Ana Menü

Genel Sorular

Başlatan Batuhan, Mart 03, 2010, 19:06:49

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Delirdik

Mesajı gizlemeye yarayan bir sistem işte, tıkladıktan sonra mesaj görünür oluyor
Bunu cidden bilmiyor olamazsın herhalde kafa geçiyorsun benimle  :lol
dizilerde ağırlıklı kullanılıyor ama her şekilde kullanabilir yani :D
Çok şart bir şey değil ama zenginlik açısından bence güzel olur
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Anarchy*

Ortalama 7-8 yıllık forum üyesiyim,son 4-5 senedir aktif kullanmıyorum forumu. Eski iletilerimi olabildiğince seri şekilde yok etmek istiyorum. Profil kısmından halledemedim mod ya da admin arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Edit: İletilere tıklayınca tek tek silme şansı doğuyormuş,sorumu 'daha kısa sürede ya da tek seferde silme şansınız var mı?' şeklinde düzelteyim.

keskinli

mesajlarinin hepsini birden silme istegine anlam veremedim.
benim bildigim kadariyla böyle bi sistem yok modlarda
adminlerdede boyle bi sistem oldugunu sanmiyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Herhangi bir üyenin mesjaini tek seferde silme şansımız elbetteki var. Ancak forumumuzun düzeni gereği bu istediğinizi yerine getirmemiz zor. Birbiri ile bağlantı li mesajlar ve konu bütünlüğü olan çok yerde sorunlar yaratabilir

Ancak özel bir durum varsa , aile es yada başka konular bununla ilgili sorun olmaması için bazı mesajların silinmesine seri şekilde yardımcı olurum

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Anarchy*

Herhangi bir sorun söz konusu değil benim adıma sadece böyle bi' şansımın olup olmadığını öğrenmek istedim.
Bir çoğu çok eski ve gereksiz yorumlar. Sanırım zamanında entry kasmak için yazılan,çoğu yabancı karakter içeren,'l' harflerinin büyük yazıldığı yorumlar,içi boş yapıcı yanları yok denecek kadar az,rahatsız etti beni.  :)

carsi52

Profil yanında Yönetim yazan bi bölüm var o ne oluyor ?
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Kaan bana ekran görüntüsü atma şansın varmı ..

O sadece yöneticilere gözükmesi gereken bir bölüm ancak super kartal üyelere özel bir imtiyaz mi var kontrol edelim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Tamam inceledim..

Süperkartal üyelerin forum üyelerine duyuru gönderme hakkı var.. O yüzden yönetim bölümünün küçük bir kısmı 25 bin mesaj sınırını geçtiğin için sana açılmış Kaan..

Ayrıca hayırlı olsun..

25 bini geçen ilk üyemizsin..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Hayirli olsun Kaan, o kadar yoktun 25 bin , biz yillardir yaziyor 9 bini yeni görduk. -)

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Bıraktığımda 24 bindim zaten abi.

Volkan abi duyuru derken tam olarak ne haklarım var şimdi söyleyebilirmisin zahmet olmaz ise inceleyemiyorum da şuan merak ettim.

IL Capitano

Onu demeye calistim aslinda. Birakmasaydin 40 bin olmustu yani

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Ben yanlış anlamışım o zaman abi.

Olabilirdi haklısın abi.

NoPasaran

Müdavimden ayrılan yanlarını anlatırsam

* Mesela Takvime olay ekleyebilirsin. Takvime eklediğin olay forumun alt kısmında görülür.

* Yönetim bölümünden yaklaşık 5000 üyemze aynı anda mail atabilirsin. Gönderilen maillerin içeriği forum yönetimimiz tarafından takip edilir ama.

* Herhangi bir konuyu duyuru olarak üyelere gönderebilir..

* Herhangi bir konuya anket ekleyebilir ve bu anketleri düzenleyebilir..

* Herhangi bir mesajına dosya ekleyebilirsin onay gerektirmeden. Müdavimlerde ekleyebilir ancak onlarınki onaya tabidir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Delirdik

Alıntı yapılan: NoPasaran - Kasım 28, 2013, 17:20:23
Spoiler dediğin nedir :D ekside görüyorum ama hep dizi konularında gelecek ile alakalı bilgi verirken :D

Şu bizim spoiler işi noldu  ;;D

Mesela bugün o rokun videosu tam spoiler içinde verilmelikti. Bu forum buna ihtiyaç duyuyor bence ;D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

NoPasaran

Bu hafta koyarız

Aşk bu Aşk !

volkanca.net