Ana Menü

TSL. Beşiktaş:4 - Gençlerbirliği:1 [CUMA 20:00]

Başlatan Cem Goren, Şubat 01, 2010, 00:07:58

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

Bobo'ya ruhsuz denildiği ortamda siz Bobo'nun mücadele ettiğini söylüyorsunuz..

Hayır dün bobo mücadele etmedi.. Tabata ondan daha çok mücadele etti mesela..

Ama bence Bobo'nun mücadele etmemesinin nedeni kendini 90 dakikaya yayması.. Nobre bir dakikadan sonra tükeniyor ve o orta sahaya,defansa yardımcı olmasından dolayı işini yapamıyor..

Yiğit abi söylemiş bir önceki sayfada.. Nobre'nin yaptıklarını yapan orta saha ve defans oyuncuları var Nobre bıraksın bu işleri gol atmaya baksın bizde o zaman alkışlayalım..

noumAyberk

Zaten Nobrede orta saha defans döküldüğü zaman onalrı yapıyor Sergen. Ben zaten sizinle tartışmaya girmedim farkındaysan Kubilay Bobo mücadele etti demiş bende onu yazdım. Ama saolsun forumda muhalefet çok

CR7

o muhalefete sen de dahilsin

sen kubilay'a muhalefetsin

biz sana muhalefetiz

muhalefet olmadan iktidar bir şey yapamaz

ve forumlar da muhalefet olmayacaksa neden var?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

daha neyı uzatıoruz anlamıs degılım.
ayberkın soyledıgı ıle anlasılanlar o kadar cok farklı seyler kı...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

noumAyberk

Mesele Nobreden muhalefete geldi o da güzel :)

Neyse ne siz beni anlayacaksınız ne de ben daha da çabalıcam anlatmak için.

Umarım 2 forvetimizde bol bol gol atar bu sene şampiyon oluruz tekrardan.

CR7

anladık biz cem ne demek istediğini ayberk'in

nobre mücadele ettiği zaman boşa koşuyor deniliyor ama bobo olunca neden aferin oluyor diyor

biz de diyoruz ki nobre gibi sadece boş koşmuyor,koşmadı gol de atıyor adam hem de haftalardır.

adam Beşiktaşı taşıdı en az 10 maç

nobre ise haftalardır geçen sezon ortasından beri yok diyoruz

noumAyberk

Alıntı yapılan: noumAyberk - Şubat 06, 2010, 16:08:53
Mesele Nobreden muhalefete geldi o da güzel :)

Neyse ne siz beni anlayacaksınız ne de ben daha da çabalıcam anlatmak için.

Umarım 2 forvetimizde bol bol gol atar bu sene şampiyon oluruz tekrardan.

+18 !

Alıntı yapılan: L_James_23 - Şubat 06, 2010, 16:10:05
anladık biz cem ne demek istediğini ayberk'in

nobre mücadele ettiği zaman boşa koşuyor deniliyor ama bobo olunca neden aferin oluyor diyor

biz de diyoruz ki nobre gibi sadece boş koşmuyor,koşmadı gol de atıyor adam hem de haftalardır.

adam Beşiktaşı taşıdı en az 10 maç

nobre ise haftalardır geçen sezon ortasından beri yok diyoruz

Aynen öyle.

Biz niye burdayız konuşup tartışmak için değil mi?

NoPasaran

Bobo bu takımda en sevdiğim futbolcu benim..

Sempatik geliyor herşeyden önce..

Ancak Boboda öyle aman aman bir forvet değil. İlk geldiği senelerde neyse aynı tas aynı hamam devam ediyor..

Dün oynanan maçta Bobo çok etkili değildi bence. Ancak hem asist yapması hem gol atması onu tartışmamın önüne geçer..

Nobre konusuna gelince, bence birisi ortaya bişey atıyor diğerleri peşinden gidiyor. Geçen sene Nobre sakatlandığında Beşiktaş artık şampiyon olamaz derken birden bire adam gözden düştü. Bu senede kim iyiydiki Nobreden bişey bekledik bilmiyorum.Kaç maç oynadı yada Nihatın 20 de biri şansı aldıda oynamadı mı..

Nobre modern futbolun gerektirdiği bir çok şeyi kendi ölçülerinde yapan bir forvet. Koşuıyor ama boş koşmuyor bunuda sadece biz söylüyoruz. Nobre kadar çok faul aldıran çok az forvet tanıyorum ben. Oynadığı her maç ceza sahası çevresinde Beşiktaş serbest atış kazanıyor. Ayrıca mücadleesini kimse inkar edemez. Bunun yanında top kontrolü KÖTÜ, Hızı YAVAŞ bunlarda kabul. Ancak şu an yedekteki en iyi hücum oyuncumarımızdan birisi ve ilerki günlerde Bobo sakatlandığında gözü kapalı koyulacak bir adam..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Volkan Abi falcılığa devam ediyor ;D

Son iddia: Bobo sakatlanacak ;D

CR7

Ayberk meseleyi nobreye getiren de sendin muhalefet'e getiren de sendin

tamam :ok

CR7

Alıntı Yap
Nobre modern futbolun gerektirdiği bir çok şeyi kendi ölçülerinde yapan bir forvet. Koşuıyor ama boş koşmuyor bunuda sadece biz söylüyoruz. Nobre kadar çok faul aldıran çok az forvet tanıyorum ben. Oynadığı her maç ceza sahası çevresinde Beşiktaş serbest atış kazanıyor. Ayrıca mücadleesini kimse inkar edemez. Bunun yanında top kontrolü KÖTÜ, Hızı YAVAŞ bunlarda kabul. Ancak şu an yedekteki en iyi hücum oyuncumarımızdan birisi ve ilerki günlerde Bobo sakatlandığında gözü kapalı koyulacak bir adam..

abi ya lütfen Ömer Üründül gibi konuşma ya

noumAyberk

Alıntı yapılan: s.volkan - Şubat 06, 2010, 16:14:48

Nobre konusuna gelince, bence birisi ortaya bişey atıyor diğerleri peşinden gidiyor. Geçen sene Nobre sakatlandığında Beşiktaş artık şampiyon olamaz derken birden bire adam gözden düştü. Bu senede kim iyiydiki Nobreden bişey bekledik bilmiyorum.Kaç maç oynadı yada Nihatın 20 de biri şansı aldıda oynamadı mı..

Nobre konusunda Volkan abi düşündüklerimi anlatmış harfiiyen katılıyorum

noumAyberk

yiğit farkındaysan konu Beşiktaşın maçı ve takımın nasıl oynadığı. Mesel tabi ki bi yerlerden Nobreye gelecek Nihata Boboya gelecek. Ama 1 lafıma 2 kişinin saldırmasını ben anlamadım ;D

+18 !

Saldırmak mı?

Neyse bir şey demiyeceğim artık.