Ana Menü

Daum'dan Gökhan ünal yorumu

Başlatan [KralKartal], Ocak 18, 2010, 23:59:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

'İki takım da gerçekten ofansif şekilde oynadı, dediğim gibi seyirciler için çok heyecanlı bir maçtı. Biz her zaman kazanmak için oynuyoruz, 3-1 geriye düştükten sonra 3-3'ü yakaladık. 4-3'ü biz yapabilirdik, 2 net pozisyonumuz vardı. Atamayınca golü yedik. Takımımdan genel anlamda memnunum. Antalya'da çalışmalar çok yoğun tempoda geçiyor. Oyuncularımda biraz yorgunluk da vardı. Kazanmak için herşeylerini ortaya koydular. Genelde takım iyidi. 4 gol yedik, bunu da konuşacağız tabii.. Yediğimiz golleri ikisini merkezi iyi kapatamadığımız için yedik..'

Gökhan Ünal'ın transferini değerlendirmesi istenen Alman çalıştırıcı; 'Gökhan Ünal'ın bugünki oynadığı maçı değerlendiremeyiz, çünkü çok az oynadı. Ama onun kalitesi belli. Eski performasını sağlaması için elimizden geleni yapıcaz. Hem Fenerbahçe hem de milli takıma faydalı olması için elimizden gelen yardımı göstericez' dedi.
Daum transfer çalışmaları hakkında bilgi vermekten kaçınırken, 'Transfer ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Çok isim atılıyor ortaya, transfer yapılır ben sonra yorumlanır' şeklinde görüş belirtti. Transferle ilgili bir mevkiyle ilgili birşey söylemek istemiyorum.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi