Ana Menü

Galatasaray Bonnart'ın Peşinde

Başlatan [KralKartal], Aralık 26, 2009, 00:01:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Olympique de Marseille Kulübü'nün defans oyuncusu Laurent Bonnart ile Galatasaray'ın ilgilendiği açıklandı.

Fransa merkezli Football365 sitesinin haberine göre, Marsilya ile bu haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Laurent Bonnart ile nikah tazelemeyecek.
Teknik Direktör Didier Deschamps'ın bu oyuncuya sıcak bakmamasından dolayı sözleşmesinin yenilenmeyeceği ve Marsilya'nın satış listesine konmasına kesin gözü ile bakılan Laurent Bonnart ile Galatasaray'ın ilgilendiği belirtildi. Galatasaray'ın dışında Saint Etienne Kulübü'nün de bu oyuncu ile ilgilendiği açıklandı.

Kaynak: Milliyet
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

[KralKartal]

Rijkaard ara transfer yapmak istiyorum dedi
yonetimle gorustum, sanirim listeyi verdi

yonetim ona gore alacak alabilirse...

[KralKartal]

Alıntı YapGalatasaray veut Bonnart Laurent Bonnart, qui va devoir observer une période de repos de dix jours suite à son élongation aux ischio-jambiers de la cuisse droite, blessure contractée lors de la défaite de l'OM au Vélodrome face à Auxerre (0-2), pourrait quitter Marseille pour rejoindre Galatasaray. Le latéral droit marseillais intéresse Frank Rijkaard, l'entraineur du club stambouliote, actuel deuxième du championnat de Turquie.

buda haberin fransizcasi..Baslik Galatasaray Bonnarti istiyor diyor

http://sport.france2.fr/flashinfo/?depeche=1261756870