Ana Menü

TSL 6. Hafta BEŞİKTAŞ - Kayserispor 19 Eylül Cumartesi / 21.00

Başlatan ilhan mansız_melis, Eylül 13, 2009, 21:30:52

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

YAZIKLAR OLSUN bayramı zehır eden herkese dıyıcek cok soz var ama degmessınız
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Başkan için git gaziantepsporun başkanı ol denilmiş.Bunu diyen hangi bölüm ? Kapalıda bağırdı mı ?
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

O tezahurat çok güzeldi ama

Başkan olsana Başkan olsana
  :ahaha :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Teşekkürler.

Uzun süre sonra ilk defa bu kadar güzel bu kadar uzun tepki gösterilmiş.
İnönüde ki bir daha ki maç denizli ile herhalde yeneriz denizli bi cacık yok onlarda.Ama İNŞAALLAH denizliye yeniliriz..
Süleyman Hurmayada çok süper tekpiler koyulmuş.

Bu taraftar istese 2 haftada yönetimi istifa ettirir :)

ilhan mansız_melis

Kaan Abi sence bu yönetim tepkilerle istifa edicek kadar şerefli bir yönetim mi ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Eğer öyle birşey yapılsa bu şeref meselesi değildir rezillik yerin dibine girme meselesidir.Bu yüzden ediceğine bi nebze olsun inanıyorum.
Ama birde şöyle birşey var..Bundan sonra inönüde ki 2 maç Denizli,Kasımpaşa bu 2 takımı alt yapı değil minik takım çıksa yener.Bu yüzden eğer bu 2 aptal takımı yendik diye taraftar kanabilir.Yensekte yenilsekte protesto edilsin böyle istifa ederler.

ilhan mansız_melis

Hiç sanmıyorum ama inşallah senin dediğin gibi olur eğer istifa etmezse başkan Ocak'ta da başkan olur biz de dediklerimizle kalırız
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Büyük ihtimal CSKA maçında berabere kalıcaz yada yenilicez ondan sonra Denizli ve Kasımpaşayı inönüde yenicez 6 puan alıcaz birde bu hafta ankaraspordan 9 puan taraftar kanıcak buna vuuuvvv üst üste 2 galibiyet takımda işler yoluna girdi..Birde CSKA'yı kaza bela yenersek siz o zaman seyrederin olayları..

saldır beşiktaş

Bugüne kadar gördüğüm en büyük protestoydu yönetime karşı kapalı dahil bütün tribünler bağırmış devamanın gelmesi dileğiyle

Lallalay i.... Süleyman Hurma oh oh  ;D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

o yedıgımız golde top kaptırılıyor orta alanı goren varmı adam yayla gıbı alanda top surdu
altın kapılarımız kan oldu tayfun