Ana Menü

T.M "Ben Beşiktaşlıyım,bu değişmeyecek"

Başlatan carsi52, Mayıs 08, 2010, 11:58:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

sergen oradan oraya gider beşiktaşın evladı olur
ortalık bilmem nesi olur baş tacıdır.
tümer beceriksiz bir yönetim yüzünden gider,Beşiktaşlılığı bellidir, küfürler yağar durur.
anlaşılmaz bir taraftar topluluğuyuz.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Ben Sergen'in karşı takıma sövüp yada Beşiktaş'tan başka bir takımda forma giymem dediğini hatırlamıyorum.
Dedi mi öyle birşey yaptı mı öyle birşey ?
Bölünür senin için uykular!

CR7

Sergen peki altyapıdan çıkmadı mı?
Beşiktaşlıyım demedi mi?
Beşiktaşlı taraftarlara İstanbulspor formasıyla küfür etmedi mi?
asıl altyapıdan çıkan bir adamın,beşiktaşlıyım diyen adamın gitmemesi lazım.
ayrıca karşı takıma küfür ettikten sonra gitmesi mi suç Tümer'in?
ettiyse o kulübün almaması gerekir. onların sorun etmesi gerekir.
Onlar sorun etmiyorsa eğer sorun da yok demektir. Bize ne? Tümer'in suçu ne?
ya da küfür etmese ve gitse başka takımda oynamam demese sorun etmeyecek miydin?

carsi52

Ben karakterine laf söylüyorum farkındaysan evet küfür ettiği takıma gidiyorsa o kişi karaktersizdir.
Sergen Yalçının istanbulspor maçında yaptığı hareketler küfürler taraftarın küfüründen sonraydı yanılmıyorsam.
Hem sergen yalçın delikanlı olduğu için birşey denilmiyor yada ben öyle demiyorum.
Adam Beşiktaşlı olabilir ben gidiyorum dedi gitti küfür edildi geri oda hareket yaptı dayanamadı sonra geldi şampiyon yaptı tuttuğu takımı.
Ama Tümer naptı ? Ben Beşiktaştan başka takımda forma giymem diyip Beşiktaş taraftarını KANDIRMAYA çalıştı.Göstere göstere taraftar gibi fenere küfür etti sonra naptı ? PARA'ya sattı !

NoPasaran

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 08, 2010, 20:04:51
Ben Sergen'in karşı takıma sövüp yada Beşiktaş'tan başka bir takımda forma giymem dediğini hatırlamıyorum.
Dedi mi öyle birşey yaptı mı öyle birşey ?

Hiç unutmam

SHOW TV..

Canlı yayında konuşuyor.

"Getirsinler boş mukaveleye imza atarım"

Tak sonra bi bakıyoruz jet fadılın yanında..

Yine aynı sergen ÇARŞIYA MAÇ ÇIKIŞI ORTA PARMAK YAPIYOR. EVET AYNEN DEDİĞİM GİBİ ORTA PARMAK..

Sergenin Beşiktaşlılığından şüphe duymam ancak Tümerdende duymam..

Bakın yine Tümerin röportajı..Gönlümde Beşiktaş var diyor..Daha ne diyecek ya

Alıntı YapTEPKİ VERMEDİM
Beşiktaş`tan Fenerbahçe`ye transferi konusuna da değinen Tümer, "Beşiktaş`ta 5 sene kaptanlık yaptıktan sonra hiç de kolay bir karar olmadı. Sosyal yaşamım çok etkilendi. Kızdığım, darbe aldığım zamanlar çok oldu ama yangına körükle gitmemek için tepki vermedim. Eğer verseydim arı kovanına kendi başıma elimi sokmuş olacaktım" dedi.

Tümer, söz konusu kararı almasında sunulan transfer ücretinin rol oynadığını da belirtti.

GÖNLÜMDE BEŞİKTAŞ VAR
Gönlünde Beşiktaş`ın yattığını ve bu takımla kazandığı galibiyetlerin başka bir tadı olduğunu kaydeden Tümer, Fenerbahçe`ye geçişinden sonra her ne kadar kulak asmamaya çalıştığı tepkilerle karşılaşsa da sarı-lacivertli formayla ilk sahaya çıkışında "dizlerinin titrediğini" anlattı.

