Ana Menü

TSL 11.Hafta BEŞİKTAŞ 1-0 Ankaragücü [31 Ekim Cumartesi] 20:00

Başlatan carsi52, Ekim 26, 2009, 16:46:18

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Artık bu maçta Batuhan,Rıdvan,Necip gibi gençleri görmek istiyoruz.
Forvetlerin kötü olduğu dönemlerde böyle gençleri oynatmıcaksında ne zaman oynatıcaksın acaba hoca ?

Her ne olursa olsun 3 puan almamız şart.
Saldır Beşiktaş'ım..
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Yeter artık farklı galibiyet istiyorum..

Sezon başından beri bir patlama bekliyoruz bu maçtan iyi fırsat gelmez elimize..

Batuhan hazırsa oynasın.. Nihat-Batu ikilisini deneyelim bir de.

Cem Goren

artık bı sekılde adam gıbı maç ızleyelım rahatca kazanalım ankara onunde kaybetmıyoruz zaten ıyıyız kazanıyoruz ama artık kazanmanında otesıne cıkalım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ZeMaHŞeR

92-93 Sezonunda ankaragucunun Yaptigi Serefsizlige Yapilmis.

92-93 sezonunda
İki takım şampiyonluk yolunda
Hatırlayın ne oldu Ankara'da
8-0'ı Unutma

Unutmadık, Unutmuycaz
Ankara'nın ... ....
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

IL Capitano

bildigim kadariyla ne batugol nede ridvan sakatliklarindan dolayi takimla antremanlara cikiyor, bence bu hafta onlari beklemiyelim.
tabata eskisehir macinda ayagini burktugu icin bugun antremana cikmamis..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carlito1903

Bunlara karşı en son ne zaman puan kaybettik hatırlamıyorum :) (100. yıldan beri ligde bütün maçları kazandık)

Yine rahat geçeriz umarım.

ZeMaHŞeR

Federasyon, Beşiktaş`ın A.Gücü maçını Cuma günü oynama isteğine olumsuz yanıt vermeye hazırlanıyor.

Başkent ekibinin yarın Türkiye Kupası'nda Karşıyaka ile karşılaşacak olması yüzünden Kartal'ın talebine sıcak bakmadığı, bu yüzden programın değiştirilmesinin düşünülmediği bildirildi.

Mustafa Denizli'nin, A.Gücü'nün hocası Hikmet Karaman'ı arayıp yardımcı olmasını istemesine rağmen Ahmet Gökçek yönetimi buna yanaşmadı.

Denizli konuyla ilgili dün "Ankaragücü maçı sonrası Wolfsburg ile karşılaşacağız. Eğer maç cumartesi oynanırsa, sadece pazartesi çalışıp maça çıkacağız. Federasyon bize yardımcı olmalı" ifadesini kullanmıştı.

carsi52

Ankaragücünün yarın Türkiye Kupası maçının olduğunu bile bile böyle bir teklifte bulunmak aptallıktır.Naptığını sanıyor bunlar ?
10 yıldan beri hep kazanmışız Ankaragücüne karşı.

Ankaragücü-BEŞİKTAŞ kadrosunu karşılaştırıp Ankaragücünün kadrosu daha iyi diyen ankaragüçlü taraftarları biraz futbol bilgisine davet ediyorum.

Cem Goren

bu maçı cumada oynasak kazanacagız cumartesı oynasakda kazanacagız daha neyı uzatıyoruz anlamıs degılım

ankaragucu antreonuru hıkmet karaman geseyı bır maçta cozup yendık ama besıktasının oyun sablonunu bır turlu cozemedım dıye acıklamalar yapmıs gese ıoe bu sene oynasak tum maçlarımızı sampıyon oluruz felan... yılmaz vural ıkı buda

CIKIN KOYUN GONDERIN
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Galibiyet serisinin devam etmesi dileğiyle...

Saldır Beşiktaş'ım...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

Turkcell Süper Lig`de sezonun 11. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Beşiktaş-MKE Ankaragücü karşılaşmasını Halis Özkahya yönetecek.

carsi52

Batuhan yine sakatlanmış doğru mu ?

Rıdvan,Necip gibi gençleri izleyebilsek keşke..

IL Capitano

Batuhan, Yusuf , Tabata sakatliktan sonra bugun ilk antremanlarina ciktilar, Holosko, Ridvan ve Delagado yoklar.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Bacağı felan mı kırıldı koptu mu bu rıdvanın ne noldu acaba futbola hasret kaldı çocuk.