Ana Menü

TSL / Trabzonspor - Beşiktaş JK / Cumartesi / Saat 20.00

Başlatan ZeMaHŞeR, Kasım 05, 2009, 14:30:01

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Zor bir maç ve zor alınan 3 puan

Önemli olan kazanmak 3.'lüğe yükseldik

Tebrikler Hakan,Tebrikler Beşiktaş'ım...

İnşallah haftaya çok zor ama feneri de yeneriz
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

kartalpenchesi

İlk yarı çok kötü oynadık ama 2. yarı bizimde pozisyonlarımız vardı

Kesınlıkle hakan sayesinde kazandık maçı

Bobo gol attı diye demiyorum ama nobreden kat kat iyidir.

nobre 75 dakika oyunda kaldı ama önündekine bile pas atamadı

Son dakikalarda geçmek bilmedi, herşeye rağmen önemli olan kazanmaktı

geçen sene inönüde oynanan trabzonspor maçı aklıma geldi o maçtada biz çok atak oynamıştık ama kazanamamıştık, bu kez şans bize güldü

tebrikler beşiktaşım, yönetim istifa
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carsi52

Alıntı yapılan: +18 ! - Kasım 07, 2009, 21:59:01
Hiç beklemediğim bir 3 puandı..

Oyundan kimse memnun değil o kadar umutsuzdumki maçı izlemeye bile gitmedim..

Neyse önemli olan kazanmak..

İyi ki izlememişsin.
ALLAH BELANI VERSİN MUSTAFA DENİZLİ.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Zaten izlemememin sebebi m.d.

Kadroyu gördüğümde direk selam gönderdim sayın denizliye..

carsi52

Bu arada Bobo gerçekten seviyor trabzonu.
Adam hiç boş geçmedi yahu trabzonu :lol

KeePSaKe

Hakan ıda tebrik etmek lazım çok iyi maç çıkardı...
Since 1903

carsi52

İsmail Köybaşı :) Sol bek olmasına rağmen çok canlar yaktırır :lol

CR7

Maçın ilk yarısını izlemedim
ilk yarı 0-0 bitti bi umut doğdu içimde ve maçı izlemeye gittim
sonuç 0-2
kazandık mutluyuz önümüzdeki fb maçına konsantre olacağız ve taraftarımızla maçı alacağız :D

ernst,hakan,ferrari,sivok : 10
toraman,ismail :8
bobo,fink,ekrem: 7
yusuf,nobre,kaş: 6
tabata: ?
uğur: ?

denizli:5

puanlamam da böyle :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Ismail, bu temposunu , azmini devam ettirirse en fazla 2 yil icinde cok buyuk bir avrupa takiminda oynamamasi icin hic bir neden yok..

Ismail disinda Hakan, Ernst iyiydiler ama en cok takim ruhu hosuma gitti. pes etmediler..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

pAscAliAnUmut

Devre arasında değişiklik olmazsa hayatta gol atamayız demiştim. M.D değişiklik yaptı golleri bulduk  ;D

İlk başta giren isimleri duyunca hakkaten çok sinirlendim özellikle Uğur'un yerine Kaş girince M.D'nin uzayda yaşadığını felan düşünmeye başlamıştım..

Ernst her zmanki gibi yine mükemmel oynadı. Aldığın paralar sonuna kadar helal olsun. Ferrari ve Hakan özellikle de Hakan kapasitesinin çok çok üstüne çıktı. Helal olsun Hakan.

İsmail oynadıkça futboluna futbol katıyor. Bobo'nun golünden sonra hoşuma giden birşey oldu. İsmail gol olduktan hemen sonra İ.Üzülmez'in kucağına atladı gerçekten abi kardeş gibiler. M.D'nin anlattığına göre saha dışında da öylelermiş.

Oynanan oyuna gelince hakkaten yazıklar olsun. Çağdışı bi oyun sergiledik çağdışı.. Gerçi yakaldıklarımızı atsaydık 5 olurdu ( Hepsi de %100 lüktü) 3 puan güzel ama bu 3 puan hiçbirşeyi UNUTTURAMAZ !!

