Ana Menü

[UCL 2.Hafta] CSKA Moskova - Beşiktaş [30.09.2009] [19:30]

Başlatan CR7, Eylül 20, 2009, 23:52:46

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pAscAliAnUmut

Ayrıca spikerden başka her şeye benzeyen İlker yasin'e de o mikrofonu hediye etmek lazım..

Maç sunuyosun be adam..

Maç 2-1 bitiyor adam bjk 6 maçtır gol orucunu bozamadı diyor..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

djinonu

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Eylül 30, 2009, 21:31:24
o maca kalirsa, serefiyle degil, seref yoksunu olarak gider denizli

ben olsam serefimle istifa ederdim

serefi olsa cesmede yatmazdi...baskalari hazirlik dönemi gecirirken

KeePSaKe

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Eylül 30, 2009, 21:34:14
Ayrıca spikerden başka her şeye benzeyen İlker yasin'e de o mikrofonu hediye etmek lazım..

Maç sunuyosun be adam..

Maç 2-1 bitiyor adam bjk 6 maçtır gol orucunu bozamadı diyor..

Hayatımda bu kadar kötü maç anlatan adam görmedim...
Since 1903

Tolgahan_BJK

Çok sağlam bir yönetimimiz var. Her sözlerinin arkasında durup, vakur daranışlarıyla yeni neslin Beşiktaşlı olmasında büyük rol oynuyorlar.

Yıldırım Demirören ve ekibi...

Mucizeler yaratan bir teknik direktöre sahibiz. Bizi başarıdan başarıya koşuruyor. Üstelik altyapımızda yetişmiş ve senelerce Beşiktaş'ımıza hizmet etmiş bir spor adamı.

Mustafa Denizli

Çok güçlü bir kadromuz var. Kaptanımız NOBRE ! kurtarıcımız her şeyimiz Beşiktaşlı YUSUF !

Kalecimiz 15 senedir formamızı taşıyan taş gibi RÜŞTÜ !

Yabancı oyuncularımıza Avrupa'dan teklif yağıyor...

Ve yabancıları çok düşük maaliyetlerle aldık üstelik.

Şampiyonlar liginde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz...

BU TAKIMDAN FENERLİLER GALATASARAYLILAR GİTMEDEN

AYRICA ONLARI BU TAKIMA SOKANLAR GİTMEDEN BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ GİBİ OLMAZ !

uyanalım artık lütfen, yarınlarımızı kurtaralım

keskinli

mustafa denizli bugün intihar etmistir bana göre
son haftalarda yildizi yükselen serdari kenarda birakmis,haftalardir oynamayan rüstüyü kaleye almis yine haftalardir oynamayan ismaili almis
ibrahim kas tam bi futbol acemisi,bunuda görmüyor m.denizli
kisacasi besiktasla dalga gecer gibi,dedigim dedik mustafa pasa gibi hareket ediyor sayin denizli
premierede maci seyrettim,spiker kim bilir besiktas taraftarinin  cani ne kadar yaniyordur bu futbolu gördükce diye bi cümle kullandi son derece hakli olarak
oynadigimiz futbola benzeyen sey liverpool faciasi gibi bi seydi
zararin neresinden dönersen kardir,yolun acik olsun mustafa denizli
not;elestirilerinizde hakaret kullanmayin!
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

zaten kovulmak istitor abi, adam istemiyordu zorla kal dedik

ne diye kal dediysek
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

İpek Şen

Haftalardır Hakan'ı oynat ama bu maçta Rüştü var kalede. Niye? E basit cevap ''tecrübe!''

Efendim Bobo Şampiyonlar Liginde oynamak için Beşiktaş'ta kaldığını söylemiş. Denizli o yüzden Bobo'yu oynatmıyormuş.Kendi çapında ceza veriyor ne de olsa.

İbrahim Kaş biranda forvet oluyor niye gol atacak adam yok sahada. Ama olsun biz bu takımı havada karada yeneriz.

Adamlar uzun havadan geçemeyiz diyoruz gene havadan oynuyoruz.

Adamlar uzun havadan geçemeyiz diyoruz topu alıp götürecek 2 futbolcumuzdan 1ini daha başlarda oyundan çıkarıyoruz diğerini kulübede oturtuyoruz. Yerden oynayacağız ama Bobo'suzda yeneriz biz bu takımı nolucak sanki.

İbrahim Kaş gibi br futbol ekolüyle yolumuza devam ediyoruz.

Serdar haftalardır formda ya oynatmıyor futbol profesörü hocamız. Serdarsızda yeneriz bir bu takımı.

2 haftadır CSKA nın şifrelerini çözen Mustafa Denizliyide tebrik ediyorum.Kesinlikle iyi çözmüş, Ekrem'i oynattığı yerden belliydi formülü.

Ve son söz İlker Yasin'e. İçimden neler geçti maçı izlerken bir ben bir Allah biliyor ama senin gibi adamı televizyona spiker diye çıkaran o sevgili kanalın sevgili yöneticileri tebrik ederim. Bir maç anca bukadar güzelce ruhsuz anlatılabilirdi.
Aynalarda gördüğümsün,ağladığım güldüğümsün;çözemezler kördüğümsün
Bilge bir kuş gökyüzünde bak ne diyor son sözünde yıkılma öyle
Haydi kalk ayağa yürü güneşe!

