Ana Menü

Konyaspor 2-1 Beşiktaş (Maçın Geniş Özeti)

Başlatan DReieCK, Şubat 17, 2007, 01:02:59

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DReieCK

http://rapidshare.com/files/16811649/21.Hafta_Konyaspor_-_Besiktas_2-1_Genis_Ozet_by___Evo__.rar

alıntıdır
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://lix.in/c4438b

alıntıdır

BOMBACI

emegine saol kardeş...    bu maçtan sonra işler çok kötü yaa.bu maçı alsaydık çok iii olcaktı :'(

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ÇaRşI_BaTuHaN

Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

2 dia 2 muerto

ÇaRşI_BaTuHaN

dreieck kardes ben beşiktaşımızın 1. sezon ankarasporla yapılan macın ozetını ıstıyorum  arsıv yapıyordumda sende varmı acaba?
Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

makawelli

...sensiz geçen günlerin kazası yok be kartalım ..

DReieCK

Alıntı yapılan: ÇaRşI_BaTuHaN - Şubat 17, 2007, 10:36:18
dreieck kardes ben beşiktaşımızın 1. sezon ankarasporla yapılan macın ozetını ıstıyorum  arsıv yapıyordumda sende varmı acaba?
baktım ama yok be kardeş

BerkAy1903

Alıntı yapılan: ÇaRşI_BaTuHaN - Şubat 17, 2007, 10:36:18

aynen kardeş bendede bi o maç eksik

paylaşım için saol umudu yitirmemek lazım eziklerin puan kaybetmesini bekliyccez haydi sakarya :)
19o3

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

eagle

Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi

ÇaRşI_BaTuHaN