Ana Menü

Arjantin 1-3 Brezilya [06.09.09] [03:30]

Başlatan CR7, Eylül 04, 2009, 22:39:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

1.Brazil                 15    8    6    1    28    7      30
2.Chile                  14    8    2    4    23    14    26
3.Paraguay            15    7    3    5    21    15    24
4.Argentina            15    6    4    5    20    18    22
5.Colombia             15                                   20

06/09/09 03:00   Rosario    Argentina-Brazil NTV Canlı

Forza Arjantin uleeynnnnnnnnnnnn!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

Kralkartal21

Şili napmış öle.. Paraguay'da aynı şekilde..
Vay be..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CR7

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Eylül 04, 2009, 22:42:02
El Momuntel full olacakmış :)

Maç orada değil ki :-\

Rosario Central'in stadında

CR7

Maradona: "Pele'den daha iyiydim"
Arjantinli efsane, Pele'nin "Kendisinden sonraki en iyi oyuncu" olduğunu söyledi.
FIFA'nın resmi sitesine konuşan Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Maradona, Pele'den daha iyi bir futbolcu olduğunu öne sürdü.

5 Eylül'de Brezilyayla karşılaşacak Arjantin'in başında yeralan Maradona, 9 yıl önce yapılan oylamada, Pele'nin kendisinin arkasında ikinci olduğunu hatırlattı. Pele'yi canlı olarak izleyen insanın neredeyse kalmadığını söyleyen Maradona, bu sıralamanın gerçeği yansıttığını belirtti.

"Ben Avrupa'da on sene oynadım. O ise Güney Amerika'da oynadı. Her şeyi kazanmış olabilir; ancak Avrupa'da başarı kazanmak çok önemli bir olaydır" diyen El Diego, Barcelona ve Napoli'de kazandığı başarıları hatırlatıp, Pele'nin yalnızca Santos'ta parladığını da sözlerine ekledi.

Maradona, "Oynadığım dönemde İspanya'daki futbolu ve İtalya'daki savunmaları bir hatırlayın" şeklinde konuşurken, Pele'nin Brezilyadaki başka bir oylamada da Ayrton Senna'nın ardından ikinci olduğunu hatırlattı.

Bu arada Maradona'nın bir kez kazandığı Dünya Kupası'nı üç kez kazanan Pele, ilk zaferinde 17 yaşındaydı.

Maradona: "Keşke ben de oynayabilsem"
Maradona, kendileri için hayati önemi bulunan Brezilya maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
02 Eyl 2009 08:30:15

Diego Maradona, Cumartesi günü Rosario'da ezeli rakipleri Brezilya'yı yenerlerse, turun kapılarını ardına kadar aralayacaklarının altını çizdi.

Efsane Arjantinli, ANSA.it'e yaptığı açıklamalarda, "20 yaş genç olup da bu maçta forma giymek için çok şeyi feda edebilirim" ifadelerini kullandı.

Maradona, bu yaz Inter'den Roma'ya transfer olan Nicolas Burdisso'nun sakatlığının da kendilerinin için bir şanssızlık olduğunu belirtti.

Pele: "Maradona'yı ciddiye almayın"
İki efsane arasındaki söz dalaşı devam ediyor. Şimdi de Pele'den Maradona'ya cevap geldi.
02 Eyl 2009 09:31:57

Mardona'nın yaptığı, "Pele'den daha iyi bir oyuncuydum. Arjantin, Brezilya'dan daha kaliteli oyunculara sahip" şeklindeki açıklamalarından sonra, Pele de açıklamalarda bulundu.

Pele, "Brezilya'ya güvenim sonsuz. Bütün kadro en az Arjantinin'inki kadar kaliteli. Arjantin gibi ezeli bir rakibi yenmenin duygusu çok farklı" şeklinde konuştu.

Brezilyalı efsane, "Maradona'nın kim olduğunu biliyoruz... O'nun söyledikleri beni pek ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.

Pele, Maradona'nın iyi bir teknik direktör olabilmek için yeterli potansiyele sahip olduğunu da belirterek sözlerine son verdi.

Messi: "Brezilya kolay bir rakip"     
Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Lionel Messi, Brezilya karşısında rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyor.

02 Eyl 2009 22:30:26

Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı'nda Brezilya'yı yenecek gücün fazlasıyla mevcut olduğunu söyleyerek, Cumartesi karşılaşacakları ezeli rakiplerine gözdağı verdi.

Brezilya'nın da çok iyi oyunculara sahip olduğunu söyleyen Messi, "Biz de çok iyi bir takımız, bence Brezilya'yı rahatlıkla yeneriz" diye konuştu.

