Ana Menü

TSL. Beşiktaş:4 - Gençlerbirliği:1 [CUMA 20:00]

Başlatan Cem Goren, Şubat 01, 2010, 00:07:58

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Beşiktaş taraftarını Cuma gecesi görücez.
İstifa diye veya yeter diye bağırmazlarsa bi protesto yapmazlarsa BEŞİKTAŞ taraftarı benim gözümde bitmiştir arkadaş.
Bölünür senin için uykular!

CR7

Alıntı yapılan: carsi52 - Şubat 01, 2010, 20:21:42
Beşiktaş taraftarını Cuma gecesi görücez.
İstifa diye veya yeter diye bağırmazlarsa bi protesto yapmazlarsa BEŞİKTAŞ taraftarı benim gözümde bitmiştir arkadaş.

BEŞİKTAŞ taraftarı şeklinde genellemesen

çünkü sen de bir BEŞİKTAŞ taraftarısın ben de Cem de Volkan abi de Erdi de...

herkesi bitiremezsin 10,000 kişi yüzünden ;)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Farkındaysan BAĞIRMAYANLAR dedim.Sende bende oda buda bağırmazsa onlarda bitmiştir benim gözümde.

pAscAliAnUmut

Kaan bence yanlış düşünüyosun..

Bence BU SAATTEN sonra taraftar tamamıyla takımın arkasında olmalı. Bağırıldı, Yeterr dendi, küfür bile edildi ama adam küfürle protestoyla gitmedim gitmicem diyor..

Taraftar şu ana kadar yaptığı protestolardan yarar sağlamadı ama çok büyük zararlar verdi takıma çok.. Kaç maçı verdik biz öyle..

Artık kimsenin umudu da kalmadı..

Şimdi herkes bir olup takımın arkasında yer almalı
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carsi52

Umut yarar sağlayıp sağlamaması farketmez.Tabikide yarar sağlasa daha iyi olur.
Ama Çarşı yada gerçek BEŞİKTAŞ taraftarları bu takımın sahipsiz olmadığını göstermesi gerek.Her türlü organizasyon yapılıyor bayrak onu bunu almak için para toplanıyor.Her maç protesto edilsin üstüne gitmesi için borcu kapatmak için para toplanılsın ne kadar güzel bir olay olur bu taraftar büyüklüğünü göstermiş olur Beşiktaş'ın sahipsiz olmadığını göstermiş olur.
10 milyon BEŞİKTAŞLI 5 milyon verse 50 milyon eder.En azından o yüzsüz demirörenin parası yüzünen çarpılmış olur.

Cem Goren

aynen oyle kaan haklı.
15mılyon BEŞİKTAŞlının kaderını 4506 SATILMIŞ KÖPEK belırleyemez bu kadar basıt
bunu dosta dusmana gosterme zamanıdır baska bısey degıl
5mılyon verır yazmıs ama ben nıce BEŞİKTAŞlı bılıyorum nelerını vermıs bu takıma 5mılyon sakız bıle degıl hanı o sekılde bı kampanya olsa elımden geldıgı olcude katkı saglamayan namerttır. en azından kendı adıma dusunuyorum.

sımdı ne olur. BEŞİKTAŞ zaten adına yakısır sekılde sahaya cıksa genclerbırlıgı onunde ılk yarım saaten o macı bıtırır. bu kadar basıt bana kımse gb cok ıyı falan demesın gb o gun o sahada BEŞİKTAŞ ıle oynayacak. futbolcu o macı koparır yada koparmaz ama ""TARAFTAR"" koro halınde kufredıp yeter dedıgı seref yoksununu protesto etmelıdır...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

cuma gunu sadece 15dakıka!!! oda renklere saygımızdan!!!!

carsi52

5 milyon en az olarak söyledim cem elbet 10-20 veren olur.
Şimdi yapılacak protesto var mı tam olarak kesin olarak ? Ne yapılıcak ? 15 dk olayı felan ne yani ?

Cem Goren

kaan 5ı sıradan bı rakam olarak soyledıgını anladım.

tepkılere gelınce forzada herkes aynı mesaj atıyor ama admınler sılıdıgı ıcın kımse bısey anlamıyor. ama gerek facebook'da gerekse dıger sosyal paylasım sıtelerınde ""VARMISIN YOKLUGUMUZU HISSETIRMEYE"" adı altında genclerbırlıgı macının ılk 15 dakıkasınédan sonra stadı terk etmek gıbı bır dusunce var ve bu BEŞİKTAŞ'IN GERCEK SAHIPLERI OLAN BIZIM SON SANSIMIZ. bu yapılırmı bılınmez ama cıddı bır tepkı olacagı aşikar.

""cuma gunu sadece 15dakıka!!! oda renklere saygımızdan!!!!"" bu sozu arkadasımın ıletısınden aldım hosumada gıttı 15dk durup o stadı terkedıyoruz. bu kadar basıt ıns. gereken cogunluk saglanır kı ben saglanmasada tek basımada olsam bunu yapacagım. buda ayrı bı konu. olurda eger maca gıdersem hangı trıbunde olursam olayım 15.dakıkadan sonra stadı terkedecegım...

carsi52

Cem Goren

valla yapılırmı yapılmazmı ama bız arkadaslarla gıtmeyı dusunuyoruz 8kısı en azından bız cıkacagız ben cok cıddıyım gb macını ızlesem ne olur ızlemesem ne olur. ben olmasam o macı kazanacakmı yada kazanamayacakmı takım

yenerr17

geçen bi yerde izledim lazioydu galiba taraftarlar maça 10 dk sonra girmiş tepki için.bu daha mantıklı gibi

Cem Goren

oda olur.
10dk sonra gırmek yerıne 10dk sonra cıkmak daha mantıklı... tabı ama bı tepkı erılsın bı sekılde

yenerr17

10 dk sonra çıkılırsa ve maç ya kaybedilirse?