Ana Menü

TSL 30. Hafta Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ [18.04.2010]

Başlatan CR7, Nisan 11, 2010, 19:34:18

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Arma aşkına,taraftarın için saldır Beşiktaş'ım !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Şampiyon olamayız bundan sonra bunu Bursa bugün yenmeden öncede dile getirmiştim.
Ama Fener'i yenersek şampiyon olmuş gibi sevinirim. Fener'e Kadıköy'de koymak çok güzel olur.

O yüzden Saldır Beşiktaş'ım..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Trabzon maçında 1 kere daha puan kaybedersek şampiyonluk gider demiştim bende.
Ama feneri yenip en azından ligi 2.bitirmemiz lazım.Şampiyonlar ligi olursa çünkü yıldız transferi olabilir UEFA'da oynıcak bi takıma yıldız bi oyuncu neden gelsin ?

Fener bizi yenerse ligi 4.bitiririz.
Feneri yenersek 2.bitiririz.
Berabere kalırsak 3 yada 4.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Nisan 16, 2010, 22:08:20
Şampiyon olamayız bundan sonra bunu Bursa bugün yenmeden öncede dile getirmiştim.
Ama Fener'i yenersek şampiyon olmuş gibi sevinirim. Fener'e Kadıköy'de koymak çok güzel olur.

O yüzden Saldır Beşiktaş'ım..
bu kadar acık ve net. su adamları yenelım su dakıkadan sonra bız sampıyon olamazyız bursa ıle aramızda 11puan fark var adamların bay old. haftasıyla beraber. su adamları yenelım kadıkoyde

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

Cem Goren

antu yıne kendıne yakısır derecede bı gorsel yapmıs :)

yenerr17

iÇimde çok değişik bi umut var zor olan bu maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum açıkçası.saldır Karakartal!!

djinonu

Alıntı yapılan: yenerr17 - Nisan 16, 2010, 23:07:46
iÇimde çok değişik bi umut var zor olan bu maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum açıkçası.saldır Karakartal!!

Cem Goren

CR7

(Goal.com Özel) Derbide Beşiktaş'ın kazanması için 5 neden

Turkcell Süper Lig'de bu hafta nefesler tutulacak. İşte Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'ye konuk olacağı bu dev derbide, siyah-beyazlıları daha avantajlı kılan 5 sebep...

Şampiyonluk unvanını korumak için sezona başlayan Beşiktaş, inişli-çıkışlı form grafiğiyle beklenen istikrarı yakalayamadı.

Özellikle hücum hattında yaşadığı sıkıntılarla önemli puan kayıpları yaşayan siyah-beyazlılar, şampiyonluk iddiasını son haftalara taşımak istiyorsa, Kadıköy'den mutlak üç puanla ayrılması gerektiğini biliyor.

İşte Beşiktaş'ın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'ye üstünlük sağlaması için 5 sebep

1- Toraman ve Tello'dan gelen iyi haberler

Şilili orta saha oyuncusu, Beşiktaş'ta duran top organizasyonlarını yapacak takımı ileriye taşıyacak en etkili isim olarak dikkat çekiyor. Uzak mesafeden güzel goller atan ve şık asistleriyle hücumun maestrosu olan Tello'dan gelen sakatlık haberi, Beşiktaş'ta şok etkisi yaratmıştı.

Benzer şekilde savunmanın vazgeçilmez isimlerinden İbrahim Toraman'dan gelen iyi haberler de, siyah-beyazlıların galibiyete daha fazla inanmasına katkı sağladı.

2- Fenerbahçe'nin kupa maçı

Geçen haftayı boş geçen sarı-lacivertli ekip, hafta içinde Manisa deplasmanına gitti. Ziraat Türkiye Kupası'nda final vizesi alan sarı-lacivertliler, rahat bir maç çıkarsalar da, kupa yorgunluğu yaşayacaklardır.

3- Favori olmamanın rahatlığı

Bursaspor'un haftayı 3 puanla kapattığı düşünüldüğünde, Fenerbahçe'nin farkın açılmaması için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağını düşünmek yanlış olmaz.

Kağıt üstünde favori olmak ve tribün baskısını hissetmek, sarı-lacivertliler için kötü sonuçlar doğurabilir. Beklenen gol gelmez ya da Beşiktaş erken gol bulursa, Fenerbahçe ciddi sorun yaşayabilir. Favori olmamanın rahatlığı, Beşiktaş için avantaj olabilir.

4- Mustafa Denizli

Mustafa Denizli'yle her hafta farklı bir macera. Kurt teknik adamın oyuncularını böyle büyük maçlara hazırlamaktaki becerisi ve yılların getirdiği tecrübe, Siyah-beyazlılar için ciddi bir avantaj teşkil edecektir. Denizli, Kadıköy'de Fenerbahçe için ilginç sürprizler hazırlayacaktır.

5- Bobo'nun altı golü

Brezilyalı golcü Beşiktaş'ın en önemli gol silahı. Daha önce Fenerbahçe filelerine 6 gol bırakan Bobo, Beşiktaş'ın her maçta olduğu gibi Pazar günü oynanacak derbide de en çok şey beklediği isim olacak.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

CR7

Alıntı yapılan: L_James_23 - Kasım 18, 2009, 19:20:53
Alex bu maçta da mutlaka atacaktır katılıyorum
tabi durdurursak o ayrı.
kim durdurdu bu zamana kadar da biz durduracağız o ayrı mesele.
Geçmiş yıllara bakın Hakan vaya Rüştü kim olursa olsun,Runje,vs. de dahil her maçta Alex'in 1 golü vardır bize karşı mutlaka.
bu maçta önce alex durdurulmalı
yoksa galibiyet yine hayal olur

ilk yarıdaki maçtan
ama bu sefer emre de durdurulmalı
hatta önce emre durdurulmalı
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren