünel, ''Bizim için bazı değerli   oyuncularımız vardır. Onların dışında, formasının hakkını vermeyen her   oyuncu da satılıktır. Bu doğrultuda bir karar aldık, aynı şekilde devam   edeceğiz'' şeklinde konuştu.
-FENERBAHÇE'YE VERİLEN 2 MAÇ   CEZAYA TEPKİ-
Turkcell Süper Lig'deki Trabzonspor maçında   şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'ye saha olayları nedeniyle PFDK   tarafından verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasına, Haldun Üstünel   tepki gösterdi.
Fenerbahçe'nin yaşadıklarının, saha içi ve dışı   olayların üzücü olduğunu kaydeden Haldun Üstünel, verilen ceza için   şunları söyledi: ''Bizi en fazla üzen konu verilen ceza oldu. Bizim   sahamızda yaşanan benzer durumlarda, örnek ceza olarak nitelendirilerek,   5 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Ben, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu   Stadı'nda yaşananlarla, bizim stadımızda yaşananlar arasında fark   göremiyorum. Bizde bardakla su atılıyordu, orada itfaiye aracıyla su   atılmak zorunda kalındı. Saha içi ayrı, saha dışı ayrı panayır. 2016   Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olan Türkiye Futbol Federasyonu'nun,   yurt dışına yansıyan bu görüntüleri nasıl savunacağını merak ediyorum.   Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaşanan olaylara verilecek ceza 2   maç mıdır? Bu karar, bundan sonraki olaylara emsal temsil edecek mi?   Bunun sorgulanması gerekiyor.''
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Kewell şu an kadrodaki en iyi isimlerden biri. Sakat olabilir ama sağlıklıyken neler yaptığını görüyoruz.

Gs hata yapıyor.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Gs hata yapmaya devam ediyor.Şu Kewell'ı bir alsak.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Ya bu takımın en iyi oyuncusu Kewell bence..

Süper oynuyordu sakatlandı..İddaa ediyorum SAKATLANMASAYDI gs şampiyon olurdu. Çok kritik golleri vardı ve gol pasları..

başka sorun var sanırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Biz alsak Kewell'ı varya offf...
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

KeePSaKe

Kewell ne çabuk 32 yaşına gelmiş ya ben daha 28,29 sanıyordum.
Since 1903