Haftaya fener'e de böyle oynayında görürsünüz

Ernst'e bi tavsiyem olacak :

Ersnt be lütfen bi daha ayva yiyeceksen yıkayıp ye be oğlum  ;D

Sen  olmayınca takım takımdan başka herşeye benziyor

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carsi52

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Kasım 07, 2009, 22:54:46

Oynanan oyuna gelince hakkaten yazıklar olsun. Çağdışı bi oyun sergiledik çağdışı.. Gerçi yakaldıklarımızı atsaydık 5 olurdu ( Hepsi de %100 lüktü) 3 puan güzel ama bu 3 puan hiçbirşeyi UNUTTURAMAZ !!

Umutun %100lük kaçan pozisyonlar sadece 5 :lol
Diğerlerini saymıyorum ;D

pAscAliAnUmut

Onları bende saymadım ki  ;;D

Onlar sürekli atak yaptığı için değişik bişey olarak gözükmedi. Ama biz çok nadir hücuma çıktğımız için onları göz önünde bulundurdum  :hehe
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carsi52

Şaka maka Bobo trabzonu feci seviyor :lol
Trabzonu sevdiği kadar birazda feneri sevse keşke :P

[KralKartal]

Hayret Hakanida begeneniniz oldu , bu cocugu harcadiniz yahu

hep diyorum, sans verilse 10-15 mac oynasin arka arkaya

bu adam MILLI TAKIMIN vazgecilmezi olur(eksiklerini IYI calisip kapatmasi halinde)

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

Güntekin onay maçı yorumluyor;(aşağıdan yukarı okuyabilirsiniz)

73' Beşiktaş'ın oynadığı futbol gerçekten de son derece çağ dışı. Son derece katı ve kendi ceza sahasına gömülmüş bir savunma. Sadece skora oynayan ve elde ettiği skoru bir şekilde korumaya çalışan bir anlayış. Bu anlayış küme düşmemeye oynayan bir takım için geçerli olabilir, bir kupa maçı için geçerli olabilir. Ancak şampiyonluğa oynayan, şampiyon unvanıyla sahaya çıkan bir takımın bu kadar negatif, bu kadar defansif bir futbol oynaması gerçekten düşündürücü.                     

49' Denizli ilk yarıda bekleneni veremeyen Uğur ile Tabata'yı oyundan çıkarttı ve Yusuf ile İbrahim Kaş'ı oyuna soktu. Ernst'in tamamen bireysel becerisiyle attığı güzel gol Beşiktaş'ı öne geçirdi. Bundan sonra maç yine ilk yarıdaki görüntüsüne dönecektir. Trabzonspor'un baskısı, Beşiktaş'ın direnci...                     

45' Beşiktaş ilk yarıda sadece rakibi durudurmaya yönelik oyun anlayışında, 1-2 pozisyon hariç başarılı oldu. Ancak bu anlayış ofansif anlamda hiç işe yaramadı. Beşiktaş Trabzonspor karşısında sanki kupada ilk maçı 2-0 kazanmış ve rövanşa gelmiş bir takım gibi oyunuyor. Trabzonspor ise rakibin üstüne gidiyor, gol için farklı şeyler deniyor ancak kalabalık orta sahayı ve savunmayı geçemiyor. Beşiktaş'ta Nobre'nin yerine kontratağa daha yatkın bir oyuncu olsa siyah-beyazlılar daha etkili ataklar yapabilecek.                     

27' Mustafa Denizli tamamen defansif bir anlayışla oynuyor. Rakibi bozmaya ve durdurmaya yönelik bir futbol var. 4-4-1-1 demiştik ama şimdi baktığımızda 3-6-1 gibi oynuyor. Ancak en önde oynayan oyuncu Nobre, şu ana kadar ofanstan çok orta alanda defansif bir oyun sergiledi. Hal böyle olunca da Beşiktaş rakip yarı sahaya yerleşmekte ve hücuma çıkmakta zorlandı. Trabzonspor'un gole yaklaştığı 2 pozisyon var. Ancak bordo-mavililer de Beşiktaş'ın kalabalık orta sahası karşısında çok etkili olamadı.                     

10' Mustafa Denizli farklı bir anlayışla takımını sahaya sürmüş. İlk kez 4-4-1-1 gibi oynatıyor. Orta saha kalabalık ve oyunun yönünü çabuk değiştirebilecek Tabata gibi bir oyuncu var. Orta sahayı kalabalık tutan siyah-beyazlılar ilk 10 dakikada genellikle kendi yarı alanında kaldı. Trabzonspor istekli, ancak görünen o ki, bu maçta skoru duran toplar ve ani gelişecek ataklar belirleyecek.

Kaynak:NTVSPOR
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)