Ana Menü

Vicdanımın Sesini Dinledim

Başlatan ilhan mansız_melis, Eylül 01, 2009, 13:49:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Ankaragücü maçının son dakikasında rakip oyuncu Dos Santos'un ciddi şekilde sakatlandığını görünce, gol atmak yerine topu taca atan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Gökhan Kaba, Fair Play ödülünün en büyük adayı oldu.

Hürriyet'in haberine göre, Süper Lig'de geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Ankaragücü-İstanbul Büyükşehir maçında konuk ekip oyuncusu Gökhan Kaba, son yılların en önemli Fair-Play olayına imza attı. 2-2 devam eden karşılaşmanın son dakikasında gol pozisyonuna giren Gökhan Kaba, rakip oyuncu Dos Santos'un sakatlandığını görünce, gol atmak yerine topu taca atmayı tercih etti.

Vicdanımın sesini dinledim

Karşılaşmanın 82. dakikasında İskender'in yerine oyuna giren Gökhan Kaba, olayı şöyle anlattı: "Dos Santos ile ikili mücadeleye girdiğim anda ben onun dizinin üstüne doğru düştüm. Yani Dos Santos'un sakatlığına ben sebep oldum. O anda toparlandım, ayağa kalktım, kafamı kaldırdım. Topu uygun durumdaki Okan Buruk'a verebilir ya da rakip kaleci ile karşı karşıya kalabilirdim. Galibiyet golünü atabilirdim. Ama tam bu sırada Dos Santos'un inlediğini ve acıyla bağırdığını duydum. Feryatları kulağımda çınladı. Hala da çınlamaya devam ediyor. Tabii ki topu hemen taca yolladım. Acilen tedavisinin gerektiğini hissettim. Vicdanımın sesini dinledim. Böyle bir olay bin kere olsa, bininde de aynı şeyi yaparım. Gol çizgisi üzerinde bile olsam, topu yine taca atar ya da auta yollardım."

Gökhan ayrıca, "Ben de daha önce iki kez dizimden sakatlandım. Hem sağ, hem de sol dizimde çapraz bağlar koptu. Uzun süre sahalardan uzak kaldım. Bu acıyı çok iyi bilirim. Dos Santos'un sakatlığından inanılmaz üzüntü duydum. En kısa zamanda kendisini ziyaret edeceğim ve özür dileyeceğim" dedi.

Bu arada, sahayı sedyeyle terk eden Dos Santos'un ise ön ve çapraz bağlarının koptuğu ve büyük olasılıkla da sezonu kapadığı bildirildi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Küme düserse takimin 2 puanla vicdaninin sesini o zaman dinle...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

TurkishTank

takimi kume dusecigini sanmiyorum...Iyi yapmis...kazanmak ve kaybetmek hersey'i ifade etmiyor..saglik olsun
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

yaptıgı davranıs ıyı ama suda var su an lıgın daha 4.haftası ya 34.haftada olsaydı ve 15.sıraya cıkmak ıcın kazanman gerekseydı bunu yapacakmıydın
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

At golunu, sevinme, git hemen yerde yatan futbolcunun yanina ve yardim et..

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Simurg

BEŞİKTAŞK

carsi52

Simurg

Topu gole göndermemesi yanlış
Şimdi diceksin adam yardım etmek istemiş
gol atılmasına engel bir durum olarak görmüyorum ben bunu
Doktor yada ilk yardım bilgisi varsa bile herkes görevini yapmalı bence

BEŞİKTAŞK

carsi52

Tercih meselesi bu büşra.Arkamda birisi çığlık atarken bende gidip gol atamazdım.
Bana göre doğru olanı yapmış.

keskinli

bencede cok dogru bi hareket yapmis
helal olsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

Alıntı yapılan: cem_goren - Eylül 01, 2009, 15:14:14yaptıgı davranıs ıyı ama suda var su an lıgın daha 4.haftası ya 34.haftada olsaydı ve 15.sıraya cıkmak ıcın kazanman gerekseydı bunu yapacakmıydın
bı ara cıkıp bununda cevabını versın
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Saçmasapan bi soru olduğu için cevap vermiyordur.
Bu kadar çok düşünürsen o zaman kimseye iyilik yapamazsın.

[KralKartal]

Biri gole giderken, ben futbolcu olsam, artik bir ufak faul yapildiginda yere duser
bas bas bagiririm, adam golude atmaz, bende cok iyi defans yapmis olurum?

Konu karisik, aynaya nasil bakarsan, onu gorursun, iyi yapmis diyebilirsin, ki o sekilde dusunursen evet iyi yapmis...tam terside dusunebilirsin, kotu yapmis, cunki giden 2 puana oldu ya küme düsersen demek geliyor insanin icinden..

Hocasi acaba firca cekmismidir buna :)