Ana Menü

[Tsl 23.Hafta] Kayserispor:1-Beşiktaş:2 [27 Şub 2010-19:00]

Başlatan Cem Goren, Şubat 24, 2010, 17:59:03

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Uzun zamandır rahat maç izlemeye hasrettim..

2-0 oldu arkadaşıma aynen şöyle dedim "Bu maç 2-1 biter o yüzden çok rahat izleyecem ikinci yarıyı"

Dediğim gibide oldu..

Tello gerçekten çok iyiydi.. Hem gol attı hem de 2. golün hazırlayıcısı oldu..

Galibiyete ihtiyacımız vardı iyi oldu bu galibiyet..

Nicolas'a armağan etti takım galibiyeti..

Cem Goren

neysekı haftaya mac yokda rahat bı haftasonu gecırecegız :)

FANATİK KARTAL1903

Aslında maçı daha ilk yarıda koparabilirdik ama Bobo sağolsun.Biz zaten kontra atağa doğru dürüst çıkamayan bir takımız bulduğumuz pozisyonları atmamız lazımdı.Yine son dakikalarda maç sıkıntıya girdi, ama önemli olan 3 puandı.Kayseri'nin attığı gol dışında başka pozisyon vermedik.Belki 2. yarının son 20 dakikasında ileride top tutabilmek için Yusuf oyuna girebilirdi.Tello bu seneki en iyi futbolunu oynadı, attığı gol ise usta golcülere taş çıkartacak cinstendi.Şimdi haftaya bay geçiyoruz 3 puan cepte.Ertelenen İbb maçını da alırsak önümüzdeki haftalara daha avantajlı gireriz.

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

NoPasaran

Kuşkusuz belki de sezonun en zor maçıydı. Bundan daha zorlu başka maçlarımızda oldu elbette ancak maçın önemi zorluğu kat ve kat arttırıyordu. Kralkartalda bazı arkadaşların yorumlarını her zaman dikkatlice okurum örneğin. Biriside yiğittir. Hiç korkum yok bu maçı çok rahat alacağız yazısını okuyunca Galatasaray maçındaki iddasından sonra iyi cesaret dedim ama sonra Cangalenin oynamayacağını yazınca açıkçası bende rahatladım. Beşiktaş savunması defansı yıpratamayan forvetlere karşı çok sıkıntı çekmiyor. Çünkü hem Sivok hem Ferrari bu konuda oldukça iyiler. Onları ancak çok süratli adamlar zor durumda bırakıyor ancak kadro açıklandığında İbrahim Kaşıda görünce defansın sorunsuz geçeceğini ilk bakışta anladım..

Ancak ortada başka bir sorun vardı, hücum yapacak oyuncumuz neredeyse yok. Bakıyorum bobo ve son günlerin en kötü yabancısı Telloya umut bağlayarak gol atma düşüncesi herhalde cehennemde buz gibi su bulmaktan farksızdı..

Maçın başında gelen gol bizi çok ama çok rahattı. Aslında Mustafa Denizli'nin sene başında TV programına konuk olduğunda söylediği sözde tamda bu yöndeydi. Golü bulduktan sonra her şey çok farklı işliyor diyordu. Sene başından beri gelen şanssızlıklar maalesef sürekli olarak gol bulmamızı engelledi. Bu maçta golü çok erken bulunca ilk yarıda o kısıtlı hücum kadrosu ile yaptığımız ortaya çıktı.

Bundan öncede maç kazanmamıza rağmen bu maçta bence en dikkat çekici şey, Beşiktaş'ımızın rakibine neredeyse hiç oynama şansı bırakmamasıydı. Bazı pozisyonlara koşmayan kayserisporlu futbolcuların durumundan, daha 30. dakikada maça pes ettiklerini gösteriyordu. Maçın her anında oyuna hükmeden, gol yeme ihtimali neredeyse sıfır olan bir bir takım görüntüsünde. Beşiktaş'ın kayserisporu bu kadar çaresiz bırakacağını hiç düşünmemiştim ne yalan konuşayım..

Bundan sonraki haftada bay geçiyoruz ve ondan sonra epey bir süre takılmadan gidecek takımlarla maç yapacağız. Bu sene yeniden yeşerdi bu maçtan sonra diyerek hocasından futbolcusuna oraya gelen yönetime kadar bu güzel ve istekli futbol için teşekkür ederim..

Hadi Şampiyon, utandır herkesi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pAscAliAnUmut

Abi aynı şeyleri Gençlerbirliği maçından sonra da konuşmuştuk burda..

Geçen seneki ruh geri döndü, Geliyoruz felan..

Ama bizim takımımızda böylesine beceriksiz adamlar olduğu sürece galibiyet serisi, istikrar zor biraz..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

husoeagle

maçı tribünden izleyen biri plarak yapıyorum yorumları

kadroyu gördüğümde çok kızdım
ilk golü anlamadık bile ama çok iyi geldi
bobonun direkten dönen topundan sonra dedimki içimden eğer gol yesek bile çok rahat çıkartırız çünki kayseride hiçbişey yoktu ve çok açık veriyolardı
sonra 2. gol geldi tribünde laylaylom başladı
kayseride gördüğüm en iyi deplasman tribünüydü çok süperdi hiç susmadık
ferrari bi kere kaçırdı makukulayı oda gol oldu
2-1 den sonra çokta korkmadım çünki kayseride 2 yi atacak bi görüntü yoktu
tello-fink-toraman-sivok iyi göründü
üzülmez-ekrem ve ernst biraz aksadı gibi geldi tribünden bana
ama her ne olursa olsun çok iyi bi gece oldu
tekrar söylüyorum siz duydunuzmu bilmiyorum ama tribün harikaydı

CR7

helal olsun çocuklara

ve uzun zaman sonra ilk defa gerçek teyyoyu izledik :D

bu galibiyet beklediğim gibi çok rahat oldu

tebrikler kartallar!

devamı gelecektir eminim ;)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

DIABLO

Maçı doğru düzgün izleyemedik ama ilk 60. dakikaya kadar güzel oynadılar sonra geri çekildiler ve gol geldi güzel maçtı açıkçası galibiyet beklemiyordum bu karşılaşmadan.

5 yıldır ilk defa galibiyet gördüm yalnış hatırlamıyorsam :D
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Simurg

Aman nazar değmesin diyorum.
Beğendim maç oynayış güzeldi

Pankartta açtılar futbolcular vergiyle alakalı duyarlı beşiktaş imajı falan bakalım bi düzelme var gibi ;)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

carsi52

Kayserispor ne kadar kötü çıkmışlar maça şansımız Kayserinin bu kadar kötü maça çıkması oldu herhalde.
90 dakika rahat maç seyredemedim hiç bir zaman.70.dakika dedim herhalde ilk defa rahat maç seyredicem pat sonra gol yedik anasını satim.
Bobo herkezi olduğu gibi benide çıldırttı.Denizliden necipi almasını bekliyordum ki son 20 dakika oyunda kalmasına rağmen bence iyi işler yaptı.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

kayserı zaten ıkıncı yarıkı oyun sablonumuz karsısında bıze bı sekılde gol atacaktı er yada gec
attı kalan zamanda stres olduk ama yapıcak bısey yok Kazanmak guzeldı :)

carsi52

Beşiktaş'a gelmiş geçmiş en çirkef en ş.....z oyuncu İbrahim Kaştır herhalde.
Bu oyuncunun Beşiktaş'ta ne işi var allah aşkına ? Gitsin gesede veya febede oynasın.
Bölünür senin için uykular!