Ana Menü

Messi..

Başlatan NoPasaran, Nisan 07, 2010, 09:47:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Nisan 09, 2010, 20:40:27
Uzay'a Ronaldo ayak basmasında !
ya da dikmesin bayrağı Ronaldo uzaya :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

LIONEL MESSI

HAYRAN SAYISI: 1 MİLYON 506 BİN 369

CRISTIANO RONALDO

HAYRAN SAYISI: 3 MİLYON 742 BİN 721

:ok

+18 !

Messi topicini başka futbolcunun adıyla kirletmeyin..

CR7

Noldu zoruna mı gitti?
madem o kadar iplemiyorsun CR9'u
takma kafana
ayrıca zoruna gidenin bilmem ne gitsin diye de bir laf vardır bizim buralarda ;)

+18 !

Neden zoruma gitsinki..

Anlaşılan sizin zorunuza gitmişki gelip burda CR konuşuyorsunuz..

Bizim buralarda da "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" diyorlar..

Simurg

Birbirimizi kırmadan biraz daha dikkat ederek tartışalım

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

görüşürük ;D ;D ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

lıonel messıııııııııııı lıonel messııııııııııııııııı ""yarın gorusuruz"" lıonel messıııııııııııı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Niye uzanamadığım ciğer olsun ki?

ulan kaç senedir Barça'yı tutarım taa kılayvırtlardan,ovırmarslardan,de burlardan,rivaldolardan beri bi Messi çıktı herkes Barçalı oldu Messici oldu.

Bir söz var bilmem biliyor musun? Maradona good,Pele better,George Best...

Siz maradonayla karşılaştırıyordunuz Messi'yi. Diğer kısımlar ise Cristiano Ronaldo oluyor. Yarın 00:45'te de göreceğiz.

Iniesta-Xavi 2'lisi olmasın o takımda Messi bir cacık yapamaz.Arjantin milli takımında görüyoruz Messi'yi

Aynı şeyi ben Eto'o-Ibra tartışması için de söylüyorum. Ibra nerede?

Geçen 2-2'lik maç Ibra var takıma el freni. her maçta da böyle

Ibra çıkıyor takım ya 4 ya 5 atıyor.

Eto'o varken bu takım daha iyi daha kaliteliydi.

Ama yeni nesil ne diyor Ibra Eto'o'dan daha iyiymiş.

hadi canım oradan siz de..

CR9'a gelirsek tekrar adam daha geçen sezon en çok gol atan oyuncu oldu. Messi'den daha önce -aynı zamanda oynadılar- altın top ödülünü,uefa yılın oyuncusu fifa yılın oyuncusu ödüllerinin sahibi oldu. Messi'den daha önce CL ligi kupasını kaldırdı. 2 yıl üst üste takımına final oynattı.
şimdi Manchester nerede görüyoruz. Bayern'e yenilen bir Manu ve üstüne Şampiyonluk yarışında kendi evinde yenilen bir Manu.

Geçen yılın 3 kupalı manusu final oynayan manusu gitti.
He Real niye yok mu diyeceksin cl'de.
Belki teknik direktör belki Xabi Alonso,Marcelo gibi oyuncuların oynamaması ya da şanssızlığı Real Madrid'in
İlk maç uzaktan bir şutla yenildiler 2. maç ise 1-0 öne geçmelerine rağmen CR'nin golüyle 70 küsürüncü dakikalarda 1 gol yediler ve elendiler.

İlk maçı da izledik Nou Camp'ta.
Uzaylı Messi neredeydi?
tüm maç Real'in baskısıyla geçti. Ama adamlar bir türlü golü bulamadılar. CR'nin girdiği pozisyonların haddi hesabı yok ama saçma bir şekilde 60 bilmem kaçıncı dakikada çıkardı CR'yi ve yenilgi de kaçınılmaz oldu.

bu maç ve Inter maçında göreceğiz o Angara Messi'yi!

+18 !

Eğer kılayvırtlardan beri Barçalıysan ve eğer ezeli rakibi olan R.Madrid'te oynayan bir oyuncuyu savunuyorsan ne diyebilirimki sana?

Ayrıca ben İspanya Ligi'nde her zaman Barçalıydım,Messi'den sonra da değişen bir şey olmadı sadece daha çok sempati duymamı sağladı Messi,Barça'ya..

