Ana Menü

[UCL 4.Hafta]Beşiktaş:0 - Wolfsburg:3 [03.11.2009] [21:45]

Başlatan CR7, Ekim 30, 2009, 15:39:39

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

erdibatmaz

Adamlar pas atamıyor birbirine ya. şut çeker gibi pas atıyor. diğeri de kontrol edemeyip ayağından açıyor ve kaptırıyor. zaten halihazırda arkasına yapışmış bir adam var. benim ayağımdan çıksın da ne olursa olsun havası var. Aldığınız milyon dolarların hatırına, olmadı o bağıran taraftar hatırına oynayın.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

NoPasaran

Beklenen sonuçtu..

Kasmaya gerek yok arkadaşlar.. :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

M34

Ne yalan söyleyeyim .. ben bekemiyordum bu sonucu .. aliriz diyordum ... üzüldüm mü? yok hayir. daha iyi oldu böyle.

Neyse, umarim Demirören'in gitmesi icin bir vesile olur ... "Yeter Demirören yeeter" kesmiyor artik ... "[otomatik editlenmistir]olgit baskan [otomatik editlenmistir]olgit"'i duydum sona dogru ... iyi bir gelisme .. yalandan "Yeter Demirören yeter" bitti sanirim artik.

keskinli

futbol adina utanc gecesiydi
bu futbolla birakin sampiyonlar ligini,türkiye süper liginde bile oynamayi haketmiyoruz
hoca futbolun f sini bilmiyor,tek forvetle maca basliyor o forvetide sol kanada hapsediyor
tüm takimda sadece 3 tane ofansif yönlü,7 tane defansif yönlü oyuncu var
bu kadroyuda kazanman gereken bi macta cikariyorsun,rakibin senin üstüne bu kadar gelmesi kadar normal bi sey olamazdi
heleki son degisikligi futbol adamligi adina iflas cekmekti
futbolcularin eli ayagi titriyor,sürekli hatali pas yapiyorlar
futbolun en basit hareketlerini bile bilmiyorlar
besiktas futbol takimi maalesef ANTI-FUTBOL oynuyor
bu utancin hesabini kim verecek merak ediyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdibatmaz

Bugün yd'nin istifa haberini duymak istiyorum. Kendimi onun yerine koyuyorum da, intihar ederim lan!
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Tolgahan_BJK

demirören bi bilmem ne ol git artık yaaaa...

kabiliyetsiz bi hoca, neci olduğu belli olmayan yönetim, üçüncü sınıf topçular... bu ne abi ?
bu nası Beşiktaş

ömrümüzü yediniz ulan !!!

küfür de yedin sonunda ! YETER ARTIK ARKADAŞ

kartalpenchesi

böyle bir futbol mu olur, futbol adına hiçbirşey oynamadık

böyle oynarsan yenilmeye mahkumsun,

sayın denizli ne diyecek çok merak ediyorum

bu saatten sonra yıldırım demirören ve mustafa denizlinin beraber istifa etmesı gerek

Tek Umut İstifa!
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Tolgahan_BJK

iki maç laındı hemen herkes havaya girdi. 1-0 1-0 dandik süper lig takımlarını yendin ! Nooldu şimdi ? wolfsburg ankaragücüne benzemiyomuş di mi ?

wolfsburga bu gece 5 atsaydık da aynısını söyleyecektim : denizli + demirören istifaaaaaaaa

keskinli

hocanin aciklamalari;
Sahada yapmak istediğimizi yapamadık. Bireysel yeteneklerimizi sahaya yansıtamadık. Düşünmediğimiz bir sonuç aldık. Ernst'in rahatsızlığı uzun sürünce sahaya çıkamadı. Tüm futbolcularım sahaya görevlerini yerine getirmek için çıkar. bu sene sahaya çıkarken özgüven eksikliği yaşıyoruz. Özellikle gol yollarına giderken bir türlü istediğimizi yapamıyoruz. Aynı zamanda da Taraftarın tepkisi bizi olumsuz etkiliyor. dedi
bi suclu buldu;taraftar!?

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

kartalpenchesi

şaka gibi 2-0dan sonra taraftar tepki göstermese maçı çevirecektık dimi sayın denizli ?

hala bu adama inanan var mı gerçekten  ???
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carlito1903

Mustafa Denizli sen ne utanmaz bi adamsın yahu.

Sanki takım makine gibi top oynuyor da taraftar engel oluyor. Taraftarın tepkisi 2-0'dan sonra başladı.

Bahane üretene kadar işini yap be adam. İlk 11'i kurmuşsun sürmüşsün sahaya, başka bişey yok. Wolfsburg'un 20. dakikada 8 şutu vardı. Biz ise hala CL'nin en az şut atan takımıyız. Bunlara kafa yor biraz sen.

NoPasaran

Maç sonrası açıklamaları dinlemediniz sanırım yada ben farklı izledim..

Ezbere konuşuyoruz sanki...

Adam anlattı, sonra spiker sordu.. Olumsuz etkileniyoruz dedi..Ama mağlubiyetle taraftarın alakasını sadece bu forum kuruyor sanırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

S. olup gitsinler komple nasıl Serdar Bilgili ve Lucescu gittiyse.

maç 1-0 ilk yarı bitmiş

yanımdakine diyorum avrupa ligi de yalan oldu artık (cska 2-1 önde)

yok ya çok karamsarsın sen diyor

diyorum sahadaki futbol ortada bu takım sabaha kadar oynasın maçı alamaz

ben inanıyorum boşuna gelmişsin sen o zaman diyor.

sonra mustafa denizli hamle yapsın diye bekliyorum
uğur çıksın nobre girsin diye düşünüyorum.
ama beyefendi çıkarıyo gerçek 10 numara Tabata'yı yerine sol açıktan bozma Telloyu alıp nobreyi ileri sürüyor.

maçtan 30-35 dk önce kadro skorbordda ernst yok tamam bu maçı kaybettik diyorum
üstüne kaşı görüyorum bittik diyorum
maç başlıyor ataklar soldan soldan yani bizim sağımızdan geliyor sayın denizli maçı izliyor sol beki değiştiriyor. Sen bu adamla niye başlamazsın arkadaş.

artık herkesin sabrı taştı.Maç sonu futbolcular yuhalandı,pet şişe vs. atıldı soyunma odasına giderken,Wolfsburglular alkışlandı onlar da bizi alkışladı.Daha sonra yine bizimkiler ıslıklandı ve içeri girdikten sonra tüm takım,stad Wolfsburg Wolfsburg sesleriyle çınladı.Wolfsburglu futbolcular formalarını taraftarlara verirken yanlış anlama olmasın kendi taraftarlarına değil bizlere verirken bizim milyonluk eşşekler başları önde içeri girmişlerdi bile tribünlere bakamadan.
Çünkü yüzleri yok bakmaya.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)