Ana Menü

TSL 6. Hafta BEŞİKTAŞ - Denizlispor 03 Ekim Cumartesi [20:00]

Başlatan IL Capitano, Ekim 01, 2009, 11:36:59

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Yigitin affina siginarak  :)  bu haftanin mac topicini ben acmak istiyorum, insallah takimiza sans getiririm.

Haydiii Besiktasimm oley!!!   :bjk
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eebjk

sadece BEŞİKTAŞ

Cem Goren

hanı bırıne patlayalım dıyoruz ya bu hafta olsun artık yada yenıleceksek bıle artık bunun sorumluları defolsun gıtsın
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Eğer 1 galibiyette her şey günlük gülistanlık olacaksa olmaz olsun böyle galibiyet..

Bazı şeyler değişecekse kazanmayalım maç falan.

djinonu

Alıntı yapılan: +18 ! - Ekim 01, 2009, 18:06:15
Eğer 1 galibiyette her şey günlük gülistanlık olacaksa olmaz olsun böyle galibiyet..

Bazı şeyler değişecekse kazanmayalım maç falan.

aynen katiliyorum
yenecekler : takim düzeliyor denilecek yine ayni duruma düsecek...
yenilsin: denizlinin gitmesi lagzim denilecek...
bence yenilsin taraftar baskan ve denizliyi göndersin bu kadar.!!!

Simurg

denizli maçını almazsak sorun olur
kimse denizli maçına kurtuluş olarak bakmaz bakamazda denizliyi yenmeyede seviniceksek nerde kaldı büyük takım lafı

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Denizli maçını kız takımımız çok rahat yener merak etmeyin.Minik takım bile yener denizliyi hemde maç inönüde.
Bu maçı yendikten sonrada taraftar kanar..
Bölünür senin için uykular!

Simurg

kaan kızları aşalamasan 'kız takımı' ?
Bayan voleybol takımımızında güzel işler yaptığı gözünden kaçmasın

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ALONE EAGLE

Süper kupada fb ye yenil , ligde gs ye yenil  can düşmanın olmuş ahlak fukarası kayseriye yenil, tarihinin en kötü sezonunu geçiren csk ya yenil bir sürü beraberlik al, ondan sonra denizliyi yensen ne olur yenilsen ne olur, Yenilsinlerde artık radikal değişiklikler olsun. 12 puan geride kalmışız bırakın şampiyonluğu bu takım 6. zor olur. Bu yüzden yensen ne olur yenilsen ne olur. Olacağı söyleyeyim. Mustafa Denizli yine saçma sapan bir kadro ile çıkar maça başlar, oyun yine sıkışır yine 36 lık yusufu oyuna sokar daha yürümeye mecali olmayan yusuf yine topları kaptırıp insanı deli eder sonra belki şansa bir  iki gol atıp kazanırız Mustafa Denizli yine utanmadan çıkıp umutlar vaad eder. YETER ARTIK YETERhep aynı terane. Erkan Zengin i neden aldın hoca Onur u neden aldın hoca zaten yenilip duruyorsun bırakta bir kez de onlarla yenil ne var yani, yusuf kadar oynamaya hakları yokmu bu adamların. Zaten rezil ettin bizi elaleme. Bütün ruslar dalga geçiyor sayende.....
(SİYAH BEYAZ & ÖLÜM YAŞAM)
(ÇÖRNIY BELIY & UMER JİZN)
    ЧЕМПИОН БЕШИКТАШ
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí ''طεکíκt∂ک''

Cem Goren

su macta 90dk boyunca prostesto olmalı ve herkes bı kendıne gelmelı tıpkı sıvas maçında old. gıbı dk1-dk90 arası protesto olmalıkı kım nerde old. nasıl bır yerde old. gormelı

Cem Goren

Demirören, Denizlispor maçında tribündeki yerini alacağını da vurguladı. gözler Denizlispor maçına çevrilirken; Mustafa Denizli'nin taraftarların gösterdiği tepkiye rağmen Rüştü'yü yine ilk onbirde oynatacağı öğrenildi.Denizli'nin Rüşt...ü'ye "Sana güveniyorum. Eleştirilere, tepkilere kafanı takmayacağını biliyorum. Eğer yedek kalırsan eleştiriler daha da artacak" dediği belirtildi. Ayrıca İ.Kaş İlk 11 'de yer alcak.   1903tube

carsibxl

Bu maçi kazan veyat kaybet, hiçbirsey degismez. Bu takimin basinda onca "hürmet" saydigimiz Yildirim ve Mustafa abilerimiz varken hiçbirsey degismez. Senelerdir cekiyoruz bu adamin (Yildirim Demirören) maarifetlerini, sonunda sampiyon oldu, eh yeter artik. Nezaman gitcen be adam sen?
Yok abicim, bu is böyle olmaz. Düsündükçe sigortam atiyor!

Nice dert içine karıştım gittim
Deniz(li)de yılana sarıldım gayrı
Takatim kalmadı tükendim bittim

Yeter öldüm öldüm dirildim gayrı
Yeter canevimden vuruldum gayrı

Ne sandın sen beni sabır taşımı
Yeter felek yeter yoruldum gayrı

Kör şeytan aklımı çeldi çeliyor
Yeter felek yeter yoruldum gayrı

Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar