Ana Menü

A Milli Takımın Aday Kadrosu Açıklandı ( Belçika ve Ermenistan)

Başlatan Cem Goren, Ekim 03, 2009, 16:49:06

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Milli Takımımızın Belçika ve Ermenistan ile oynayacağı 2010 Dünya Kupası grup elemelerindeki son iki maçının aday kadrosu ve programı belli oldu. 10 Ekim 2009 Cumartesi günü Belçika ile başkent Brüksel'deki King Baudouin Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.45'te (TSİ) başlayacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Matteo Trefoloni yönetecek. Trefoloni'nin yardımcılıklarını Cristiano Copelli ve Massimiliano Grilli yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Luca Banti olacak.

Ermenistan ile 14 Ekim 2009 Çarşamba günü Bursa Atatürk Stadı'nda yapılacak maçn başlama saati ise 21.00. Karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Hansson yönetecek. Hansson'un yardımcılıklarını Henrik Andren ve Stefan Wittberg yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Martin Ingvarsson.

A Milli Takım kadrosuna şu futbolcular davet edildi:

Kaleciler: Sinan Bolat (Royal Standard Liege), Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş)

Savunma: Gökhan Gönül, Önder Turacı (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), İbrahim Kaş, İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Orta saha: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Ceyhun Eriş (Ankaragücü), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Yusuf Şimşek (Beşiktaş), Tuncay Şanlı (Stork City)

Forvet: Halil Altıntop (Schalke 04), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Sercan Yıldırım (Bursaspor).

toraman hala mıllı takımda yok adamla kavgalı dıye bılıyorum ama orası onun babasının cıftlıgı degıl kaldıkı aldıgı oyunculardan sadece ısmaıl formda bence yusufun yerıne serdar ozkan olabılırdı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Alves

Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

carsi52

Rüştü Reçber,Önder Turacı,İbrahim Kaş,Yusuf Şimşek bunlar yanlış seçim bana göre.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Rüştü'yü niye almış ki ?

En iyi olduğumuz zaman 1-2 kişi alınır bizden en kötü zamanımızda 5 kişi hayret bişey
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Rüştü iyi de olsa kötü de olsa çağrılıyor takıma ama bence onun yerine Hakan Arıkanı çağırmalılar artık...
Since 1903

carsi52

Hakan Arıkan mı ? Onun BEŞİKTAŞTA bile oynaması hata ne milli takımı.

[KralKartal]

Hakan ARIKAN nasil hata ya? Milli takima bal gibi alinmali, HAKAN iyi kaleci..
Rustuden daha iyi.. Bu kesin... bizim taraftarda bir antipati olustun mu devam ediyor..

Serdar özkan KESIN ve BANKO alinmaliydi, yaziklar olsun !!

milli takimmis, hadi be, TERIMSPORa Besiktas olsam FUTBOLCU gondermem!

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

fatıh tekke bombalamıs ıyıce haklıda gokdenızde alınmıyor nedense toraman ıyılesmıs ama oda yok terım kendı egoları yuzunden ucuruma surukluyor bızı

CR7

Fatih Tekke her maç süper oynuyor
topları müthiş kontrol ediyor kadroda yok
gökdeniz takımının 11'inde banko oynuyor kadroda yok
rüştü var hakan yok
gökhan ünal ne iş yapar?
saçma bir kadro daha önder turacı kim ibrahim kaş kim
milli takım bunlara mı kaldı ?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

gokhan unal emı yapar sac ektırır 6ay topa kafa vurmaz
i.kas ne yapar yanından gecen adamı ızler
turacı ne yapar onu sahada gorecegız
rustu mıladını doldurdu dıyoruz ama terım sankı babasının oglu gıbı her maç kadroya alıyor

KeePSaKe

Alıntı yapılan: carsi52 - Ekim 06, 2009, 18:48:31
Hakan Arıkan mı ? Onun BEŞİKTAŞTA bile oynaması hata ne milli takımı.
Daha iyisi varsa söyle :)  Ben güveniyorum sonuna kadar Hakan Arıkana...
Since 1903

carsi52

Hakan Arıkandan iyi olmayan zaten çok kötü kalecidir.
Sinan Bolat,Volkan Demirel ikiside Hakanın 10 katı.Rüştüyü zaten oynatmaz sadece böyle kritik maçta destek olsun diye onu bu zor gününde yalnız bırakmamak için almıştır.Tecrübesinden faydalanır yani.
Bana kalsa ben sadece Sinan Bolat ve Volkan Demireli alırım.