Ana Menü

Ligue 1 2009/10 | Şampiyon Marsilya!

Başlatan CR7, Temmuz 31, 2009, 12:26:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Auxerre 0-0 Marsilya

cuma günü oynanmıştı

5 puan fark korundu
3 hafta kaldı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Yenemezsen Şampiyon olamazsın..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Fransa'nın en büyüğü Marsilya
Fransa Ligi'nde Rennes'i 3-1 yenen Marsilya bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Marsilya şampiyonluk kupasını 9. kez müzesine götürdü.

Fransa Ligue 1'da 2009-2010 sezonunun şampiyonu Marsilya oldu. Didier Deschamps'ın çalıştırdğı Marsilya Rennes'i 3-1 yendi ve puanını 75'e çıkartarak bitime iki hafta kala Fransa'da şampiyonluğunu ilan etti.

5. dakikada Heinze'nin golüyle öne geçen ev sahibi Marsilya 38. dakikada Briand ile kalesinde golü gördü ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarının son 15 dakikasında oyuna ağırlığını koyan Marsilya 76. dakikada Mamadou Niang, hemen 1 dakika sonra Lucho Gonzalez ile skoru 3-1'e getirdi.

Fransa'da şampiyonluğa ulaşan Marsilya en son şampiyonluğunu 1992 yılında yaşamış ve o kadroda Didier Deschamps futbolcu olarak Marsilya'da mücadele etmişti. Marsilya Fransa'da 9. şampiyonluğunu elde etti.

:bjk :bjk :bjk

CR7

Mevlüt krallığa gidiyor
Fransa'da PSG, Valeciennes ile 2-2 berabere kalırken Paris ekibinin gollerini Mevlüt ve eski Fenerbahçeli Mateja Kezman kaydetti.

Fransa Futbol Ligi'nde sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in de forma giydiği Paris Saint-Germain (PSG), evinde Valenciennes ile 2-2 berabere kalırken, Mevlüt takımının ilk golünü kaydetti.

Mevlüt Erdinç, 90 dakika görev aldığı maçın 30. dakikasında takımını 1-0 öne geçirdi. 59. dakikada rakip Valenciennes, Bong ile beraberliği sağladı. 90. dakikada bir zamanlar Fenerbahçe'de de forma giyen Kezman, takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdıysa da 90 3'de Ben Khalfallah'in golü ile maç 2-2 beraberlikle sona erdi.

Türk milli futbolcu Mevlüt, attığı bu golle Fransa Ligi'nde gol sayısını 14'e çıkararak gol krallığında Lorient'den 15 golle birinci sırada bulunan Kevin Gameiro ve Marsilya'dan Mamadou Niang'in ardından üçüncülüğe yükseldi.

KeePSaKe

Since 1903

CR7

bizim de katkımız oldu tabi manevi olarak ;D

carsi52

Şampiyonu yiğit ile ben bildim sadece (8
Tebrike gerek yok ;D
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Bordeaux iyi gitti gerisini getiremedi..

Tebrikler Marsilya
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Mevlüt Erdinç 15 gol atmış sezon boyu gol krallığında 2.olmuş..
Helal olsun.
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Fransa liginde atıyor golleri ama Milli Takım da bir türlü iyi olamadı nedense sevmiyorum kendisini...
Since 1903

+18 !

Gol pozisyonuna giren her adamı seviyorum atsa da atamasa da..