Ana Menü

İngılızlerde Servetın Ne Oldugunu Anladı :) :)

Başlatan Cem Goren, Kasım 13, 2009, 22:51:19

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

İngilizler Servet'e ayıp etti!
İngiliz sport.co.uk sitesi "dünyanın en ilginç 10 lakabı" sıralamasında milli stoperi ilk sıraya aldı. Ama haberde ayı resmi kullanıp ayıp etti!
İngilizler kaş yapayım derken göz çıkarttı... Ada'nın ünlü spor sitesi "sport.co. uk" dünyadaki futbolcuların lakaplarını konu alan bir araştırma yayınladı.
Araştırmada, Galatasarayve milli takımımızın yıldızıServet Çetin'e "Ayıboğan"?dendiğini belirterek, bunu dünyanın en ilginç lakabı olarak seçti.[/]
Servet'e gözünü budaktan sakınmayan savaşçı futbol kişiliği, takımı için sahada her şeyi korkusuzca yapması, güçlü fiziği nedeniyle "Ayıboğan" dendiği belirtilirken, sitenin haberde kullandığı bir resim ise tepki çekti. Haberin altına bir de ayı resmi konulup karşılaştırma yapılmasını  doğru bulmayan futbolseverler, "Ayıboğan bir kişinin güçlü olduğunu anlatan sözdür. Haberde ayı resminin kullanılması bu açıdan yanlış olmuş. İngilizler kaş yapmak isterken, göz çıkarmışlar" şeklinde görüş belirttile
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Başlık yanlış olmuş Cem Abi

Ayıboğan lafının neden kullanıldığını hepimiz iyi biliyoruz

Ne kadar gs de oynarsa olsun alanında en iyilerinden :)

Başlığı düzeltmelisin bence :)

Hı bi de yanlış anlama yazdıklarımı sadece düşüncemi belirttim
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

baslık degıstı melıs :) yanlıs anlamam ondan suphen olmasın :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Servet mi en iyilerinden  :D

Kibarca Ayı kendisi..

müthiş fizik gücüne sahip ancak asla mevkisinin en iyi oyuncularından birisi değil  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Ferrariyi gördükten sonra servetin bende ne olduğunu anladım :lol
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Bence kibarca falan değil türünün en kaba ayılarından..

KeePSaKe

Türkiye liginde iyi olabilir çünkü doğru düzgün defans oyuncu yok bizde ama Avrupa da Servet iyi olamaz.
Since 1903