Ana Menü

Dünya Kupası Eleme Maçı Belçika-Türkiye

Başlatan Cem Goren, Ekim 06, 2009, 16:58:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

bız kazanırız ama bosna estonyada kaybedermı.... eskı gucunde olmayan bır belcıkayıda yenemessek zaten gıtmeyelım dunya kupasına
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Her türlü kazanırız bu maçı.
Bosna berabere kalabilir eğer kalırsa süper olur :)

Haydi Estonya..
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Biz alırız diye düşünüyorum da önemli olan Bosna nın kaybetmesi...
Since 1903

CR7

bosna kaybetse bile bu takım barajı geçer mi?
cevap hayır!
gerek yok boşuna heyecana
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

estonya bosna onunde kaybetmeyebılırmı onemlı olan o zaten 7de bosna maçı var o maçın durumuna gore ızlerım bu maçıda fatıh terım kendı egoların yuzunden dunya kupasına gıdemıyoruz bosna gıderken bız onları ızleyecegız.... yazık

Cem Goren

bırazdan bızım maçtan daha onemlı bır maç baslıyor orda bosna kazanırsa bızım maçın hıcbır anlamı kalmıyor

zorda olsa SALDIR ESTONYA

carsi52

Bosna 30.dakikada dzeko ile 1-0 öne geçti malesef..

CR7

carsi52

Umutların tükendiği yer 0-2
Bir dünya kupasını daha kaçırdık.Ulan sinirden ağlıyordum az kalsın.
Bu Estonyayı biz deplasmanda nasıl yenememişiz ya !

Alp Erdem

pAscAliAnUmut

yazıklar olsun be yazıklar olsun..

Ama Bosna'yı da tebrik etmek lazım..

Helal olsun Bosna başarılar sana yine bizm olmadığımız Dünya Kupası'nda..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CR7

bu terim geldi geleli böyleyiz zaten hep ıkına ıkına sıkıla sıkıla zorlana zorlana gidiyoruz veya hep böyle gidemiyoruz

örnek 2006'ya gidemedik
hadi orada iyi güzel danimarka ve ingiltere arasından sıyrılıp isviçre ile playoff oynadın ilk maçı kaybettin 2.'de rezilllikler çıkarttınız ve gidemedik futbolcu takıntıları yüzünden.
geldik 2008'e yunanistan-norveç-bosna-malta-moldova-macaristan ve biz varız hadi bu grubu rahatça geçeriz dedik çünkü piyasada bosna yoktu düşünülmüyordu. Yunanistan ve norveç rakip olarak düşünülüyordu fakat gittik yunanistanı deplasmanda yendik norveçe yenilmedik iç sahada 2-2 kaldık balına,fakat gittik bosnaya öne geçip yenildik ne işse..
geldik içeride yunanistana yenildik sonra. macarları zar zor yendik zar zor norveçi yendik son maç içerde nasıl olduysa kazandık çıktık gittik euro 2008'e
orada da zar zor isviçre ile berabere kaldık sonra balına 2-0dan 3-2 yaptık 2. tura çıktık
yine şans eseri son anlarda 1-0 geri düştüğümüz maçta semihin balık bir golü ile berabere kaldık ve penaltılarla tur atladık
son maç biraz oynattı takımı ama bu sefer şans diğer takımdaydı aldılar maçı gittiler
sonra geldik 2010 elemeleri öncesine
bunda bi bırakma düşüncesi vardı ama sonradan vazgeçti niyeyse ve saçma sapan maçlar oynadık estonyayı dışarda,belçikayı içerde yenemedik ermenileri zar zor yendik yine,estonya az daha berabere kalacaktı bizle yine içerde,bosna karşısında yine saçma oyuncu tercihleri yaptı içerideki maçta 1-0 geri düştük hatasından döndü taraftar itti 3-1 aldık deplasmanda bosnayı yenemedik,içeride ispanyaya yenildik ve şimdi de belçika'ya yeniliyoruz.
halbuki bu grup daha kolay bir gruptu ispanya-türkiye-bosna-belçika-estonya-ermenistan
buradan ispanya ile el ele çıkarız diyorduk ama sinyor terim sayesinde yine messici,etoocu,ibracı,villacı olacağız onları destekleyeceğiz evimizden Ercan Tanerin dediği gibi!
Bravo İmparator Terim!
Terimsporunda başarılar...

pAscAliAnUmut

Nihat hakkaten çok kötü ya  :-\

Bu adama neler oluyo
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CR7

Terim bırakıyor
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Çarşamba günü Ermenistan ile oynayacağımız maç sonrası görevi bırakacağını açıkladı.

NTV Spor
Güncelleme: 00:29 TSİ 11 Ekim. 2009 Pazar

İSTANBUL - A Milli Takım'ın Belçika'ya 2-0 yenildiği maçın ardından çok önemli bir gelişme yaşandı ve teknik direktör Fatih Terim görevi bırakacağını açıkladı. Fatih Terim'in istifa kararında Belçika maçında tribünde Emre Belözoğlu'na küfür edilmesi ve bazı kişilerin "istifa" sloganları olduğu iddia edildi.

Terim düzenlediği basın toplantısında "Bursa'daki Ermenistan maçı, benim veda maçım" diye konuştu.

Terim, "Bildiğiniz gibi hiçbir zaman bir başkasını suçlamadım, futbolcularımı asla. Süreç beğenmediğimiz bir süreç oldu. Nedenlerini bir basın toplantısıyla açıklayacağım. Ancak bir örnek vereyim, bir grup "imparator" diyor, bir grup "istifa" diyor. Ben istifa lafına alışkın değilim. Bu insanlar ay-yıldızlı bayraklarla sokakta gezerken de bu takımın başında ben vardım. Üzerinde ay-yıldızlı forma olan kimseye küfür edilemez. Bir hesap verme asla yok. Ama bir izahat, tahlil yapacağız. Bursa"da veda edeceğim. Sayın başkan Mahmut Özgener"in de beni anlayışla karşılayacağını umuyorum" dedi.
Haberin devamı ↓reklam

2010 eleme grubundaki performansı başarısız gördüğünü ifade eden Fatih Terim, "Grupta İspanya favori, biz de ikinci olarak gösteriliyorduk. Gruptan çıkıp play-off'ta da kaybedebilirdik, ama burada ikinci olmalıydık. Bu turnuvayı burada tamamladıysak bu bir başarısızlıktır. Bu turnuvada kendimi başarısız olarak görüyorum" diye konuştu.

Terim Belçika maçıyla ilgili olarak ise, ''Türk Milli Takımı'nın bugün böyle bir oyun ortaya koymasının izahı, sadece psikolojik olabilir'' dedi.

Estonya-Bosna Hersek maçının ilk yarısını otelde seyrettiklerini ve skorun 1-0 olduğunu, soyunma odasına geldiklerinde durumun 2-0'a geldiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, ''Bizim bu durumumuzun aksine, yeni hocasıyla birlikte hazır bir Belçika vardı. Dick Advocaat ve takımını tebrik ediyorum. Bosna Hersek'e de play-off'ta başarılar diliyorum'' diye konuştu.