Ana Menü

Sol Campbell Arsenal'de!

Başlatan CR7, Ocak 13, 2010, 13:41:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Arsenal'in en başarılı yıllarında takımın vazgeçilmez ismi olan ve birçok şampiyonluk yaşayan 35 yaşındaki defans oyuncusu Sol Campbell, 3 yıllık ayrılığın ardından yeniden Londra'ya ayak bastı.
Tecrübeli defans oyuncusu, Salı günü Rezerv Lig'de West Ham Unitedile oynanan karşılaşmada 45 dakika Arsenal forması giydi. Campbell, Arsenal formasını son olarak 2006'da Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona ile oynanan maçta giymiş ve ardından yaz döneminde Portsmouth'a transfer olmuştu.
73 defa İngiltere Milli takım formasını terleten Campbell yaptığı açıklamada, "Arsenal'le sezon sonuna kadar imzaladım. Çok fantastik, olağanüstü, muhteşem. Eski çoşku geri döndü. Arsenal'e geri döndüğüm için kendimden geçmiş gibiyim" dedi.
Yaklaşık 2 aydır Arsenal'le birlikte antrenmanlara çıkan Campbell, "Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger beni yakından takip etti. O aptal değil ve eğer gördüğü şeyi beğenmese beni çağırmazdı. Gerçekten çok çalıştım. Katkı yapacağıma inanıyorum" dedi.
2001'de 9 yıl formasını terlettiği Tottenham'dan ayrılarak Arsenal renklerine bağlanan defans oyuncusu, kırmızı beyazlılarda toplam 197 resmi maçta görev alıp 11 gol kaydederken, 2 Premier Lig, 3 de FA Cup şampiyonluğu yaşamıştı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)