Ana Menü

Ve TRT açıkladı ! (Şifresiz maçlar yolda !)

Başlatan Cem Goren, Ekim 06, 2009, 16:55:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin şifreli maç yayıncılığına TRT'nin son vermeye hazırlandığını açıkladı. TRT'nin maç yayınlarına talip olduğunu belirten Şahin, şifreyi kaldırıp açık yayıncılık yapacaklarını söyledi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, bugünün TRT'sinin dünün TRT'sinden çok farklı olduğunu belirterek, 'Çünkü bu teknolojik çağı yakalamış yayıncılık gelişmelerini izleyen ve rekabet eden bir TRT'yiz' dedi.

Şahin, TRT Genel Müdürlüğü'nde, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle yaptığı sohbet toplantısında, günümüzde TRT'nin sadece Türkiye'deki medya ile değil, dünya medyalarıyla da rekabet etmek istediğini söyledi.

Şifreyi kaldırıp açık yayıncılık yapacaklarını belirten Şahin, "Maç yayınlarının şifresiz, açık yapılmasından yanayım. Bu konuda çalışma yaptırıyorum. Arjantin modelini inceletiyorum" dedi.

MODEL ARJANTİN'DEN

Arjantin modeli olarak bilinen çalışmaya göre şifreli maç yayınlayan platformların işi zora girecek. Arjantin modeli, şifreli maç yayınları sebebiyle özellikle gençlerin maç seyredebilmek için belli ortamlarda toplanmalarının önüne geçmek için uygulanmaya başlanan bir yöntem.

Toplu maç seyredilen ortamlarda gençlerin farklı etkilenmelerle karşı karşıya kalmamaları için uygulanan yöntem Arjantin'de olumlu sonuçlar verdi. TRT de maç yayın ihalesine girip şifresiz maç yayınlamayı ve herkesin istediği yerden maçları seyredebilmesine imkan vermeyi amaçlıyor.

Halkın vergileriyle dişinden tırnağından kestiği paralarla idare edilen TRT'yi halkın gurur duyacağı bir medya gurubu haline getirmek istediklerini vurgulayan Şahin, idari yapılanmada büyük değişiklikler yaptıklarını, 200'ün üzerindeki kadro unvanını 90 seviyesine indirdiklerini anlattı.

Kaynak : Medyafaresi.com   aslında bu herhangı bır sıyası partının secım kozu olsa bır sonrakı donemı garantıye alır :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

Lig tv sozlesmesi ne zaman bitiyor, ne zaman ihale olacak?

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

2010dıye bılıyorum ben hatta d-smart falanda ısın ıcıne gırmıstı 2010 sezonu ıcın dıye tabı yanlıs hatırlamıyorsam
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

insaallah gerceklesir sifresiz futbol yayinciligi
eskiden oldugu gibi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

uyduda yine şifreler
ama şifreyi verir
olursa süper olur
d-smart da doğanın elinde vaya neresinde olursa patlar :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Hadi TRT
Hadi Telekom

Verdiğim sabir ücretlerin hepsini helal edeceğim  :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net