M.United,CR'den sonra yeni bir jenerasyona giriyor,hatırlatmam gerekirse 1986'dan beri aynı hocayla çalışıyorlar ve bu hoca her zaman yeni yeni jenerasyonlar çıkarıyor..

Yani bu M.United 2 sezon sonra CR'li M.United'ıdı aratmayacaktır ve yeni CR de çıkarabilir..

Ayrıca dünyada belki en çok tekme yiyen oyuncudur Messi ama bir kere bile rakibine dönüp artist artist hareketler yapmıyor.. Bende bu mütevazılığını beğeniyorum Messi'nin

Ibrahimovic ve Eto'o konusunda haklısın..

Hep beraber göreceğiz Hz. Messi'yi!

CR7

Mütevazılık mı diyorsun?

geçen gün bir topic açmıştım bunlar insan mı? diye

acaba onu gördün mü ve gördüysen o bacak sende olsa o delikler sende olsa sen ne yapardın?

adam bir şey yaptı mı hayır.

o şekilde oynadı ve rakiple de tartışmaya bile girmedi.

ayrıca ben futbolculuğunu konuşuyorum oyuncunun geçmişi ve şu anıyla ilgili. Benim için Barça bir Beşiktaş değildir hiçbir zaman ki ben gerekirse Ts,Fb veya Gs'nin futbolcularını da savunabilirim. Benim için problem değil. Gerçek olduğuna inanıyorsam çekinmem söylerim her zaman.

yani Barça'nın ezeli rakibiymiş şuymuş buymuş bana ne ben onu Manchester'dayken beri izliyorum ve onun hayranıyım.

Cristiano Ronaldo ~ Top 50 Goals (50~25)
Cristiano Ronaldo ~ Top 50 Goals (24~1)

ve şu golleri bir izle ;)

CR7

Guti ORÇ.

Ronaldo'nun futbolu halen bana keyif vermektedir.Messi'nin biraz da şanslı biri olarak görüyorum.Ronaldo sporting gibi bir kulüpte başladı futbola ordan ManU keşfetti ve transfer etti.Dünyanın en sert liginde oynadı ve kendini ona göre geliştirdi.Bir kanat oyuncusu olarak orda 42 gol attı bir sezonda.Ve şimdi Messi,Guiza gibi adamın gol kralı olduğu yumuşak bir ligde bu kadar gol atıyor diye onu Maradona ile kıyaslıyorlar.Ronaldo ilk geldiği sezonda harcadı ligi.Seneye daha iyi olacaktır.Eyvallah Messi'nin oyununa diyecek yok en iyi 3 oyuncudan biridir benim için(diğeri Kaka).Ama Maradonayla kıyaslamak yanlış.+ Ronaldo'nun kariyeri ve buraya kadar gelişi beni her zaman daha çok etkilemiştir.

2 oyuncunun karakteride beni ilgilendirmez.Ayrıcada bilemem nası olduğunu.2siylede konuşmuşluğum/tanışmışlığım yok o yüzden ben oynadıklarına bakarak yorum yapabilirim.

KeePSaKe

Messi de iyi Ronaldo da iyi :)
Since 1903

+18 !

Alıntı yapılan: L_James_23 - Nisan 09, 2010, 21:38:35
Mütevazılık mı diyorsun?

geçen gün bir topic açmıştım bunlar insan mı? diye

acaba onu gördün mü ve gördüysen o bacak sende olsa o delikler sende olsa sen ne yapardın?

adam bir şey yaptı mı hayır.

o şekilde oynadı ve rakiple de tartışmaya bile girmedi.

ayrıca ben futbolculuğunu konuşuyorum oyuncunun geçmişi ve şu anıyla ilgili. Benim için Barça bir Beşiktaş değildir hiçbir zaman ki ben gerekirse Ts,Fb veya Gs'nin futbolcularını da savunabilirim. Benim için problem değil. Gerçek olduğuna inanıyorsam çekinmem söylerim her zaman.

yani Barça'nın ezeli rakibiymiş şuymuş buymuş bana ne ben onu Manchester'dayken beri izliyorum ve onun hayranıyım.

Cristiano Ronaldo ~ Top 50 Goals (50~25)
Cristiano Ronaldo ~ Top 50 Goals (24~1)

ve şu golleri bir izle ;)

Messi'deki yetenek başka bir şey..

Oyunu okuma,topla dripling,asist,şut,kafa,çalım hepsi üst düzeyde..

Dünya Kupası'nda izleyin Messi'yi o zaman bana hak vereceksiniz..