Ana Menü

Biri Barça'yı durdursun!

Başlatan CR7, Mayıs 20, 2010, 00:14:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Lille OSC'un genç yeteneği Eden Hazard için Arsenal, Chelsea ve Manchester United'ın ardından İspanyol devi Barcelona'nın da teklif yapmaya hazırlanıyor.

Sport-Foot dergisinin haberinde bu sezon özellikle Avrupa Ligi'nde Liverpool karşısında gösterdiği performansla göz dolduran Hazard için Katalan ekibi 30 milyon avroluk bir bonservis bedeli önerecek.

Bu teklifin yapılması durumunda İngiliz ekiplerinin transferden vazgeçmesi bekleniyor.

Bu sezon Ligue 1'da Yılın Genç Oyuncusu ödülüne layık görülen 19 yaşındaki Hazard, Lille formasıyla çıktığı 49 maçta 10 gol atmayı başarmıştı.

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Ibra-Cesc takası gündemde!
Barcelona'nın Fabregas'ı alabilmek için İsveçli yıldızı, Arsenal'e önereceği iddia ediliyor.
Uzun süredir Arsenal'in başarılı ortasaha oyuncusu Cesc Fabregas'ın peşinden koşan Barcelona, bekleneni veremeyen Zlatan Ibrahimovic'i takasta kullanarak transfer bitirmeyi planlıyor.

Arsenal'in Fabregas için 60 milyon avro bonservis bedeli talep etmesiyle bu transferin çıkmaza girdiği düşünülüyordu. Ancak Barcelona asbaşkanı Rafael Yuste, görüşmelerin başladığını açıkladı.

El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre İsveçli yıldızdan verim alamayan Guardiola, bu oyuncunun takımdan ayrılmasına onay verdi. Daha önce etkili bir santrfor aradığını söyleyen Arsenal menajeri Arsene Wenger'in de bu teklife sıcak baktığı söyleniyor.

28 yaşındaki Ibrahimovic, bu sezon Barça formasıyla çıktığı 40 maçta 21 gol atmayı başarmıştı.

IL Capitano

transferde barcada real madride dönecek yakinda, bu da onlarin sonu olur.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Cem Baba - Mayıs 20, 2010, 15:23:20
transferde barcada real madride dönecek yakinda, bu da onlarin sonu olur.

Aynen.

Ben Madrid'i o yüzden sevmiyorum para ile herşey biter sanıyorlar.

Umarım Barça aynı şeyleri yapmaz.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

İki sezon önce 6 kupa almış bu sene de şampiyon olmuş takım..

Bırakında transfer yapsın..

CR7

Ayrıca Cesc Fabregas altyapıdan çıkma bir isim
Real Madrid'le karşılaştırmak saçma.
Zlatan kim ya ???
gördük bu sezon adamı.
Bojan ondan çok iş yapar.
giderse gitsin.

Cem Goren

La Porta yaptıgı acıklamada;İbra ıyı bır sezon gecırmemıs olabılır,Davıd Vılla'nın gelıcek olması onun gıdıcegı anlamına gelmez.İbra seneyede BARCELONA FORMASI GIYECEKTIR dedi.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

40 macta 21 gol , nasil Zlatan kim ya??  ???  hemde yeni takiminda ilk sezonunda. elestricekseniz bile biraz mantikli olun.
6 sezondur ust uste oynadigi her takimda sampiyonluk yasamis bir futbolcudan bahsediyoruz ayrica 2008/2009 sezonunda italya gol krali oldu.
begenirsin begenmezsin ama yaptiklari ortada.

belkide isvecli oldugundan koruyorumdur, nasil olsa ayni ulkenin vatandaslariyiz.  ;D
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

beckyZWICKY

bugun içimden diyordum, İbra keşke arsenale gitse, tam ona göre bir takım, müthiş işler yapar kendini bulur diye, şimdi bu haberi okudum, güzel tesadüf oldu benim için..

Fabregasın barça konusuna gelince.. Fabre çok iyi bir oyuncu ama barça için olmazsa olmazlardan olamaz.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

Barcelona'nın başarılı orta saha oyuncusu Xavi, kulübün Arsenal'in yıldızı Cesc Fabregas'ı transfer edeceğine emin olduğunu belirtti.

Sport gazetesine konuşan Xavi, Barcelona altyapısından Arsenal'e transfer olduktan sonra orada büyük başarılar elde eden Fabregas'la ilgili "Kesinlikle gelmeli, bu onun kaderinde var. İki yıl önce de Fabregas bir gün Barcelona'da oynayacak derdim ama şimdi bundan çok daha fazla eminim" dedi.

Fabregas'ın açıkça Barcelona'ya gelmek istediğini belirttiğini hatırlatan Xavi, "Bir oyuncu bir kulübe gitmek isterse eninde sonunda oraya gider. Cesc'in de Barcelona'ya geleceği açık" şeklinde konuştu.

David Villa'nın gelişi sonrası Zlatan Ibrahimovic'le de konuştuğu belirten kaptan, "Ona mutluysa burada kalmasını, değilse mutluluğu başka yerde aramasını tavsiye ettim" derken Zlatan'ın geleceği hakkında kendisine bir şey söylemediğini de vurguladı.

bravo be Xavi ;D
gitsin artık şu İbra :D

CR7

David Villa´yı kadrosuna katarak transfere rüzgar gibi giren İspanyol devi Barcelona, yeni hedefini belirledi.

Katalan ekibinin transferdeki yeni hedefinin Bayern Münih´te oynayan 26 yaşındaki Hollandalı oyuncu Arjen Robben olduğu öğrenildi.

İspanya Ligi´ni bu sezon da şampiyon bitiren ama Şampiyonlar Ligi´nde aradığını bulamayan Barcelona´nın bu transfer için Alman ekibine 40 milyon euroluk bir teklif yapacağı da gelen bilgiler arasında.