Ana Menü

"Ben aslında Milan'lıyım"

Başlatan CR7, Kasım 19, 2009, 08:13:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Balotelli'den itiraf: Ben Milan'lıyım

Serie A'da son 4 yılın şampiyonu Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli, sonunda ezeli rakipleri Milan'ın taraftarı olduğunu itiraf etti. Balotelli, kariyerinin ilerleyen yıllarında Milan forması giymek istediğinin de sinyallerini verdi.
Inter'in henüz 19 yaşındaki genç yeteneği Mario Balotelli, a takımda düzenli olarak forma giymeye başladığı günden bu yana sık sık basına konu oluyor. Bir çok futbolcuyu kendisine ırkçı hakaretler yöneltmekle suçlayan Balotelli, karşılaşmalar sırasında zaman zaman sertliğin de dozunu kaçırıyor.
Genç futbolcunun hangi takımı tuttuğu ise tartışma konusuydu. Geçtiğimiz aylarda, Milan mağazasından alışveriş yaparken görülen Balotelli, sonunda ezeli rakipleri Milan'a gönül verdiğini itiraf etti.
Bir enstitüyü ziyaret eden Balotelli, hangi takımı tuttuğu sorusuna, "Ber bin Milan taraftarıyım. Bunu bilmiyor musunuz?" oldu. Haberin devamı ↓

reklamdocument.write('');

"O zaman neden Inter forması giyiyorsunuz?" sorusuna Balotelli'nin verdiği yanıt ise daha da ilginçti. Kariyerinin ilerleyen yıllarında Inter'den ayrılabileceğinin sinyallerini veren genç oyuncu, "Evet, bu yıl Inter'de oynuyorum. Gelecekte ne olacağını ise göreceğiz" dedi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Guti ORÇ.

KeePSaKe

http://www.sporx.com/sxtv/index.php?frm_id=14899

Balotelli bu kez forma giydi!

İtalya Serie A takımlarından Inter'de forma giyen Mario Balotelli, yeni bir skandala daha imza attı!
Since 1903

Kralkartal21

Gitmek için elinden geleni yapıyor işte, bi miktar para cezası ile sözleşmesi sonlandırılmalı !
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !