Ana Menü

Serdar Özkan ve Mehmet Batdal Resmen Galatasaray'da

Başlatan NoPasaran, Mayıs 18, 2010, 14:12:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Yapılan açıklama "Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcular, Beşiktaş A.Ş.'den Serdar Özkan ve Bucaspor'dan Mehmet Batdal arasında, Haziran 2010'dan itibaren üç yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzalanmıştır" denildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

olacagi buydu, sasirmadim, ki Besiktasin resmi futbolcusu degil artik...

GS'de daha faydali olacaktir S.özkan,
yazik oldu..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

bende hic üzülmedim,kayip degil
cok büyük bi hayal kirikligi oldu
yinede hizmetlerinden dolayi tesekkür ederiz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Mehmet Batdal iyi transfer ama o oyuncu başka bi takımla anlaşmamışmıydı ya ?
Serdar Özkan'a gelince üzüldüm gitmesine ama benim için serdar bitmiştir.
Bölünür senin için uykular!

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

pAscAliAnUmut

Serdar bize veripte alamadığı şeyi umarım galatasaray'dan alır..

Hakkaten bizim vermediğimiz parayı bu adama galatasaray verdiyse çok gülerim  :)

Orda başarılı olsun diyeceğim ama o mevkide oynayan en az 5 adam var. Keit[kufur otomatik degistirilmistir]ewell,Arda,Emre Çolak,Dos Santos vs vs..

Mehmet Batdal konusuna gelince kaç senedir 2. ligde oynuyor bu adam çok övdüler ama bir icraatını da göremedik. Görelim bakalım..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

NoPasaran

galatasaray bizim yanlislarimizi yapmaya devam ediyor..

serdar icinde hatali secim.keske anadolu takimlarindan birine gitseydi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Mayıs 18, 2010, 21:42:45
galatasaray bizim yanlislarimizi yapmaya devam ediyor..

serdar icinde hatali secim.keske anadolu takimlarindan birine gitseydi..
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Sarı-kırmızılı kulübün, ezeli rakibi Beşiktaş'tan renklerine kattığı genç futbolcu, Galatasaray Televizyonu'nda yayınlanan "info@sonaslan" programına konuk oldu.Serdar Özkan, "Herkes Galatasaray'da çok hırslı, Galatasaray ruhuna yakışacak bir Serdar Özkan görecek. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilirim, tabii hoca nerede görev verirse orada oynayacağım ama çok hırslı ve istekli olacağım" dedi.

G.SARAY BENİ KABULLENSİN
Serdar, sarı-kırmızılı taraftara gönderdiği mesajda ise "Büyük bir camiadan, büyük bir camiaya geldim. Büyük bir taraftar grubunun karşısına çıkacağım. Beni kabullenmelerini istiyorum, çünkü sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Koşabileceğimin en fazlasını koşup, değerlendirebileceğimin en fazlasını değerlendireceğim. Herkese layık olmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

SICAK BİR ORTAMLA KARŞILAŞTIM
Çok büyük heyecan yaşadığını ve değişik duygular içinde olduğunu anlatan Serdar, "Ama burası da büyük bir camia olduğu için çok farklı bir ortamla karşılaşmadım. Burada arkadaşlarımın çoğunu milli takımlardan tanıyorum, o yüzden pek sıkıntı yaşamadım, çok sıcak bir ortamla karşılaştım" diye konuştu.

RİJKAARD'A YORUM YAPMAYA GEREK YOK
Teknik direktör Frank Rijkaard hakkındaki görüşleri sorulan Serdar Özkan, "Daha çok yeni başladığımız için çok fazla bir şey söyleyemiyorum ama tabii ki Rijkaard için yorum yapmaya gerek yok, dünyaca ünlü bir teknik direktör, onun öncesinde dünyaca ünlü bir futbolcuydu. Arkadaşlarımla konuştuğuma göre, çok insancıl ve cana yakın olduğunu söylüyorlar. Çalıştıkça göreceğim ve hissedeceğim" ifadelerini kullandı.

ARDA AİLEMDEN BİRİ GİBİ
Serdar, yeni takımının kaptanı Arda Turan ile ilgili görüşlerini de "Ailemden birisi gibi, ağabeyimden bir farkı yok benim için. İnsanlar bunları başka yerlere çekiyorlar. Buna da pek anlam veremiyorum ama biz çocukluğumuzdan, en alt seviyedeki milli takım dönemlerimizden beri beraber oynuyoruz,aynı odada kalıyoruz, iyi de bir arkadaşlığımız var" diye açıkladı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

carsi52

SERDAR'DAN MÜTHİŞ GOL...
Galatasaray'ın bir başka yeni transferi Serdar Özkan da sarı-kırmızılı forma altında ilk golünü attı. 12. dakikada gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Serdar, sağ çaprazdan sol ayağının içiyle çok klas vurdu ve topu çataldan ağlara gönderdi.