Ana Menü

Inter'in Arızası

Başlatan CR7, Nisan 23, 2010, 02:06:33

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Inter'de her dönem bir arıza vardır. Recoba, Vieri,   Adriano. Uzun zamandır da Balotelli ile uğraşıyorlar. Quaresma'nın ipini   çeken tribünler dün gece de Balotelli'yi yuhaladılar. Balotelli,   Batuhan aslında aynı yolun yolcusu. Çok genç, çok yetenekli ama   profesyonelliğin kenarından geçmeyen, yeni yetme beynine sahip   futbolcular. Kontratakta topu ezince tribünlerden tepki alan Balotelli   maç bitince formayı yere atıp tribünlere gider yaptı. Bu işlerle   Inter'de Materazzi ilgileniyor. Soyunma odasının koridorlarında   tartaklamış Balotelli'yi. İbrahimovic de eski takım arkadaşına sallamış.   Gidip galibiyeti kutlayacaklarına kavga ediyorlar, Marco aynı hareketi   bana yapsa kafayı vurur, indirirdim yere diye.

Milan formasıyla görüntülenen, Milan'ı tutuyorum diyen   ve Milan'ın maçına tribüne giden Balotelli için en güzel yorum canlı   yayında Stankovic'den. Balotelli için ne düşünüyorsun? sorusuna "Kaç   dakika veriyorsun" demiş Stankovic. Kaptanı onun için beynini   kullanmıyor diyor. Maçtan sonra garaja indiğinde Inter taraftarı   arabasına binerken sıkıştırıyor, temiz bir dayak yiyecekken güvenlik   giriyor devreye.
Tüm bu vukuatların ardından son sözü Mourinho söylüyor:   Mario, Pazar günü oynayacak"

Kaynak:acetobalsamico.blogspot.com
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

İbrahimoviç tam olarak napmış anlamadım ?

Madem Balotelli bu kadar istiyor Milan ı o zaman alsınlar ya :D
Since 1903

IL Capitano

Zlatan soyunma odasi koridorlarinda materrazzinin balotelliye yapdigini görmus, daha önce böyle bir sey görmedim demis..20 yasindaki genc bir oyuncuya bu kadar yuklenmemek gerekir , ayni olay bana yapilsaydi materazziyi yikardim demis.. isvec gazetelerinde böyle yaziyordu.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Seviyorum ben ya Balotelli'yi

Milan taraftarıyım diyebilecek kadar açık sözlü..

İnşallah başarılı olur nerede oynarsa..
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Nisan 23, 2010, 04:26:17
İbrahimoviç tam olarak napmış anlamadım ?

İbrahimovic de eski takım arkadaşına sallamış.   
"Gidip galibiyeti kutlayacaklarına kavga ediyorlar, Marco aynı hareketi   bana yapsa kafayı vurur, indirirdim yere" diye.

yeterince açık değil mi?

Materazzi'ye kafayı koyardım demiş Zidane gibi ;D

CR7

bu da goal.com'un yaptığı haber;

Ibrahimovic: "Materazzi, Balotelli'ye saldırdı"      Balotelli'nin maç sonrası yaptığı hareketler takım arkadaşı   tarafından cezalandırılmış...Barcelona'nın   golcüsü Zlatan Ibrahimovic, 3-1 sona eren Şampiyonlar   Ligi yarı final ilk maçından sonra Marco Materazzi'nin Mario   Balotelli'ye saldırdığını açıkladı.

İsveçli golcü, maç   sonunda basın mensuplarına verdiği demeçte "Materazzi'nin tünelde   Balotelli'ye saldırdığını gördüm. Daha önce böyle bir şeye tanık   olmamıştım" dedi.

Interli eski yıldız, "Materazzi   yerinde olsaydım Mario'yu yalnız bırakırdım. Ancak Materazzi'nin   saldırdığını görünce serseme döndüm. Eğer bana öyle saldırsaydı onu bir   saniye düşünmeden yere sererdim" ifadelerini kullandı.

Takım   arkadaşlarıyla soyunma odasına gittikten sonra da bu konuyu   konuştuklarını belirten Ibrahimovic, "Onun gibi tecrübeli bir ismin   galibiyeti kutlamak yerine genç bir oyuncuyla uğraşması çok garip"   şeklinde konuştu.

Balotelli 3-1'lik zaferden sonra takım   arakadaşları ile kutlamaya katılmamış ve formasını yere atmıştı.

+18 !

carsi52

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Nisan 23, 2010, 10:32:33
Seviyorum ben ya Balotelli'yi

Milan taraftarıyım diyebilecek kadar açık sözlü..

İnşallah başarılı olur nerede oynarsa..

Milanlı olabilir ama İnter forması giyerken bunu söyleyemez.
Söylersede adam gibi söyler ben aslında Milan'ı tutuyorum ama şuan kulübüm inter için elimden geleni yapmaya çalışıcam gibisinden..
Terbiyesizlik bu yaptığı.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Niye fbde oynayan biri Beşiktaş'lıyım dese göklere çıkarırız ama..

carsi52

Anlatamıyorum galiba.
Desin veya demesin demiyorum öyle demek ayrı birşey bu terbiyesiz gibi hareketler yapmak başka birşey.
Ben aslında Beşiktaşlıyım ama şuan Fenerbahçede oynuyorum fenerbahçe başarısı için ter döküyorum kulübüm yollayana kadar gitmem gibisinden laf etmesi lazım diyorum.
Sonuçta o kulübün ekmeğini yiyorsun gelip yok ben milanlıyım maçlara gitmeler felan filan terbiyesiz pislikçe hareketler bunlar.

ilhan mansız_melis

carsi52

Demek bizim oyuncumuz böyle şeyler yapsa hoşuna gider o zaman.

ilhan mansız_melis

Ya şöyle İnter taraftarı kızmıştır ama Milan taraftarı da sevmiştir bence Balotelli'yi

fbden birisi Beşiktaş'lıyım dese böyle şeyler yapsa bi sempati duyarım ama bizden biri dese kızarım ;D

carsi52

Ben başka takımlıyım demek farklı birşey bu terbiyesizin yaptığı başka birşey.
Sen bunu anlamıyorsun işte.

ilhan mansız_melis

Bi dakikaaaaa bişeyi yazmıyı unutmuşum ;D

Ben formayı atmasını savunuyorum Milan'lı olduğunu açıkça söylemesini savunuyorum hııh şimdi oldu :)