Ana Menü

Catania-Palermo

Başlatan 2 dia 2 muerto, Şubat 04, 2007, 13:22:36

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÇaRşI_BaTuHaN

Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi

carsi52

çok teşekküler kardeş saol neler olmuş ya :(
Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

eyw paylaşımın için saol catanianın taraftarlarını bu kadar piskopat bilmiyodum haa :D
19o3

hAlil21

http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

Timurlenk

ercanerten

bizim polisler yatsın kalksın dua etsin en azindan biz sadece adam dövüoz... :sigara polislere bi zararımız yoq...
Türkiyedeki 17 takım KARDEŞTİR... ama fener KALLEŞTİR..!!!

Spy radamantis

BaBalaR CorTLaMaZ

freedom forever

polisler ayvayı yemiş
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Unforgiven

Arkadaşim kim olursan ol yada ne olursan ol devletden büyük değilsin sen,kurallar cercevesinde yaşamak zorundasın ki huzurlu bir çıkısn yoksa karmaşa içinde yaşarsın ama bunu cezalarının gercekten ağir olacağina inanmak istıyorum ve öle olacaktır.
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b