Ana Menü

Ustundeki Kullanici Hakkinda Yorum Yap..

Başlatan AsA, Kasım 19, 2006, 00:24:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alves

çarşıyı avatar benimseyen adam vay be yoruma bakkk :D
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Simurg

en büyük kartal diye imza yazan can adlı üye

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Alves

hep ben mi denk gelecem birazda o bana denk gelsin dediğim üye
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

eyup1903

avatarının altına besikta jk yazan üye

Simurg

sırtındaki bıcakları çıkartması gereken üye

BEŞİKTAŞK

eyup1903

Simurg

BEŞİKTAŞK

eyup1903

iyi olduğumu söylediğim ve sen nasılsın dediğim üye

Alves

sırtada 96 parça bıçak takımı olan üye:D

kara kalem

Bu topicte birbirini tanıyanlar iclerini döker, daha bi' kaynaşır ve tanımayanlara birbirlerini tanıtırlardı. Serzenişime ne derece hak verip, ne tarz bi' tepki vereceğini bilmediğim. Maalesef -görebildiğim kadarı ile- topicin üstte ki üyeyi yorumlamaktan ziyade kimi zaman üstte ki üyenin isminin dahi söylenmesi ile bile yetinilen bi' topice gördüklerine karşılık -etki tepki- doğal olarak aynı tarzda tepki vererek katkıda bulunmuş, kayıt tarihini göremediğimden ötürü mesaj sayısına bakılırsa forumda yeni ve bu serzenişlerimi umarım şahsi olarak algılamayıp topicin tekrar eski günlerine dönmesine katkıda bulunacan tüm üyelerden birisi.

''mesaj atmış olmak için mesaj atılıyor'' demeye çalışmıyorum kesinlikle, zaten bildiğim kadarı ile bu bölümde ki mesajların profilde görülen mesaj sayısına bi' yansıması olmuyor. Anlatmak istediğim bu başlık gerçekten çok güzel bi' başlıktı. Umarım tekrar o eski haline döner ve bu başlığa yazmaktan/okumaktan çok daha fazla zevk alırız..
kalem sana akan, kara senin sevdan.

Dem@

yazılarını zevkle okuduğum uzun zamandır forumdan ayrı kalan ve tekrar geri dönen volkan (:

TurkishTank

demet ablamiz..hafta arasi iste, haril haril calisiyor... :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

eyup1903

2 dia 2 muerto