Ana Menü

Antonio De Nigris hayatını kaybetti!

Başlatan +18 !, Kasım 16, 2009, 11:22:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

Ülkemizde de top koşturan Antonio De Nigris maalesef kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş. Yunanistan'ın Larissa takımında top koşturan De Nigris uykusunda birden rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmış. Ancak doktorlar kurtaramamışlar.

Sabah sabah çok kötü bir haber. Sevenlerinin başı sağolsun.

Alıntıdır.

Not: Geçen seneye kadar ülkemizde oynadığı için Türk Futbolu bölümüne açtım eğer yanlışsa konu taşınabilir.

carsi52

Vaay be sabah sabah gerçekten çok üzüldüm.Daha geçen seneye kadar onu ekranlarda sık sık izliyorduk.
Yakınlarının başı sağolsun.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

link calismiyor,

cok sasirdim ankaragucunde ve ankaraspordan biliyorum,

futbolcuda kalp krizi olunca cok sasiriyorum, kontrol var, adamlar
sporda yapiyor, birde kalp icin spor yapin deniliyor, nasil olacak?

ailesine sabir diliyorum
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

yazik olmus
genc yasta hayatini kaybetmis
geride biraktiklarina sabir diliyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

maske olayi hafizamda hala. Allah geride kalanlara sabir versin..yazik cok yazik.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

KeePSaKe

Maskeli adamı kaybettik!

Bir dönem Gaziantepspor, Ankaraspor ve son olarak Ankaragücü'nde forma giyen, buradan da Yunanistan'ın Larissa takımına transfer olan Meksikalı forvet oyuncusu Antonio de Nigris hayatını kaybetti.
Larissa Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, De Nigris, sabahın erken saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Larissa'daki Üniversite Hastanesi'ne getirildiği sırada öldüğü açıklanan 31 yaşındaki futbolcunun, kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtildi.

''Larissa ailesi, Meksika Milli Takımı'nın da formasını giyen De Nigris'in trajik ölümüne ağlıyor'' denilen açıklamada, kulüp yönetiminin, teknik kadronun, oyuncuların, De Nigris'in ölümünden duyduğu üzüntüye yer verildi.

Meksikalı futbolcunun eşi Sonia ve 5 yaşındaki kızı Miranda'ya da taziyelerini bildiren kulüp yönetimi, futbolcunun ölüm nedeninin, Larissa'daki General Academic Hospital'da yapılacak otopsi sonrasında belli olacağını ifade etti.

Meksika milli formasını 16 kez giyen De Nigris, Monterrey, Club America, Villareal, Poli Ejido, Once Caldas, Puebla, Pumas ve Santos takımlarında da oynamış, Ağustos ayında Türkiye'deki son kulübü Ankaragücü'nden Larissa'ya transfer olmuştu.

DAHA ÖNCE UYARMIŞTIK!

De Nigris'in Türkiye'de son olarak formasını giydiği takım olan Ankaragücü'nde, genel menajer Ender Yurtgüven, rahatsızlığı konusunda De Nigris başta olmak üzere, Türkiye Futbol Federasyonu'nu, futbolcunun menajerini ve avukatını uyardıklarını, ancak hiç kimseye sözlerini dinletemediklerini söyledi.

Ankaraspor'da oynadığı dönemde yapılan sağlık kontrolleri sırasında da rahatsızlığın ortaya çıktığını ifade eden Yurtgüven, ''O dönem herkesi uyardık. Kimseye sözümüzü dinletemedik. Federasyonu, menajerini, avukatını ve kendisini de uyardık. Bize hep yakıştırmalar yaptılar. Sözleşmesini fesih etmek için bu yola başvurduğumuzu söylediler. Bize, 'Meksikalı milli bir futbolcuya bu şekilde davranarak, Türkiye'nin imajını zedeliyorsunuz' diyerek tepki gösterdiler. Sonuç keşke böyle olmasaydı'' diye konuştu.

16.11.2009
Kaynak : AA
Since 1903

ilhan mansız_melis

Maskeli adam olarak tanıdım De Nigris'i...

Ruhu şad olsun...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

severdim ben kendisini..

iyi futbolcuydu..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net