Ana Menü

Tsl 16. Hafta Manisaspor 1- 1 Besiktas [13 Ara 2009-20:00]

Başlatan Cem Goren, Aralık 09, 2009, 17:55:41

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

zor ama yapcak bısey yok kredımızı tukettık hemde cok fazla tukettık o maç daha zor ama yapcak bıseyde yok...
sampıynluktan kopmadık bı karamsarlık yaratacak bı durum yok ortada 2puanlık bır fark var kapanmayacak fark degıl ama bızım oyun mantalıtesını degıstırmemız lazım nıhatsız bır 11 dusunmelıyız. serdar ozkanın artık oynaması lazım kotunun ıyısı olacaktır en azından
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pAscAliAnUmut

Yalnız Mesut Bakkal'ın takımı Manisaspor'u da alkışlamak lazım. Helal olsun gerçekten çok iyi oynadılar
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

fguldas

serdar ozkan gibi bir vitaminsiz mi oynuyacak . ya birakin sadece eski sistem oynamak lazim bu takimda tek forvet arkasinda kosan 2 adam 1 akilli pas atan adam  ernst fink sonrasi belli zaten .

fguldas

defansin hic bir sucu yok forvetler gol atip maci kopartamadikca defansdakiler stres oluyorlar.Karsi takima guc veriyorlar. Nihat atamadikca  manisa cesaretlendi. Eger ilk yari 2-1 bitse olay biterdi bu macta.

pAscAliAnUmut

Bu arada duyan oldu mu bilmiyorum. Maçın son dakikalarında İ.Üzülmez taktik veriyordu.

-Çıkınn , çıkınn lann çıkınn
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

KeePSaKe

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Aralık 13, 2009, 22:11:17
Alıntı yapılan: Cem Goren - Aralık 13, 2009, 22:08:38
ferrarının tek hatası o kafayı vurdurmasıydı onuda vurdurdu gol oldu zaten

Orada Ferrari'nin de hatası var ama asıl hata Toraman'ın. Resmen orda adama perdeleme yaptı

Evet.
Since 1903

[KralKartal]

Alıntı yapılan: s.volkan - Aralık 13, 2009, 22:10:59
Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Aralık 13, 2009, 22:10:05
Bence hala şampiyonluk şansımız var. Rakiplerimizin ne kadar varsa bizim de en az onlar kadar var..

e herhalde yahu..

Diğer takımlardan daha iyiyiz emin olun :)

iyimiyiz?

IYI = Vasat mi volkan?

IYI nedir ?

IYI olamadik daha, orta derece ilerliyoruz,
biri kaybeder hafif liderlik heyecani sariyor ama
sonra zaten biz kaybediyoruz, yani ligde boyle gider..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

djinonu

birsey demiyorum bu takimin haline...
durum ortada bu hoca bildigini okusun bizide kanser etsin...bundan sonra birsey yazmayacagim yorumlarinizi okuyup susacagim köpürüp yorum yazinca nopost aliyorum...neyse...

yenerr17

herşeyi anlarım kaybettik puanı ama benim kaç maçtır anlayamadğım şey neden bu uğur inceman oyuna giriyor sürekli?Beşiktaşta oynayabilecek kadar yetenek yok ama her maç sanki kurtarıcı olacakmış gibi alıyor mustafa denizli?m.D'yi eleştirdiğim tek konu bu.

NoPasaran

eskiden maç sonları bir üzülürdüm sormayın. sanki ilk defa yenilir gibi gergin olur, benle konuşmak isteyenler olur diyede bazen telefonları kapatırdım. belki büyükmekten belki olgunlaşmaktan belkide alışmaktan bilmiyorum ama artık üzülmüyorum çoğu zaman maç sonları.

bugün oynana manisa maçıda öyle bir maç oldu benim için. üzülmedim yine. iyi oynadığımızı düşündüğüm ancak basit hatalar yüzünden gol atamadığımız bir maç oldu. oyun anlamında yazılacak çizilecek ve elştirilecek çok şey olsada maç sonu şunu biliyorum.

haftaya cuma aynı heyecan yeniden yaşanacak.

futbol çok anlık bir oyun. yeniyorsun yada yeniliyorsun bir hafta sonra herşey yeniden başlıyor. bir nevi resetleniyor herşey. bir kaç ay sonrada sanki yeniden doğuş gibi yeni sezona yeni transferler ile giriyorsun.

birde sanırım artık daha mantıklı düşünüyorum. beşiktaşlı olmak güzel ve hoş bir duygu ama tamamen rekabet çerçevesinde oluşmuş bir duygu. niye seversin desen bir sürü hikaye anlatırlar sana ama asıl olay bir taraf seçip onun peşinden gitmenden kaynaklı. siyasi ideolojiler böyle değildir mesela. onlar yine senin huzurun için tercih edilen yoldur ama takımdaşlık böyle değildir.

kısacası

puan kaybıda olsa haftaya yine yeneceksin :) yada olmadı ondan sonraki hafta bu hep böle gidecek..

