Ana Menü

Barça yıldızlarını feda edecek mi?

Başlatan eRe, Şubat 15, 2007, 17:14:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

İspanyol spor gazeteleri, Barcelona'nın Manchester United'ta forma giyen Portekizli Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek için sezon sonunda Samuel Eto'o veya Ronaldinho'yu satacağını iddia etti.
Cristiano Ronaldo'nun İngiliz basınında çıkan açıklamalarında, ''İspanya'ya gideceğim'' demesi ve İngiliz spor eleştirmenlerinin Manchester United'ın Portekizli yıldızını elinde tutma olasılığını zor görmesinin üzerine İspanyol basını Ronaldo'nun Barcelona'ya geleceğini ileri sürdü.

Marca gazetesi, ''Barcelona yönetiminin son olarak sözleriyle kriz yaratan Eto'o veya Ronaldinho'yu sezon sonunda satma konusunda karara vardığını'' yazdı. Eto'o ve Ronaldinho'nun oyun biçimlerinin Cristiano Ronaldo'ya yakın olduğu belirtilirken, Ronaldo'yu almak için Barcelona'nın çok para harcaması gerektiği, o yüzden 2 yıldız oyuncusundan birini satacağı ileri sürüldü.

Kaynak : AA
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

Ben olsam satmam c.ronaldoyuda almam :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Adriano

Cristiano Ronaldo gelirse çok iyi iş yapar valla..
Bir de Adriano-Messi takası var gündemde o da sezon sonunda gerçekleşirse Barça'yı kimse durduramaz..

forzAdriano ;D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

eRe

bence bu gıdısler barcelona eskı gunlerını cok arar
www.erdemeksi.com

ugur24

hayatının yanlışını yapar bence barcelona..şu an dünyanın en popüler takımı..eğer ronaldinho satılırsa tüm popülerliklerini yitirirler..eto ve ronaldinho birbirini tamamlayan iki oyuncu bence..biri olmadan diğeri oynayamıyo..ronaldo şahsen nefret ettiğim bir oyuncu..o da artist futbolculardan biri..eğer barcelona ronaldo'yu transfer etmek için ronaldinho veya eto'dan birini feda edecekse büyük hata yapar benim fikrim..

Non Mollare Mai

Eto'o ve ronaldinhoyu satmak saçmalık. C.ronaldo farklı tipte bir oyuncu Eto'o ve ronaldinho farklı. Eğer ikisini satmadan alırlarsa muhteşem olur barça için. Ama satarlarsa C.ronaldonun takımı kurtacağını düşünmüyorum. Hafta sonu oynadıkları maçta Ronaldinho farkı bir kez daha qörüldü. Bence yapmazlar böyle bişey..
edit

Non Mollare Mai

C.ronaldo dan nefret edenler utansın. :) Hastayım adamın oyun stilinede kendisinede. Muhteşem bi yetenek. O Kadar yetenek olduktan sonra birazda artislik olsun. :)
edit

eRe

mukemmel bır oyuncu ancak bı o kadar antıpatık
www.erdemeksi.com

ugur24

neden olsunki ? yetenekli olabilir kabul ediyorum ama maç içinde sürekli kendisini ön plana çıkarmasından nefret ediyorum..özellikle dünya kupası'nda ufacık bir faydası olmamıştı portekiz'e..ona o zamandan beri sinir oluyorum..şu sıralar biraz düzeldi ama..

eRe

dunya kupasını bence gosterme o zaman ronaldınho dıye bı futbolcu da 5 para etmez.gecen dunya kupası cok enteresandı cunku.
ama gercekten kendını fazla bısı sanıyo.
www.erdemeksi.com

Non Mollare Mai

Adam yetenekli ki kendini ön plana çıkarıyo. Valla bende o kadar yakışıklı ve o kadar yetenkli olsam bide Manchesterda olsam artist olurum. Neyse konu C.Ronaldo deiL Barçanın oyuncularını satıp satmaması.. Konuya dönelim..
edit

ugur24

örnek gösteririm erdem..çünkü brezilya , ronaldinho olmasa bile onun yerini rahatlıkla doldurabilecek başka oyuncusunu oynatabilirdi..ama portekiz için en büyük umut ronaldo'ydu..bir de deco..eğer ronaldo biraz düzgün olsaydı portekiz üst turlara çıkabilirdi..

2 dia 2 muerto

Ronaldo nun Barcaya gitmesini istemiyorum.Milana giderse daha güzel olur

carsi52

Ben eto ile tercih ederdim zaten eto gitmek istiyomuş.
Bölünür senin için uykular!