Catak

futbol profesörü bir hocayla çalıştığı için öncellikle başkanımızı daha sonra tranfer politikasında izlediğimiz mükemmel tutum için yönetim ve futbol şube sorumlularımızı ve ekremden ön libero ibrahim kaştan forvet tyaratmaya çalışan futbol dahisi kahin hocamız kutluyorum bir takım ve taraftarı ancak bu güzel rezil edilebilirdi herkesin de kolay kolay yapamayacagı bir iş...

ruhsuz yönetimin ruhsuz hocası ruhsuz hocanın ruhsuz topçuları.... tebrikler helal olsun...
ÇATAK

NoPasaran

Yapılan eleştiriler komik ne yalan konuşayım..

Birisi Bobo yok diyor
Birisi neden Tabata yok
Diğer serdar özkan oynasın
başkası yusuf neden ilk 11 de değil
Nihat neden oynar
Nobreden başka santrafor mu yok
vs vs vs

Elinizde birbine benzeyen bu kadar olursa işin içinden çıkamazsın..

Bizde fark yaratacak yabancı oyuncu yok..

eN BÜYÜK SORUN BU..

Holosko Bobo Fink Tello vs vs vs

Al birisini vur ötekine..

Mustafa Hocanından heyecanı kalmamış yüzünden belli artık..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

Simurg

Yenilmeye herkes alışmış hatırlıyorumda
kura çekildiğinde herkesin cska mı biz rahat yeneriz
Evet yenerdik beşiktaşım ama içinde ruhsuzları barındırmasaydın
Beşiktaş ey gidi koskocaman beşiktaş sen ne hale geldin böyle?
İçinde barındırdığın senin adınla para kazanan adam gibi futbolcun kalmamış
Acımız büyük ve biz tek sorumlu olarak artık bi kişiyi görmeye çalışıyoruz
Çünkü onu gönderirsek hani tüm dertler bitcekmiş gibi geliyor
Her şey düzelicekmiş gibi
Mustafa denizliyide göndersen , nihatıda, tabatayıda, nobreyide, ibrahim kaşıda...
Yenilgi sebebi tek bir kişi değil
Kabul etmek artık gerek hiç bi ligte bu sene yüzümüz gülmicek bizim
Kötüyüz, kötü oynuyoruz
Adam gibi oynayan mı var ki bi kişinin oynaması yetermiş gibi
Dünkü maç bitiminde sinirimden oturup ağladım neydik ne olduk
Artık herkesin kendsine çekidüzen vermesi şart
Koskocaman beşiktaş'tan ekmek yiyosunuz
Herkese nasip olmaz o forma
KENDİNİZE GELİN!

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

ben sadece ikinci yariyi seyrettim, cokda kötu gözume görunmedi. ismail-tello ikilisi o klasnic mi neydi onu durdurmasi imkansizdi , ikinci golude öyle yedik zaten. bilmiyorum umudum var takimdan. ama Volkanin dedigi gibi yabancilar gercekten (ernst haric) standartin cok altindalar, turkcell ligini kaldiramiyorlar, sampiyonlar ligini nasil kaldirsinlar.
Özkanin bu takimda banko olmasi lazim. bunu alti ay önce söyleyecegimi sanmiyordum ama durum böyle. Bir ara Kasi forvet filan sandim, futbolcularin maalesef suratlarindan bile ne kadar stressli olduklari okunuyor. Denizli macini alalim, rahatlariz..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

erdibatmaz

Dünyanın en klasik ama en güçlü ve etkili taktiği;
4-4-2
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Cem Goren

olmuyor olmuyor olmuyor ama sanstan degıl becerıksızlıkten olmuyor takımın kımyası bozulmus o ınanc kalmamıs takımla oynamayı adet edınen md ekrem dagı on lıboreoda oynatıyor madem orası turk olacak neden ugur ınceman olmuyor bobo neden yedek ben anlam veremıyorum adamı 75ten sonra alıyorsun bıze kufreder gıbı o kadar para verdın tabata yok olmasınıda ıstemıyorum ama o parayı verıyorsan o sahaya cıkacak cıkartacaksın toraman oldumu kaldımı bellı degıl adamın yuzunu goren cennetlık nıhat yıne ısbasında yazıktır gunahtır artık yeter defolun gıdın su takımın basından

maç sonu yok bundan soınra onumuze gelenı ezecegız herkes bu takımın avrupaya nasıl devam ettını gorecek dıye kelamlar ettın ama ortada ıcraat yok gıt artık hocam gıt doldurdun artık vadenın yeter

rustu ayıptır ya ayıp yın tam ısırmaya basladık rakıbı o ara sen bızı ısırdın becerıksızlık had safhada

sımdı ne olacak manu ıns alır basını gıder wolsburg maçından umudu olan varmı bılmıyorum ama o maçta 3tane yerız su cskadan 2 yıyorsak burda ne olur beraberlık gıbı sonra manunun yedeklerı cıksa bıle bızı parcalar son maçda cska onunde kazanında barı onurunuz kurtulsun

su cska baska bı takımla oynasa ş.liginden 3ten asagı yemez ama bız golu 90+larda atıyoruz ve attıgımız gole sevınır hale geldık

alay konusu olduk mıllet bızımle kafa buluyor hanı oyle seyler yazıyorlarkı ınsanın dıyecek bır lafı kalmıyor forzamı orası her maglubıyetten sonra old. gıbı kapalı
artık kendınıze gelın yada cekın gıdın
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

YAZIK!

Diyeceğim sadece bundan ibaret..

İşin tekniği taktiği kalmadı artık biz bitmişiz haberimiz yok..

Koskoca Beşiktaş'ı bu hale düşürenler hala bu takımı yönetiyorlarsa ve taraftarın bunlara sesi çıkmıyorsa yapacağımız hiç bir şey yok..