Ana Menü

[ZTK] Beşiktaş-Konya Şekerspor [26.01.2010] [17:00] TRT 1

Başlatan CR7, Ocak 25, 2010, 17:20:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Yoğunkar yağışı altında ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanatedavileri devam eden Hakan Arıkan, Uğur İnceman ve Ferrari`nin yanısıra soğuk algınlığı geçiren Yusuf Şimşek katılmadı. Bu futbolcularınyanı sıra cezalı olan İbrahim Kaş`ta Konya Şekerspor maçında formagiyemeyecek.

Nevzat Demir Tesisleri`nde yapılan antrenmana takım halinde koşularlabaşlayan Siyah Beyazlı oyuncular, çeşitli pas çalışmalarının ardındantam sahada yapılan taktik maçı ile antrenmanı tamamladı. Teknikdirektör Mustafa Denizli yarınki maç öncesi oyuncularını kampaalmayacağını açıklarken, Siyah Beyazlı futbolcuların yarın saat12.00`de Nevzat Demir Tesisleri`nde toplanacağı öğrenildi.

Denizli`nin yarın ki mücadelede bu sezon fazla forma şansı bulamayanoyuncularına şans vereceği öğrenilirken, Beşiktaş`ın Konya Şekersprkarşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

Ramazan, Rıdvan, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail Köybaşı, Necip, Fink, Serdar Özkan, Tabata, Tello, Nobre

Öte yandan Beşiktaş son dört sezonda üç kez kazandığı TürkiyeKupası`nda bu sezonki macerasını, yarın Konya Şekerspor ile oynayacağıkarşılaşma ile noktalayacak. Aldığı üst üste mağlubiyetlerle DGrubu`nda son sıraya yer alan ve hiç puan alamayan siyah-beyazlıların,tur atlama şansı bulunmuyor.

Dha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

takimda oynama hakki olan ne kadar a 2 oyuncusu varsa oynatilsin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

+18 !

Cem Goren

zaten ıddaamız yok su macta taamıyla genclerı gorelım

Cem Goren

bu macda ertelencek gıbıme gelıyor kar bugun hıc durmadı yarın ne lur bılemem.
su maca 20lıra bılet koyanlarıda ayrıca alkıslamak ıstıyorum. hafta arası ıs saatı takımn ıddaası yok hava kotu bunların hepsıne katlanmak ıcın 20lıra yemek yol harıc.
yap acıgı 5 kapalıyı 10 okullar tatıl mıllet gelsın maca ama nerde...

carsi52

Bu yönetimden ne beklersin cem..
Okullar tatil yap bileti senin dediğin gibi açıkları 5 yap kapalıyı 10-20 yap millet maça gelsin..
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

yarın olacagı soyleyeyım ben sana.
maca kımse gelmez kapılar acılır bellı bı sure sonra o surede 10dk olacak en fazla.
bosta kombıne buldum y.acık ama bu sogukta gıdıpte y.acıkdan o macı ızlemem yarın kongre oncesı baskanı ugurlamak ıcın gıdıcem o maca ama neresı olur bılınmez :)

IL Capitano

hava durumu nasil arkadaslar? oynanir mi bugun mac?

sercAn1903

Biraz durgun abi.soğuk ama kar yok.temizlenirse oynanır.
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

IL Capitano

isten erken cikip evde maca bakmak istiyorum,malum mac oranin saatiyle 5 buranin saatiyle 4te.

eger ertelenme durumu varsa bos bosuna erken cikmiyim.

birde gencleri görmek istiyorum, simdi inceman filan hic cekilmez. 10 gundur Besiktasi seyretmedim, Inceman,Uzulmez filan olmaz insallah. Bari Tabatayi oynatsa , kötu bir sonucta millet ona yuklenir hemen  :) 

+18 !

Cem Goren

Cem Goren

Korcan
İsmail
Gökhan
Rıdvan
Necip
Fink
Serdar
Tabata