Ana Menü

TSL 9.Hafta BEŞİKTAŞ 2-1 Kasımpaşa 17 Ekim Cumartesi [20:00]

Başlatan carsi52, Ekim 10, 2009, 20:28:34

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

Alıntı yapılan: cem_goren - Ekim 17, 2009, 16:54:46
maç ıcınse kasımpasalı oyuncuların geregınden fazla ıddaalı acıklamaları var kımınle oynadıklarını unuttular galıba

Bana teknik direktörünü söyle sana oyuncuların kim olduğunu söyleyim :D

Cem Goren

Alıntı yapılan: ZeMaHŞeR - Ekim 17, 2009, 16:57:27
Alıntı yapılan: cem_goren - Ekim 17, 2009, 16:54:46
gazeterlerde ınternet sıterlerınde maçtan cok olacaklar konusluyor kapalı bos bırakılacak soylentılerı destek olunacak kelamlar maçın onune gecmıs hersey

maç ıcınse kasımpasalı oyuncuların geregınden fazla ıddaalı acıklamaları var kımınle oynadıklarını unuttular galıba

Kardeşim inönü'de Denizlispor 1-0 yenilirse , Kayserispor 1-0 kazanırsa adamlarda iddaalı konuşur...
tamam ama abı sonucta rakıbınıde bılıceksın sonucta kaybetmeyız dersın ama yılmaz vuralla murat erdoganın acıklamaları sankı sıradan bı maça cıkıyor havası verıyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ZeMaHŞeR

çıksınlar bakalım.. Ben akşam GoL patlaması bekliyorum...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

+18 !

Ben hiç umutlu değilim bu maçtan çünkü futbolcuların maça konsantre olduğuna inanmıyorum.

ZeMaHŞeR

Zaten futboldan çok tribün konuşuluyor ama içimdeki ses GoL patlaması olacağını söylüyor...

Cem Goren

artık bırılerıne patlamamızda lazım yeter bu kadar stres yasadıgımız gecen sene 4attık ama 2yedık bu sene 4atalım ama yemeden

+18 !

İşte o yüzden bence berabere kalabiliriz

Ama eğer futbolcular kulaklarını tribüne tıkayıp futbollarına bakarlarsa o zaman dediğin olabilir abi..

ZeMaHŞeR

Bu yüzden herşey futbolcularda bitiyor... son 3 saat...

+18 !

Gol atamayan forvetler,üstünlük kuramayan orta saha,geçen senelere göre daha iyi ancak yinede bana göre dengesiz bir defans..

Sonumuz hayrola.

ZeMaHŞeR

+18 !

Kapalı defanslara karşı çok mu iyi oynuyoruz sanki abi..

ZeMaHŞeR

Cem Goren

ZeMaHŞeR

artık Beşiktaş'ın büyüklüğünü gösterme zamanı geldi...

Cem Goren