Ana Menü

[18.Hafta] Beşiktaş:2 - İbb:0 [ 10.03.2010 ] [ 20.00 ]

Başlatan Kralkartal21, Ocak 17, 2010, 23:07:44

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

holosko akıllı oynadı cok ıyımıydı hayır ama gun kurtarıldı...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Yaptığı plase çok iyiydi Holosko'nun..

Oyunun genelinde çok görünmedi ama Holosko'nun koşularını besleyebilecek bi Tello vardı o da bugün kayıplardaydı..

Cem Goren

sırada denızlı macı var
onuda alıp 2macık deplasman yolcugununu ıyı baslatmak lazım

Cem Goren

bı antuya bakayım dedım ne dıyor dangalaklar

yok hakemmıs yok ofsaytmıs yok ıbb yatmısmıs ya tamam her ınsanda bıraz mallık vardır ama bu kadarı fazla degılmı :ahaha :ahaha

bu arada sunuda demeden yatmak ıstmedım; yere yatsana yere yatsana a.avcı yere yatsana...

carsi52

Cem maçta zaten iyi saydırdılar a.avcıya sen bari yapma :lol
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Alıntı yapılan: carsi52 - Mart 10, 2010, 22:33:48
Cem maçta zaten iyi saydırdılar a.avcıya sen bari yapma :lol
aaa olurmu oyle sey kaan  gecen seneeyı unutmadım ben gozumun onunde yatın yatın dıye bagırdıgını bılıyorum seref yoksunu herıfın.

abdullah avcııı abdullah avcıııı KOYDUKmu sana abdullah avcı :ahaha

CR7

Maçta çok iyiydik bence. Ibb'nin 2.yarının bası hariç atagı yoktu.
Ilk başta iyiydik ama ekrem sola, toraman saga gecince cok cok daha iyi oynadık.
Ernsti aramadım desem yalan olmaz.
Bobolosko'nun gol atmasına da cok sevindim.
Fink de iyiydi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: Resulbjk - Mart 10, 2010, 22:11:47
Alıntı yapılan: carsi52 - Mart 10, 2010, 22:06:34
Yapmayın yahu Holosko iyi oynadı.
Necipte gizli defanstı ofansa fazla çıkmadığı için size kötü oynamış gelebilir ama defansif anlamda çok iyiydi.
Ekrem yine çok kötüydü ve yine 90 dakika dayandı hocamız.
Neyse güzel bir galibiyet iyide bir futbol diyebiliriz.

Tebrikler Beşiktaş'ım..

holosko + bişi katmadı demek istedim sadece kaan :) attığı golü bende atardım. çok ofansa çıkarken kaptırdı. ekrem de keza öyle.

herkese göre maçın yıldızı olabilir. benimki de ibrahim toromandır :)

attığı golün aynısını lisandro lopez kaçırdı  :D

holosko bence de iyiydi nasıl en kötüsü oluyor ya :-\
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Takımın futbolunu çok beğendim. Bizim takım belli bir kapasitesi olmayan oyunculardan kurulu bir takım malesef. Ancak bu tarz oynayarak yenebiliriz zaten.

Oyunun hiç bir anında savunma güvenliğini bırakmayışımız bence bu maçın en güzel yanı. Eğer çok saldırsa idik bugün o stattan "yıldırım demiören yeter" tezahuratlarıyla ayrılırdık sanırım..

FİNK şahane bir oyun çıkardı bence. Herhalde 10 kilometre koşmuştur bugün. Ernst yokken resmen 2 kişilik oynadı..

Toramanın orta alandaki hali çok ötüydü. Uğur İnceman daha faydalı olur Ön liberoda ısrara gerek yok yada yapılan taktik değişikliğinden sonraki haliyle kalınsın..

Necipi beğenmedim. Tutuk kaldı orta alanda. Pas alış verişlerinde sıkıntı yaşadı. Yetenek ile alakalı bir durum değil ancak abilerinden halen çekiniyor. Oynarak düzeltir bu özelliğini. Geçmiş maçlara göre ayağını daha iyi kullandığını rahatlıkla söylebilirim. Ama yinede Şampiyonluk yolunda Ernst kesinlikle aranıyor ve aranacaktıR. Ernst hücuma oldukça katkı sağlıyor diğer ön liberolardan farklı olarak..

Rüştü her geçen gün çok daha iyi oluyor. İnanılmaz bir güven kaynağı. Kendisine karşı ön yargıları her maç biraz daha kırıyor. Her hafta biraz daha bizden oluyor bu sene nedense bana öyle geliyor. Maçı almak isteyen en çok oymuş havası var bende belkide yanılıyorum..

Mustafa Hocanında performansı iyiydi Gollerden sonraki sevinç , bu haftadan itibaren Denizlininde artık kendine geldiğini çok rahat söyleyebilirim.

Ancak Mustafa Denizliye sitem edecek birileri elbette olacaktır.

Onlarda kenarda bekleyen oyuncularımız. Tabata olsun Nihat olsun ve Uzun süredir oynamayan Köybaşı olsun içlerinden kızmışlardır haklı olarak.

Bu maçta oynamayacağızda hangi maçta oynacağız Hocam deseler, ne cevap verirdi Sir , bilmiyorum :)

Saygılarımla..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

ya ne yalan söyleyim ben bizim takimin bir sistemi oldugunu zannetmiyorum. sanki yapilan hersey tesaduf mus gibi geliyor.holoskonun attigi gol mesela ferrari topun gelisine vuruyor, asisst oluyor.

ama belli bir duzeydde oyun arzumuz vede hirsimizin arttigi kesin. daha istahli saldiriyoruz, kosuyoruz.neyse önemli olan kazanmakti onuda yaptik.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Cem Goren

genel anlamda zaten oyun olarak ısıran bır oyun oynuyoruz ınonude kosuyoruz mucadele edıyoruz ama pozısyona gırmekte zorluk cekebılıyoruz bunu her mac yasıyoruz zaten az sayıda pozısyondan goller bulmaya calısıyoruz

KeePSaKe

Takımımız maçı bırakmıyor en önemlisi bu bence...
Since 1903

carsi52

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Mart 11, 2010, 17:12:43
Takımımız maçı bırakmıyor en önemlisi bu bence...

Yemin ediyorum bunu yazmak için girdim topice :D
Takım 90 dakika maçı bırakmıyor.
Ama Ferraride bi ciddiyetsizlik gördüm yoksa yanılıyormuyum ?
Sivok çok riskli hatalar yapmaya devam ediyor..
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

su sıralar sıvok-ferrarıde bı rahatlık var

KeePSaKe

Dikkat etmedim valla ama Ferrari olursa defansımızı zor geçiyorlar tabi Sivok lada iyi bir ikili oldu onunda etkisi var :)
Since 1903