Arjantin'in başarısı için ter döktüğünü söyleyen Barçalı süperstar, "Biz ne için oynadığımızı biliyoruz. Umarım takımım ve benim için güzel bir maç olur" dedi.

Brezilya'nın kontra ataklarla etkili olmak isteyeceğini söyleyen genç oyuncu, "Onlar nasıl oynamaları gerektiğini çok iyi biliyorlar, ama biz kendi oyunumuzu oynamaya konsantre olmalıyız" diye konuştu.

Maçın kendi memleketi Rosario'da oynanacağını hatırlayan Messi, "Büyüdüğüm şehre gideceğim için çok mutluyum. Oradaki taraftarlar da ateşli olacaktır, çünkü milli takımımız uzun zamandır Rosario'da maç yapmıyordu" dedi.

Robinho: "Arjantin'le savaşa hazırız"

Manchester Cityli golcü futbolcu, milli takımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır.

03 Eyl 2009 22:40:59

Robinho, Arjantin'in provakasyonlarına kulaklarını tıkadığını ve ezeli rakipleri karşısında cumartesi akşamı en iyi futbollarını ortaya koyacaklarından emin olduğunu ifade etti.

Brezilya basını, Arjantin Teknik Direktörü Maradona'nın "Arjantinli futbolcular Brezilyalılardan daha iyi" diyerek, takımlarını proveke etmeye çalıştığını iddia etmişti. Bu iddialar eşiğinde, eski Real Madridli futbolcu Robinho, Arjantin'le yapacakları kritik maçı 'savaş' olarak nitelendirdi.

Jornal do Brasil'e konuşan bir diğer Brezilyalı Fabiano da, "Tuzaklarına düşmeyeceğiz. Maçı savaş havasına sokmak, bizim değil onların işine yarar. Sakinliğimizi koruyoruz" diyerek Robinho'ya destek verdi.

Kaka: "Arjantin'e karşı dikkatli olmalıyız"

Ricardo Kaka, Brezilyalı takım arkadaşlarını önemli Arjantin maçı konusunda uyardı.

03 Eyl 2009 10:30:02

Cumartesi tüm futbolseverlerin gözü Arjantin ile Brezilya milli takımlarının karşılaşacağı Dünya Kupası eleme grubu maçında olacak.

Basın toplantısında konuşan Kaka Rosario'da oynanacak maçla ilgili, "Biz iyi bir takımız, ama Arjantin'e karşı çok dikkatli olmalıyız. Rakibimiz Lionel Messi, Sergio Agüero ve Carlos Tevez gibi üst düzel oyunculara sahip" diye konuştu.

Arjantin'de oyuna hükmedecek oyuncuların bulunduğunu vurgulayan Kaka, "Bizim üstümüze düşen sahada her türlü tedbiri almak. Arjantin çok iyi bir takım, ama biz de öyleyiz" dedi.

carsi52

Berabere yada Arjantin yenicektir.Ama beraberlik daha ağır basıyor.
Bölünür senin için uykular!

CR7

ilk yarı 0-2 Brezilya
goller:Luisao,Luis Fabiano

Agüero nihayet 2.yarıda oyunda
Tevez'i oyunda tutan zihniyetin...

CR7

Maç sonucu 1-3

Goller: Datolo - Luisao,Luis Fabiano(2)

Hiç hücum yapmadan sırf savunma yaparak 3-1 kazandı Brezilya helal olsun(!)
Arjantin teknik direktörü Maradona'yı da Tevez'e bu kadar sabredip Agüero'yu yedek oturtmasından dolayı kutluyorum(!)

Joga bonito'ymuş peh...
10 kişi savunma Joga Bonito olmuş biz görmeyeli...

Helal olsun çocuklar iyi mücadele ettiniz.Tek kelime etmeye gerek yok.
Sahada Arjantin vardı bence sadece

ilhan mansız_melis

Acaba Maradona'nın akıbeti ne olacak ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

oLey oLey oLeyy BreziLyaaa BreziLyaa ;D

NoPasaran

Arjantinsiz DÜnya Kupası nasıl olurki..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

o kadar bekledık arjantın yener dıye ama olmadı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

TurkishTank

arjantin oynadi, brezilya gol atti....arjantin'in ilk yari'daki defansif performansi, cok kotuy'du...ayni bizim milli takim gibi defans yaptilar...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Cem Goren

ılk dakıka dolmadan baktım arjantın saldırmaya basladı bugun bu maç fark olur dedım ama ters teptı
altın kapılarımız kan oldu tayfun