ZAMANI GERİ ÇEVİREBİLSEYDİM...
Ajax`ın Fenerbahçe ile aynı tarihte kendisine ilgi gösterdiğini belirten Tümer, "Eğer zamanı geri çevirebilseydim kariyerime Avrupa`da devam etme kararı alırdım" ifadesini kullandı.

Tümer, aldığı karar için kendisini hiçbir zaman "hain" olarak görmediğini de vurguladı.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

tümer ne kadar karaktersiz ise sergen de o kadar karaktersizdir hatta sergen daha fazlasıdır
ama bence 2si de değildir.

NoPasaran

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 08, 2010, 20:14:10
Ben karakterine laf söylüyorum farkındaysan evet küfür ettiği takıma gidiyorsa o kişi karaktersizdir.
Sergen Yalçının istanbulspor maçında yaptığı hareketler küfürler taraftarın küfüründen sonraydı yanılmıyorsam.
Hem sergen yalçın delikanlı olduğu için birşey denilmiyor yada ben öyle demiyorum.
Adam Beşiktaşlı olabilir ben gidiyorum dedi gitti küfür edildi geri oda hareket yaptı dayanamadı sonra geldi şampiyon yaptı tuttuğu takımı.
Ama Tümer naptı ? Ben Beşiktaştan başka takımda forma giymem diyip Beşiktaş taraftarını KANDIRMAYA çalıştı.Göstere göstere taraftar gibi fenere küfür etti sonra naptı ? PARA'ya sattı !

Bizde çalışan elemanlar 600 lira maaş veriyoruz..

Baktık memnun değiliz, sorun olmasın daha sonra tazminat şu bu diye, maaşlarına zam yapmıyoruz kriz bahanesi şu bu diye..Oda çıkıyor.Resmen git deniyor adam.. Dalga geçer gibi maç başına ücret vereceksin takımın en önemli oyuncusuna, maçlarda sırf "milli takımda iyi oynuyor bizde oynamıyor diye küfür edeceksin" sonrada geleceksin Tümer kalsaydı..

Tümerin ne [edit] ne karaktersiz olduğunu düşünüyorum...

Tümer sadece o anlık sinirle yanlış tercih yaptı.Olay bu kadar basit.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

O iş yerinde çalışan adam para kazanmak için çalışır aynı parayı başka bi yerde verse orayada gidebilir.
Ama Beşiktaş'ta hem aşk için hem Beşiktaşlı olduğun için hemde para için oynarsın.
Tümerde sadece para için oynuyormuş.Yaptığı karaktersizlik terbiyesizlik hatta ve hatta adilik.Neden bu kadar savunuyorsunuz ?

+18 !

Alıntı yapılan: L_James_23 - Mayıs 08, 2010, 20:16:54
tümer ne kadar karaktersiz ise sergen de o kadar karaktersizdir hatta sergen daha fazlasıdır
ama bence 2si de değildir.

Bende öyle düşünüyorum..

İlk başlarda çok kızdım Tümer'e ama kızdığım kadar üzülmüştüm gitmesine.. Küfretmiştim baya..

Ama şimdi bu yazılanları okununca Beşiktaşlı olduğuna inandım gerçekten..

carsi52

CR7

Cem Papila tetikçiydi.

bunu gazladılar. Bu da ben tarafsız olucam diye çat çat çat diye çıkardı kartları.

Ben Cem Papila ile Tümer Metin'i karşılaştırmam

2'sinin hiçbir karşılaştırılacak yanı yok.

carsi52

Neden ?
İkiside para için ihanet etmedi mi Beşiktaş'a ?
Tümer'de para için ihanet etti çekti gitti fenerbahçeye.
Büyük ihtimal Cem Papila'yada parayı bastı Beşiktaş'a ihanet etti.

Ne farkı var ?

+18 !

Birinin taraflılığından bir şey olmazken,diğeri taraf tuttuğunu belli ettiği an işte böyle düdük asar..