Ana Menü

Euro 2012 kuraları için torbalar belirlendi Türkiye 2. torbada yer alıyor....

Başlatan Cem Goren, Aralık 27, 2009, 15:23:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Kazakistan-Azerbaycan 12 puan
Belçika-Avusturya 8 puan
Almanya 1-3 puan

21 veya 23 puan alırız
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

azerıler ve kazaklardan 12puan
belcıkadan-6
avusturyadan 4
almanyadan 1
puan alırız bence

en azından mantık olarak su tabloyu TURKIYE alır dıyoruz ama ıste suprızlere acık olmalıyız

21puanda bıze yeter gruplarda
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Kazaklar-Azeriler 12
Belçika-Avusturya 7
Almanya 1

20 puan alırız..

Almanya'yla birlikte çıkarız..

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CR7

carsi52

Şımarmadan nasılsa çıkarız havasıyla maçlara çıkmazsak 1.oluruz grupta.
Aslında grubumuz iyi ama Belçika yerine daha kolay bi rakip gelseydi keşke.

Almanya-3
Kazakistan-6
Azerbaycan-6
Avusturya-4
Belçika-3

22 puan alırız.
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Şubat 07, 2010, 13:56:39
Bence zor bir gruba düştük  :-\
Zor mu ? Almanya dan başka rakip görmüyorum kendimize ama kötü oynamaya devam edersek Belçika ya kaybedebiliriz yoksa iyi bir gruba düştük.
Since 1903

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

RCA

zor bir gruba düştük. ne derseniz diyin. td yok oyuncular birbirleriyle kaç maç oynamış tecrübe yok takımda. kaliteden çok yürekle oynarsak geçeriz ayrıca ben sizin azeriler ve kazaklar 12 puan diyorsunuz ama ben inanmıyorum senelrce malta moldova letonya o bu şu takımlarına ne puanlar verdik..

açıkcası, almanyadan 6 puan alrız diyorum çünkü deplasman maçı olmucak bizim için almanyayla ;) belçikadan ve avusturyadan korkuyorum

almanyadan da mesut olması benim canımı yaktı.. ben

tahminen 3. olacağımızı düşünüyorum 1) almanya
                                                              2) belçika
                                                              3) türkiye
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

Almanya dan 2 maçı da kazanmamız imkansız bence seyirci etkisi olsada Amanya tecrübeli takım ne maçlar oynadı zamanında ben deplasmanda puan kaybı yaşayabiliriz diye düşünüyorum..
Since 1903

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

erdibatmaz

bundan iyisi şam'da kayısı. fıstık gibi grup. bütün maçlar kazanılabilir. almanya deplasmanı hariç.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

CR7

Tüm maçlar kazanılabilir. Kazaklarla Azeriler hiç Malta moldova gibi değiller. Banko 12 orası hiç başka ihtimal yok

Dünya kupasında Belçika ile karşılaştık. Burada berabere kaldık orada GAZOZUNA OLAN maçta yenildik. Bu sefer burada kazanırız diye düşünüyorum. Orada da hiç olmazsa 1 puan alırız. 4 puan.

Avusturya'ya gelirsek eğer burada onları da rahat yeneriz. Nesi var avusturya'nın ya ??? Adamlar Euro 2008'e evsahibi olarak katıldılar onda da taraftar desteğiyle ilerlediler. Başka bir şeyi yok. Bakmayın siz iyi performanslarına. Dışarıda da en az 1 puan alırız. Bu da en az 4 eder.

Geldik Almanya'ya. Arkadaşlar Almanya'yı da euro 2008'de az daha elemiyor muyduk? Almanya burada yenilebilecek bir takım. Bir İspanya değil. Ki biz burada İspanya'yı yenmeye çok yakındık ne pozisyonlar kaçtı. Son dakikada 1 gol yedik ve mağlup olduk. Burada adam gibi oynarsak alırız 3 puanı. Dışarı da da 1 puan alabiliriz ama hadi almayalım 23 puan alabileceğimiz bir grup bu grup.

Çok iyi bir kura oldu bu bence..Ayrıca Kaprisli-Takıntılı-Psikolojik Sorunlu Fatih Terim'in olmaması da (+) bir faktör

Bu takım bu grupta 1. bile olabilir. Yeter ki adam gibi bir td olsun.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

kaprisleri olmayan, oyuncu secimlerini performansa göre yapan akli selim bir teknik direktör bulabilirsek sansimiz buyuk olur.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....