2011,2012,2013,......,2050 vs vs vs...

*Takım önemli maçlardan sonra artık yorgun ve bitkin. devre arası gelsede zihinsel olarak kendine gelseler iyi olur. bu hafta şampiyonlar liginde maç yapan takımlardan hatırladığım man.utd, chelsea, atl madrid, beşiktaş,wolsburg, milan ,juventus , lyon, liverpool, fiorentina, inter,stutgart gibi takımlarında puan kaybettiğini unutmayalım.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kartalyurek

denizli yine el frenini cekti,bu adam futboldan zerre kadar anlamiyorr!!

CR7

Geçen haftayı CSKA'yı düşünüyor diye geçiştirdik
çok pozisyon yakaladık atamadık doğru

bu haftayı CSKA maçı sonrası yorgunluk ve moral bozukluğu nedeniyle geçiştiriyoruz
neyse hadi bakalım geçiştirelim.

Takım bu yorgunluk ve moral bozukluğuna rağmen bence çok iyi oynadı ama ilk yarı
o ekremin çıkardığı toplarda Nihat yerine bir Fiilp Holosko olsaydı
bu maç emin olun böyle bitmez daha ilk yarıda çözülür ve rahat rahat bir 2. yarı izlerdik.
Bu takıma ayrıca yerli bir santrfor sahiden şart ya.
Nobre yerine Batuhan oynasa bile olur bir an önce iyileşir umarım
Bobo'nun golü ise tek kelimeyle "Muhteşem!" di
o topu kontrol ediş,daha sonra yere değmeden "tık tık" şeklinde 2 harekette bu golü bulması süperdi.
dün ilk yarıda koparacağımız maçı 2. yarıda anlamsız bir nihat-tello görev değişikliği sonrası puan kaybıyla bitirdik diye düşünüyorum
tellonun oyundan çıkmasının nasıl bir izahı var onu da bilmiyorum.
aslında Mustafa Denizli Tello'yu çıkarmaya mazeret bulmak için tello-nihat görev bölgesi değişikliğini de yapmış olabilir. çünkü ilk yarı çok iyi giden bir çarka çomak sokmak çok saçma bir düşünce bence

2. yarı bu değişiklikle hem nihat gözükmemeye hem tello gözükmemeye başladı
ve de oyundan alındı
neyse ben bu maçı ilk yarıdaki görüntüyle hatırlamak istiyorum
ve her maç bunu görmek istiyorum
zorlu bir deplasmandı şanssız bir şekilde bu deplasmandan 1 puanla ayrıldık.
kazansak iyi olurdu ama olmadı.
haftaya bursa maçı umarım kazandığımız bir maç olur.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Söylebilcek söz yok.Bobonun golü muhteşemdi gerçekten.Tello bitmiş sadece pas atabiliyor dahada yaptığı birşey yok.
Mustafa Denizliyede hakveriyorum yedeklere baktığımız zaman oyunun skorunu etkileyebilcek hiç bir oyuncumuz yok.Tek kızdığım nokta Tabata konusu madem aldırdın neden oynatmıyorsun be hoca ? Bari bu tür maçlarda 90 dakika oynat ki biraz daha görelim adamda ışık var mı yok mu diye.
Bi gol atsaydık ulan 1 gol hem hala lider ile aynı puandaydık hemde benim paralar geliyordu.Neyse sağlık olsun.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Nihat artık beni bile bezdirdi.. YETER !

Bu maçı kaybettiysek sebebi Nihat'tır..

Takımı ilk yarı gördün,izledin peki neden 2. yarıya değişiklikle başlamadın diye sormazlar mı adama Sayın Denizli..

8 milyon euro'luk flaş transferi yanında oturt diye mi aldık Sayın Denizli ?

Neyse bakalım bu "sözde" kahinin kehanetleri bu sefer tutacak mı.. Umarım tutarda laflarımızı yeriz..