Ana Menü

[15.Hafta] Beşiktaş-Diyarbakirspor [04.12.2009] 20:00

Başlatan ktübjk1903, Kasım 30, 2009, 03:44:03

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bu sezon attı işte bizde..

Elin oğlu Elano diye bir adam oynatıyor aslında oda hiç oynamıyor nihattanda kötü

Ama çıkarken yuhalanmıyor..

Nihatı yuhalamak bence çok yakışıksız bir olay..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

futbolcu yuhalamak kımsenın ıstedıgı bır olay degıl ama eger hakedıyorsa yapılmalı nıhat bence hakettı o tepkıyı artık bunu ustunde durmamalıyız tabata geldıgı 3veya4.maçında ıslıklandı 3gun konustuk 4.gun unuttuk buda unutulur
altın kapılarımız kan oldu tayfun

pAscAliAnUmut

Kötü olan Damalı forma Totem'i de bozuldu ya  :-\  Damalı formayla önüne geleni yeniyorduk

Ama şöyle bişey var Damalı Forma giydiğimiz hiç bir maçta yenilmedik  :D
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

antu yıne kudurmus cıgrından cıkmıs dallamalar :) bugun ıns o suratlarını goruruz 8-10semaları arasında

carsi52

Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok tek kale oynadık maçı.
Ama Diyarbakırın siyahi futbolcuları becerikli olsa bizi yenerlerdi herhalde :) Çok kötüydü diyarın siyahi futbolcuları.
Fink çıktıktan sonra orta alan düştü..
İddaa ediyorum Nobre yerine Batuhan 11'de başlasaydı ilk yarı 2-0 veya 1-0 önde olurduk.Bu nobre futbolcu felan değil top toplarken bunu yanlışlıkla birisi takıma felan sokmuş olabilir ordan Türkiye'ye gagalamak amaçlı yollanmış bildiğin kazma ! Nefret ediyorum Nobre senden Nefret !

Nihat'ın aşırı gol atma isteği baya bi bencil yapmış Nihat'ı :) Oysa ki kaçırdığı bi pozisyon var o pozisyonda sakin olsa gol atabilirdi.Ernst,Sivok,İsmail,Fink çok güzel oynadılar gerçekten.

Yusuf-Olmuyor işte senin futbol dönemin bitti yeter artık..
Nobre-Mümkünse daha maçlarda oynatılmasın devre arası yollansın allah aşkına.Bu adama milyon dolarlar verip katlanılcağına Batuhanı oynatmamak neden ?
Mustafa Denizli Bobo ve Ekrem'i çok ama çok geç aldı.Nobreye katlanması zaten intihar.

Son olarak Nihat'ın ıslıklanması yanlıştı hemde çok.

Ek olarak.Nihat'ı kanatta oynatarak harcıyor Mustafa Denizli forvet oynatılmalı.
Birde ben bu kadar adi bir futbolcu çeşidi görmedim.Diyarbakırlı oyuncular adilik yapmaya gelmiş istanbula.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

o lanet olası toplardan bırı gırse su an lıderdık

NoPasaran

Nihat eğer sağ ayağına alsa yine gol olurdu..

Neden sol ayakla vurdu anlamadım :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Alıntı yapılan: s.volkan - Aralık 06, 2009, 01:32:34

aklına ne geldı onu hala cozemeyenlerden bırıyım sag ayagıyla o topuda kalecıyıde ıcerı sokacaktın ama...

carsi52

Alıntı yapılan: s.volkan - Aralık 06, 2009, 01:32:34

Acele etti arkadan adam geliyor sandı.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

uzun süredir ilk defa bi besiktas macini izleyemedim,dolayisiyla mac yorumu yapmayacagim
sonuc gercekten cok sasirtici görünüyor,aslinda bi taraftanda sasirtici degil
gol yollarindaki beceriksiligimiz bir gün basimiza bela olacakti,nitekim diyar macina denk geldi
bi an önce gol atma sorununa cözüm bulmaliyiz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin