Ana Menü

Dünya Kupası Eleme Maçı Belçika-Türkiye

Başlatan Cem Goren, Ekim 06, 2009, 16:58:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Muhtemelen milli takima karsi yillardir olan antipati biter bu sayede..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

+18 !

Artık milli takım yenildiğinde sevinmemi sağlayan adam gitsin ve destekleyelim takımımızı..

Belçika mağlubiyetine hiç şaşırmadım.

ilhan mansız_melis

Sağlık olsun ne yapalım tv'den diğer takımları izleriz artık

Dün çoook kötü oynadık hiç Avrupa Şampiyonası'nda 3. olan bir takıma yakışmayan bir futbol vardı ortada

Önder gerizekalısı ile Servet bir türlü anlaşamadılar ve Önder'in hatası yüzünden de 2. golü yedik

Volkan 2 golde de çaresizdi çok iyi toplar çıkardı
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bu maçı dikkate almak pek doğru olmaz.
Bosna Estonya karşısında puan kaybetseydi biz bu maçı her türlü alırdık.Ama olmadı yapıcak birşey yok artık.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Fatıh terım onderlıgınde bır ruya bıttı zamanın dunya ucuncusu avrupa sampıyonasında yarı fınal oynayan turkıyesı yerıne bosna hersek afrıkaya gıdecek  euro2006 2006dunya kupasının ardından bır buyuk organızasyona daha katılamıyoruz bunda tek ve en buyuk suc terımın sankı kendı babasının cıftlıgı gıbı kafasına estıgı oyuncuları alıp sırf kavgalı dıye ıbrahım toramanı gokdenızı fatıh tekkeyı mıllı takıma almadı ve daha nıcelerı sımdı ıstıfa edıyormus gec bıle kaldın ayda aldıgın 140mılyara yakın paranın hakkını veremeden turk ınsanının cebınden cıkıp senın cebıne gıren mılyarlarla beraber gıttın turk halkının 2010dakı kupaya sadece omu sampıyon bumu sampıyon yada kımı desteklerız dusuncesıyle bıraktın gıttın  rakıbımızın maçta 9 gol attıgı estonyayı yenemedın belcıka kı su belcıkayı yenmeyenı doverler (bu maçı kenara bırak ıs bıtmıs zaten) evınde yenemedın ıspanya onunde sankı beraberlık neyımıze yetmıyorsa saldırdın hop 2yı yedık sımdı bu hesaplara kalırken bız bosna hersek bayram edıyor
SENI ALKISLIYORUM EY İMPARATOR!!!!
Istıfadan sonra kım gelecek sımdı soru o bence gelecek adam senol gunes olmalıdır en azından adaletlı mıllı takımı mıllı takım gıbı yonetıyor en azından benım dusucnem bu ıstemedıgım tek bır hoca var oda ersun yanal bulent uygunda kulıslerde sıkca soz edılecek gıbı
altın kapılarımız kan oldu tayfun