Ana Menü

Tsl.27.Hafta.... BEŞİKTAŞ-eskisehirspor[27Mart Cumartesi.. 19:00]

Başlatan Cem Goren, Mart 21, 2010, 21:49:40

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

3. golümüz ofsayt..

Ama 2-0 geriye düştükten sonra bile bu kadar canla başla oynayan bir takımı gerçekten kutlamak gerekiyor..

Gerçek Beşiktaş'ı görebilmemiz için 2-0 geriye düşmek gerekiyormuş demek..

Nihat'ın gol atması sevindirici önümüzdeki haftalarda daha çok yararlı olabilirse daha rahat şampiyon olabiliriz..

Bütün takımı ayrı ayrı kutluyorum..

pAscAliAnUmut

İlk 30 dakika farklı bir Beşiktaş son 60 dakika farklı bir Beşiktaş vardı sahada..

2-0'dan sonra bir an bile çevirebileceğimizi düşünmedim. Takım bana 1 gram güven vermiyordu.Maçın dönüşünü Rüştü yaptı. Mehmet Yılmaz'ın %100'lük kafasını çıkardı. O anda başladı direniş..

Çok kritik bir dakika 31. dakika da  :D   attı Nihat golü. Takım niye başarmayalım dedi..

Fink attığımız 2.gole kadar inanılmaz kötü oynadı. Maçın en kötüsü o'ydu diyebilirim. Ne savunma yaptı, ne pas attı, ne şut attı..

Eskişehir oyuncularını da taraftarını da tebrik etmek lazım. Bir de maç sonunda bizi alkışladılar ya helal olsun onlara..

Bugün galibiyeti getiren 4 adam vardı sahada: İ.Toraman-Bobo-Uğur İnceman-İbrahim Üzülmez

Helal olsun sana Deli İbo !!
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

pAscAliAnUmut

NoPasaran

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Mart 27, 2010, 21:06:53

Fink attığımız 2.gole kadar inanılmaz kötü oynadı. Maçın en kötüsü o'ydu diyebilirim. Ne savunma yaptı, ne pas attı, ne şut attı..

Nası ya.

Maçın en iyisiydi bence..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pAscAliAnUmut

Aynen öyleydi abi..

Attığımız 2. gole kadar Fink bir tane isabetli pas atmadı. %100'lük pozisyona girdi çok DÜZ bir futbolcu olduğu için kaçırdı..

Fink gibi bu ligde 50 tane oyuncu var..

Kontenjan fazlalığından başka bir şey değil..

Hem abi sen değil miydin böle kalitesiz adamlarla nereye kadar diye

NoPasaran

Finkin yenetekleri sınırlı ancak ligin 2.yarısından itibaren bence bu takımın en iyi oyuncusu..

Valla şu an çok beğeniyorum gelirken söylediğim şeyler için sene sonu özür dilerim valla finkten..

Sene başına dönsek yine almam fink yada onun kalitesinde bir oyuncu ama bir ön liberonun bu kadar oyuna katkısını görmemezlik ona haksızlık olur.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

maç 2-0 iken abim beni kızdırmaya alay etmeye başladı..

Bak ulan görüceksin bu 3-2 biticek, Beşiktaş bunu seviyor ve yapıyor.. Beşiktaş; rakibini önce umutlandırır sonra utandırır! .. Aklıma geçmişteki denizli maçı geldi ve bunları söyledim.. 3. golu attıkdan sonra atladım abimin üstüne noldu ulaaaan noldu ulaaan diye bağırmaya başladım annem geldi odaya hemen kavga ediyoruz sandı kalbine inicekti anacığımın (:

Ve allaha şükürler olsun ki takımımızda beni ve umutlarımı yanıltmadı

Helal olsun size! Hep böyle savaşın böyle istekli olun! Şampiyonluk 2. planda olur emin olun! Siz böyle olduktan sonra şampiyonluk kendi kendine gelir ulAAAAAAAAnnn ;D Mutlu bir geceeeee teşekkürler Kararmayan Umudum BEŞİKTAŞ!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

fguldas

devre arasında abdest aldıgım mac olarak unutulmazlarım arasına gırdı...

+18 !

carsi52

Maçı 3 fenerli ve 2 galatasaraylı arasında izledim.
Halimi düşünün hele ki o 2.golden sonra..
Ama söyledim 2-0'dan inönüde çok maç çevirdik yine çeviririz diye.
Hakemlik fazla bi olay olmadı onların penaltısıda penaltıydı ama bizimde bi pozisyonumuz var eskişehir kalecisinin yaptığı onada penaltı verilebilirdi.
3.golümüz ofsayttı..Ne diyebilirim ki şuan hala başım ağrıyor.

Yarın derbiyi rahat rahat seyredicem ohh be..
Bölünür senin için uykular!

IL Capitano

Alıntı yapılan: Cem Baba - Mart 27, 2010, 19:51:30
Ama alacagiz, mutlaka alacagiz. Isik geldi.

yuzde yuz emindim , insan televizyon basindada olsao inanci hissediyor.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

cassa23

RCA

çok iyi ayağa tek pas yaptık. hoşuma gitti.. deli gibi hazırlanmışlar oyuncular tebrik etmek lazım (:

uğur inceman a inme mi indi bilmiyorum normal pas atamzken araya paslar falan çıkarıyor.. helal .. yedeklerinde iyi olması gerek..

benim futbol çok hoşuma gitti. serdar özkanı üzülüyorum gercekten.. inşallah düzelir.. anlmaıyorum ama nasıl kaçırıyor nasıl beceriyor..

eminim başka bir takıma gitsin.. gol kralı olur herif.. ama bizim takımda neden top ayağna oturmuyor anlamış dğeilim..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.